Polisen söker uppgifter efter mordet på Kjäll i Gislaved

BROTTSLIGHET. Strax innan jul mördades Kjäll Gustafsson på en restaurang i Gislaved. Polisen har sedan dess sökt efter hans mördare – men utan resultat. Nu ber man återigen allmänheten om hjälp. Bland annat med att identifiera en kniv som polisen tror kan vara mordvapnet.

Kniven är av märket Herbertz och har ett dubbeleggat knivblad, som är cirka. 28 cm långt och har ett handtag i trä. Foto: Polisen 

Polisen söker uppgifter om en kniv och två cyklar som sätts i samband med mordet på Kjäll Gustafsson den 14 december förra året. Kjäll dödades av maskerade gärningsmän då han gick emellan när tumult uppstod mellan de maskerade personerna och restaurangpersonal.

I förundersökning söker nu polisen information kring en cykel som bedöms vara intressant i utredningen. Cykeln anträffades i centrala Gislaved efter händelsen. Cykeln är av dammodell, grön till färgen och har en annorlunda ringklocka. Känner du igen cykeln? Har du sett den någonstans? Vet du vem som äger den eller vem som använt den?

Polisen söker tips om en svart damcykel av märket Yosemite City Street med en svart cykelkorg. Cyklarna är anträffade efter händelsen längs flyktvägen i centrala Gislaved.
Foto: Polisen
Den gröna cykeln har en utmärkande ringklocka i form av en fotboll. Foto: Polisen
En av de intressanta cyklarna är en grön damcykel av märket Sprick. Foto: Polisen

-Pettersson saknar dock signalement på gärningsmännen, trots att mordet skedde på en krog med gäster och personal tidig söndag kväll.

Om Gislaved på bloggen…

Från Gislaved, nu förstår jag uttrycket, mörkaste Småland.

TIDIGARE 2019-12-15. Svensk med civilkurage fick plikta med livet i Gislaved

BROTTSLIGHET. Idag höll Stefan Löfven (S) sitt jultal i Visby, på podiet stod ”ett starkare samhälle, ett tryggare Sverige”. Stefan ljuger och hans prat hjälpe inte Kjäll Gustavsson, 57, från Halland som igår mördades i Gislaved. Kjäll lämnade efter sig fru, tre barn och fem barnbarn.

Löfven och Anders Lindberg med flera har sagt att vanliga människor inte drabbas av den utbredda brottsligheten.

-Pettersson undrar om de menar att Kjäll Gustavsson är ovanlig eller…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 

4 thoughts on “Polisen söker uppgifter efter mordet på Kjäll i Gislaved

  1. Fråga 1 vilken politik röstade Kjäll Gustavson på?

    Fråga 2 är det vanligt med machete bland finnar och thailändare i Sverige?

  2. Så efter ett halvår söker man uppgifter om en kniv och en cykel? Var det det hemligt i december men avklassifierat nu?

  3. Problem problem problem utmärker dessa individer, tror att
    Neandertalarna var mer civiliserade!

Kommentera