9 thoughts on “Gustav berättar hur mycket pengar vi skickar till EU

  1. Är det inte fantastiskt ? Vi har en statsskuld på 1 115 000 000 000 Sek.
    Och den summan betraktas som relativt låg…???
    Däremot, när vi nackar om CO2-nivån i atmosfären, så är den livsfarligt hög. Så hög som 0,04 %. Alltså 0,04 1/00-delar.
    Skaffa kulram, j-a räkne-nissar !

  2. ……..men vi får ju en del pengar tillbaka oxå, hur mycke vetefan, men det verkar som om några länder bara skor sig på de rika. Det var väl ändå inte tanken.

    • ”men vi får ju en del pengar tillbaka”

      Läste för många år sedan att t.ex.grevarna med sina stora gods fick stora belopp via EU. Tror inte vanligt folk har någon större glädje av
      denna union.

    • Nu knackar fler länder från Balkan på dörren till EU-familjen och vill bli försörjda !
      Nu får världens största solidariska socialbyrå Sverige höja insatsen och betala ännu högre avgift framöver men det drabbar ju ingen fattig som extremvänstern och övriga landsförrädare alltid påpekar.
      Går ju alltid att spara in på äldreomsorg och pensioner för s.k vanligt folk som alla politiker från V till SD förnedrande alltid kallar de svenskar som genom arbete bär upp och försörjer Folkhemmet.
      Blir naturligtvis en röst på AFS även i valet 2022 precis som i valet 2018 och i senaste EU-valet.
      SWEXIT NU……

  3. Det är inte så enkelt som GK vill göra det till. Jag tycker inte det har blivit sämre i Sverige sedan EU inträdet. Då räknar jag inte in massinvandringen som jag anser är våra inhemska urusla politikers dåd.
    Klart är också att massinvandringen är en ödesfråga för Europas framtid och kan inte hanteras så valhänt som det har gjorts hittills.
    Jag visste inte heller att det var någon EU dag i dag. Jag bryr mig inte heller om 6 juni särskilt mycket. Jag vill hellre få annandag pingst tillbaka.

KommenteraAvbryt svar