Stäng

Socialdemokrater och hundar

INRIKES. Kan man inte ta hand om en hund, skall man inte köpa en hund! Familjen Hallengren (socialminister) och Hellberg skaffade sig en hund som de uppenbarligen inte har möjlighet att ta hand om. Hunden heter Tage, och är döpt efter Tage Erlander. 

Hunden på bilden är inte Tage. Foto: Andres Felipe Aristizabal, Pixabay

För ett antal veckor sedan kom familjen Hallengren/Hellberg i konflikt med Hundens daghem i Kalmar, där familjen hade sin hund på dagtid. Vad gjorde då politikern Jonas Hellberg (S). Han hängde ut egenföretagaren som driver hunddagiset på Facebook, vilket givetvis fick stort genomslag i sociala medier, tack vare politikerns stora nätverk. Det väckte också många negativa reaktioner, då många tyckte att det var svinaktigt gjort av familjen Hallengren/Hellberg.

Läs vidare på Thoralf Alfssons blogg…

-Pettersson konstaterar att socialdemokrater använder hundar som människor, för att berika sig själva…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 

12 reaktioner på “Socialdemokrater och hundar

 1. Stackars stackars hund….. Klart att det inte går med två heltidspolitiker i familjen varav en pendlar från Kalmar. En flexibel icke-arrogant husse hade gjort att det funkat eller superengagerade morföräldrar.

 2. Politiker? En sådan man förtjänar epitetet ”skitstövel” och borde direkt uteslutas av sossarna. Men i deras ögon ”sossarna” är han väl en av de rättänkande och behandlas därefter.

 3. Det låter som om ungarna har tjatat sig till en hund men föräldrarna är själva för fiiina för att ta hand om den. Det kan inte vara lätt för en minderårig med frånvarande karriärist till mamma och ett cuck till pappa som uppenbarligen känner sig mindervärdig sin fru. Barnen ifråga är troligen högst medvetna om att deras far tvingar dem till regelbrott och borde normalt ha ångest över det. Orosanmälan till socialen?

  1. är vad man kallar en Socialakrobat, dessutom missbrukar
   dom Namnet Tage, Tage Erlander var åtminstone en
   Sosse som satte sitt eget folk i första rummet ( vilket är det
   dom är valda till), det kan man inte påstå om dagens sossar
   som förutom sin egen berikning öser medel över världens
   många konstiga sammanslutningar..

   Det som dagens sossar har svårt att inse är att Sveriges
   kassakista inte är deras egen partikassa!

 4. Dom kan inte ta hand om en hund. Hur i h-vete tror matte att folket vill ha en minister av denna klena kaliber. Och vilke husse sedan? Stackars ni i ifrågavarande region.

  Vilket skitfolk.

 5. Alla är jämlika bara att sosseeliten är mer jämlika.
  Märklgt att så fort man hör om någon högt uppsatt politiker så är alltid deras livspartner också politiker ned guldkantade villkor.

 6. De får använda mannen som pratar med hundar som mentor. Jag vill minnas han heter Jan Eliasson.

 7. En äkta sozze vill att alla ska ha det likvärdigt. men de personligen ska ha mer.
  Värsta sortens människor. Hade de inte köpt rösterna de får så hade de inte kommit in i riksdagen sedan länge.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: