Invandrare misstänkta för grov gruppvåldtäkt i Trelleborg


BROTTSLIGHET. Larmet kom strax efter klockan 01 under natten mot fredagen den 1:a maj. En kvinna larmade polisen själv men polisen är tystlåten. Vi har uppgifter från kvinnan men vill inte gå in på detaljer för att påverka vittnen säger Kim Hild, presstalesperson hos polisen i region syd.

”Natten till den första maj inträffade en misstänkt gruppvåldtäkt i centrala Trelleborg. Tre män är häktade, flera vittnen är hörda och ytterligare vittnesuppgifter har kommit in,” skriver Trelleborgs Allehanda bakom betalvägg.

Ystads Tingsrätt Målnummer B 1290-20 har häktat tre misstänkta män, som lystrar till efternamnen Makolli, Makolli och Mujacovic.

-Pettersson säger att skåningarna har konstiga namn nu för tiden…

Om Trelleborg på bloggen…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


4 responses to “Invandrare misstänkta för grov gruppvåldtäkt i Trelleborg

 • Kenth Andersson

  Ännu en av Steffes framtida lönsamma raketforskare !

  Gilla

 • Billy Boy

  Polisen är tystlåten …

  Tystlåtna är uppenbarligen också alla företrädare för F! …

  … företrädarna för ”Vistårinteut”

  … och många flera grupperingar t ex företrädarna för ”metoo” som alla påstår sig värna kvinnornas trygghet och rättigheter i vårt land.

  Vi får väl tolka kvinnoorganisationernas kompakta tystnad att de tillsammans med de oansvariga politikerna kan ”stå ut med” dessa ständigt pågående och omfattande våldtäkter av olika slag på ett oräkneligt antal värnlösa kvinnor runt om i hela Sveriges land.

  Gilla

  • Kretin

   Som en grundmurad cyniker så antar jag att dessa organistaioner anser att vissa förnöjelser är acceptabla för en given grupp i samhället men inte för Svenne Banan ..

   Gilla

 • G Nordström

  Ja folk söderut har konstiga namn, går igen i konstigt beteende

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: