Sveriges kvinnor mot negerterrorn

INVANDRING. Den skattefinansierade rasforskaren Tobias Hübinette, född Sam Dol Lee i Sydkorea lyfter fram svenska kvinnors historiska kamp mot mot den utomeuropeiska invandringen på sin blogg

För 100 år sedan i maj 1920 protesterade den dåvarande samlade svenska kvinnorörelsen mot s k rasblandning och mot att icke-vita män och soldater besudlade Europas och Tysklands jord.

49 kvinnoorganisationer och religiösa föreningar inklusive Sveriges socialdemokratiska kvinnoförbund samlade in osannolika 50.000 namnunderskrifter, Sverige hade då bara knappt 6 miljoner invånare, för att protestera mot det icke-vita inslaget i den franska ockupationen av det tyska Ruhrområdet, som delvis förestods av franska kolonialtrupper från bl a Franska Västafrika, Nordafrika och Indokina, d v s senegaleser, berber, araber, vietnameser och kambodjaner.

-Pettersson säger att det var bättre förr när en neger fick kallas neger, idag är det knappt så en spade får kallas spade utan att man blir anmäld…

För övrigt anser jag att statsminister Stefan Löfven (S) ska avgå och ta hela sin feministiska regering med sig.

Om Tobias Hübinette på bloggen…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

11 thoughts on “Sveriges kvinnor mot negerterrorn

 1. Jag repeterar:

  O M (?) Sverige klarar av att inte bli helt övertaget av islam

  – så har vi oändligt mycket att tacka vår Pettersson för!

  Kontraktet som LANDSFÖRRÄDARNA, socialdemokraterna
  skrev med muslimerna redan 1999 är alltjämt gällande.

  Kontraktet gör att Sverige ägs av muslimerna redan!

 2. Under 2VK involverades många utomeuropeiska stridsenheter för Frankrike mot Tyskland. År 1945 stormade dessa in i västra delen av Tyskland. Där begick de vidriga sadistiska våldtäkter mot småflickor och äldre. Skräcken spred sig och ett flertal kvinnor begick självmord när dessa mörkhyade soldater närmade sig. Det är faktum att utomeuropéerna var värst i antal och utförande.

  Hedervärt att protestera mot detta.

  http://military.wikia.org/wiki/Rape_during_the_occupation_of_Germany

 3. Det här stoppades av Barcelona avtalet där det står tydligt att INGEN får kritisera muslimer , deras religion eller deras framfart inom alla sektorer i hela Europa.De helgonförklarades mer eller mindre.
  Invasionen av Europa är planerad av onda makter.

  ”Har du undrat varför majoriteten av alla hitkomna är muslimer när det är kristna som är världens mest förföljda folkgrupp – av just muslimer?

  Har Du undrat varför islamiseringen bara ökar och breder ut sig över Sverige i allt snabbare takt?

  Varför vill inte politikerna stoppa det? Varför vågar media inte skriva om det? Varför tycks makthavare plötsligt acceptera månggifte, barnäktenskap, eller könsseparation i tex skolbussar, simhallar och skolor? Varför har vi plötsligt accepterat parallellsamhällen med shariapoliser, hedersförtryck, böneutrop och kvinnligt slöjtvång i vårt svenska samhälle?

  När ska islamiseringen av Sverige hejdas?

  Svaret är: ALDRIG!

  Islam och dess muslimer har faktiskt full rätt att ta över Sverige!

  Varför?

  Svaret heter; BARCELONAAVTALET!

  Barcelonaavtalet är ett avtal som den socialdemokratiska regeringen skrev på den 28 november 1995 och ger muslimer och islam fritt utrymme att ta över Sverige från den svenska befolkningen!
  Enligt Barcelonaavtalet får inget i den svenska lagen försvåra eller förhindra muslimer att etablera sig i samhället utan att behöva göra avkall på islam, muslimska seder, dess kultur eller tradition. Därför har heller aldrig muslimer blivit nekade något av alla sina muslimska krav i Sverige. Låter det för osannolikt för att vara sant? Öppna ögonen och se ifall du kan se bevis på motsatsen!

Kommentera