Två eller flera kön?

I urminnes tider har det bara funnits två kön, man och kvinna. Ej inräknat de transvestiter som i sekler klätt ut sig till det motsatta och hermafroditerna (de intersexuella som de kallas idag) som fötts med både manliga och kvinnliga könshormoner.

Fast nu skriver vi 2020 i almanackan och nu är det andra tider som gäller.

Mathilda Laestadius är centerpartist och sitter i distriktsstyrelsen för Stockholms stad.

12 thoughts on “Två eller flera kön?

 1. ”Genus för hela slanten”.

  Är Rebecca Uvell Weidmo senaste blogginlägg.

  ”Jag har tidigare skrivit om allt genushokuspokus MSB pysslat med de senaste åren, som om vi inte har viktigare saker för en av få myndigheter vi behöver i kris.

  Därför roade jag mig med att begära ut lite siffror från våra bidragsgivande forskningsmyndigheter.

  Jag vill veta hur mycket i direkt stöd genusmagikerna fått i form av forskningspengar. Detta är dock en fis i rymden på vad detta kostar i verkligheten. Sedan kan vi lägga på alla genuspedagoger och genusvetare, jämställdhetskonsulter och feministiska föreläsare, alla föreningar som sysslar med “inkludering” och feminism och bla bla fan och hans moster.”

  https://uvell.se/2020/05/07/genus-for-hela-slanten/

 2. Svampar lär ha över 60 olika könsroller för att bilda en svamp
  Vissa räknar sig kanske till den arten

 3. Jag förmodar att många kvinnor i sin enfald anser att de kan befrukta sig själva, eller som Jesus moder bli befruktade av den helige anden. Amen.

  • Under kriget bombade engelsmännen Hamburg och fick en fullträff i en korvfabrik så att korvarna flög åt alla håll. En korv flög ända upp till himmelen och alla änglar undrade vad det kunde vara för något. De beslöt att kalla på Sankte Pär, men han vistte inte heller vad korvan var för något, men han visste råd: Kalla på jungfru Maria, hon är så vis och har dessutom har hon levat på Jorden.

   Jungfru Maria betraktade länge korven och sedan mumlade hon: Inte vet jag, men nog liknar den det som kallats för den helige ande de senaste 2000 åren …

 4. Det bisarra är att varför i helvete drar politiken till sig så många galenpannor och oduglingar?

 5. Tre kön, finns säkert ännu fler i den totalt omoraliska och helt etiskt fria vänsterextrema världen !

 6. Det finns bara två kön. Man och kvinna. Vad skulle det tredje i så fall vara ????? Om någon är osäker på vad han eller hon är så är det bara att dra ner byxorna och titta. Enkelt.

  • Gamla Lars Levi från Pajala har ett sexsiffrigt antal anhängare. Och hela tiden föds det nya.

   Intersektionell tredje vågens feminism står inte särskilt högt i kurs i de kretsarna…

  • Okänt om de är släkt men Pajala brandförsvar har tagit det säkra före det osäkra och skickat en bil till kyrkogården om utifall Lars Levi skulle börja rotera.

Kommentera