Ställ Miljöpartiet till svars!


INSÄNDARE. Trots att de knappt når upptill 4% väljarsympatier och deras språkrör har lägst förtroende av alla partiledare har de kunnat leda Sverige mot ättestupan i regeringsställning. Medan de mångdubbelt så stora Sverigedemokraterna är helt uteslutna från formellt inflytande. Det är motsatsen till demokrati och brott mot grundlagens avsikt.

Rolf Malm

Miljösekten gör anspråk på att gå före övriga världen. De är snarare efterblivna. Men det skulle krävas en pandemi för att få dem att tillfälligt tystna. Resten av världen agerar precis tvärtemot den politik de vill tvinga på den. Den som de genom utpressning tvingat arbetarrörelsen att acceptera. Trots att Sossarna därigenom förlorat stödet från just dessa svenska arbetare. Som de ersatt med invandrarnas klan-röster genom samarbetsavtal med islam.

Som andra domedagssekter hotar de med jordens snara undergång beroende på mänskliga utsläpp av koldioxid. Allt ska göras med elektricitet som Hasse och Tage sjöng.

Samtidigt gör de allt de kan för att omöjliggöra den elproduktion som detta kräver. Utopin har kostat svenskarna deras välfärd på alla områden. Men också Sveriges tidigare goda rykte som neutralt folkhem.

När vi drabbas av allt fler och högre, kontraproduktiva klimatskatter och kollektiv klimatångest, gör omvärlden tvärtom. Ryssland ökar t.ex dramatiskt sin kolbrytning. Exporten till Kina, Indien och en rad andra länder kommer att fördubblas och göra Ryssland till världens största kolexportör. Den går  alltså till länder som snabbt bygger nya kolkraftverk och kärnkraftverk. Stora länder som endast med läpparnas bekännelse erkänner FN:s olika klimat-avtal och låter naiva länder som Sverige betala 100-tals miljarder till dubiösa klimatfonder i Sydkorea. Våra politiker erkänner ju att de varit naiva, men inser inte att de dessutom är stock-dumma. Dessvärre får de sitt mesta stöd från kvinnor. Den feministiska regeringen skulle förlora 68% av sina röster om deras kvinnliga röster räknas bort. Den politiska jämställdheten är obefintlig. Kvinnorörelsen har helt tagit över styret av Sverige. Ett område där Sverige faktiskt gått långt före andra länder. Utom på statsministerposten.

Steget Efter

Isabella Lövin menar att vindkraft och solenergi ska ersätta den traditionella energiproduktion. Men resten av världen lägger ner vindkraften. Tillverkarna av vindsnurror stänger ner sina fabriker och avskedar tusentals med-arbetare. Andra länder tycker att vindkraft är dyr, naturförstörande och onödig. I Sverige planeras 5000 nya snurror! Solpaneler producerar i vårt solfattiga land i ca 1000 av årets 8.760 timmar. Under snöiga och molniga dagar närmast noll. Liksom under tiden före klockan 09 och efter 15 andra dagar.

100-tals nya kärnkraftsverk byggs nu runt om i världen. Sverige lägger ner sina. Klimatsekten vill alltså stoppa fattiga länder från att bygga upp välstånd med olja, kol och kärnkraft. Det som gjort västvärldens välstånd möjligt och tillåter dessa bortskämda Miljöpartister att kräva att vi idag ska ska ha dåligt samvete för vad våra förfäder med svett och möda byggde upp och som vi nu ska återgälda resten av världen genom att själva bli fattiga.

Det är så dumt att klockorna stannar. Men vare sig gången tid eller framtiden räknas av dagens historielösa karriär-politiker. De ser enbart till sin egen tid som priviligierade parasiter på skatte-betalarnas bekostnad och inte en sekund på dem de utsätter för sin själv-belåtenhet. Nästan timme för timme, dag för dag vill jag i min bok  ”Sverige 2084” berätta om Sveriges långa väg mot ättestupan och hur våra efter-levande om 50 år förhoppningsvis i historieböckerna ställer de ansvariga till svars. Även om de flesta av dem då är borta och ostraffbara.

Rolf Malm

Ps. Tack för allt stöd till mitt skrivande här, i Nya Tider och på denna tjocka bok. Swish 0722 84 70 52, bankgiro SEB 5005 01 187 30. För kontakt rolflmalm@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 


17 responses to “Ställ Miljöpartiet till svars!

 • blabaris

  Var den du förändring du vill se i världen sa mahatma ghandi.

  ALLA MP kan själva ha tiggare och ensamkommande boende hemma hos sig och betala för deras uppehälle……

  Gilla

  • Maja 2

   Härligt Blabaris att du skriver här. Har inte sett dina kommentarer på ett tag, eller har jag missat.

   Gilla

 • Tony

  Tvångsmata idioten med innehållet han håller i handen.!

  Men det är väl vad han menar att man ska mata Pensionärer o gamla människor i framtiden ?

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Inte bara till svars !!!!!!

  Gilla

 • gamgubben

  MP kan väl inte ställas till svars, de tillhör ju den inre cirkeln.
  Det har väl aldrig inträffat att någon Regering har tagit ansvar för vad de ställt till med.
  Vi väljare är de enda som kan se till att de hamnar under strecket, men i vår grupp finns det ännu fler mesar än vad nyttigt är.

  Gilla

 • ponnsan62

  Öppna mentalsjukhusen för dessa dårarar…..
  Tack Rolf du är ljus i mörkret!
  ponnsan
  AFS

  Gilla

 • Kurt

  Glöm inte Centern, de bör också ställas till svars

  Gilla

 • Kurt

  Om en miljöpartist äter kackerlackor kan det likställas med kannibalism?

  Gilla

 • Nils Dacke

  Miljöpartiet är ett extremistiskt och fascistiskt parti och deras målsättning är att till varje pris ha en massinvandring från tredje världens kulturer och länder. Detta för att på sikt ersätta den svenska livsstilen med ett globalt styre och kunna kontrollera utvecklingen mot diktatur.

  Gilla

 • Tony

  Javisst är det motsatsen till demokrati när ett litet skitparti
  som representerar något tusental vilsna figurer, år efter år
  kan hålla befolkningen i ett järngrepp, enbart för att hålla ett
  annat maktgalet parti kvar vid köttgrytorna.
  Listan på vad dom åstadkommit till skada för landet är lång.,

  dessutom har inget av deras miljöåtgärder åstadkommit
  någon förbättring på något område, ett område som dom
  gärna tiger om är bilbränder, som verkligen gör skada för miljön.
  men dessa lotsas dom inte om!

  Gilla

 • Billy Boy

  Den miljöpartistiske riksdagsledamoten Lorentz Tovatt på bild nedan med sin galet proteinrika men svindyra mat för 2 100 kr/kg gjord av insekter (syrsor) som han lanserat som sitt bidrag för att rädda klimatet.

  Bildkälla: Tovatts twitter

  Varför beger sig inte herr Tovatt och alla hans miljöpartistiska medlemmar och vänner i hela Sverige till Saudiarabien och Egypten för att alldeles gratis kunna skörda råvarorna till maten framställd av gräshoppor …

  … och därmed få ner priset till rea-nivå på slutprodukten.

  Jag är ganska säker på att regimerna i både Saudiarabien och Egypten skulle välkomna en sådan insats från Tovatts och alla hans följares sida.

  Gilla

 • ossie

  Ställ även de till svars som slickat detta vidriga katastrofparti i röven bara för att få sitta kvar vid köttgrytorna. Gäller alla från Göran P Reinfelt Svetsarn m fl.

  Gilla

 • Maja 2

  45 kronor i vägtull för att köra ut från stan! Helt vansinnigt ,men jag hör inga protester. Tackar Reinfeldt för detta vansinne, löftet var att vi inte skall få vägtullar! lagom förbannad på allt som har med bilismen att göra. Obligatoriska automatiska höjningar av bränsle !

  Gilla

 • Maja 2

  Finns inget gott att säga om MP .De har förstört infrastrukturen i landet. Varje vecka tar de bort parkeringsplatser i alla stadsdelar. Ser man på Stockholms innerstad, där det inte finns en chans att parkera på t.ex på Kungsgatan, Hamngatan med flera huvudgator, där man bör kunna uträtta ärenden.Nu under Coronatider bör man få parkera sin bil var som helst ,där man inte stör buss och övrig trafik , såsom de har gjort i Finland. Utan betalning. Utan tullavgifter.
  Inte konstigt att alla affärer lider av brist på kunder när det har gjorts så svårt att åka in och handla .
  Det här är bara en synpunkt. Finns massor med idiotiska idéer som kommer från MP. Asylrätten till alla ! Vindkraft som nämndes här. Höjning av precis allt drabbar gemene mannen.Hur i världen kan folk rösta på ett parti som bör sparkas ut med omedelbar verkan.
  Vem fan lastar på nätterna med tanke på alla kapade P platser även på nattetid.

  Gillad av 1 person

 • Nisse

  Miljöpartiets stora inflytande beror ju på att majoriteten av svenska folket är fullständiga idioter som antingen befinner sig i koma eller varit utsatta för en masslobotomering av något slag.

  Gillad av 1 person

  • Maja 2

   Problemet är att unga kvinnor tror på allvar att de tar hand om miljön lika som flyktingar tror att sossar äger socialen . Namnet bör bytas till hjälpbyrån eller dylikt.
   Vem vill såga den grenen man sitter på ?

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: