Ingen nyhet när kommunister saboterar riksdagsledamots bil

BROTTSLIGHET. Kommunisterna gör som vanligt, förstör och jävlas med dem som försörjer dem. Det är tur att de vänsterblivna mupparna inte får vara med att styra landet, då skulle det bli jämlikt och alla få gå omkring i trasor och svälta. 

-Pettersson undrar varför detta inte är en stor nyhet i våra medier? Är det för att de sympatiserar med kommunister och tycker att moderata riksdagsledamöter ska skylla sig själva.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

13 thoughts on “Ingen nyhet när kommunister saboterar riksdagsledamots bil

 1. Enligt våra styrande är det bara ett möte mellan människa och bil, var det inte så dom sa om alla misshandel och våldtäkter för några år sedan. Ett möte mellan människor

 2. Prova att sabotera Aschbergs eller andra heltidsterroristers bilar.
  Då kommer en mediastorm att slå till. Indignationen hos vänsterextremistisk media slår nya rekord. De kommer att behöva mer bidrag för att bevisa svenskarnas brist på demokrati.

  Finns det något värre än feta kommunister som tror de företräder nån form av arbetare. Det är bara på 1:a Maj de har någon kontakt med omgivningen och då är det inte arbetstagare som tågar bland dessa högavlönade imbeciller.

  Nazism och kommunism är samma sak. Folket betalar medans nomenkaturan styr med floskler. De som har förtroende för Lövén och hans hantlangare är reinkarnationer av dem som ”heilade” i Nürnberg.

 3. Finns en sak Sossarna har gjort rätt, det var när de satte Kommunisteri Interneringsläger för att skydda Rikets säkerhet !
  Idag skulle hela den landsförädiska 7 klövern sitta i Interneringsläger.

 4. Jag har lust att slå sönder lådcyklar. De flesta hittar man på Södermalm.

 5. Kommunismens grund är avundsjuka!
  Avundsjuka är en av människans
  starkaste drifter.

  Avundsjukan har inget tidsperspektiv.
  Om du har slitit ett helt liv så kan din
  granne, som aldrig har ansträngt sig,
  tycka att det är orättvist att du har
  något fint eller dyrbart.

  Kommunismen är de svaga och lata
  människornas livsideal.

  ”Allt ditt är mitt!”
  ”- men mitt ger du fan i!”

  => akta dig för kommunister!

  • Kommunister är som araber.När de tar i något äger de det. Inte undra på att landet är i kaos.

 6. Hanif Bali är en av få politiker, som utan omskrivningar vågar uttala samhällets verkliga problem. Givetvis tycker kommunister illa om det och protesterar då med kommunistiska metoder. Det är skandal att det inte blir stora rubriker. Visst blir man bekymrad över den hur anständigheten i samhället sjunker mot botten.

 7. Inga nyheter beror nog på att ”journalisterna” själva tillhör samma gruppering..

 8. Hämsk folk dessa Vänsterstalinister
  Kan inte finnas mycket i derras
  hjärnor!
  Onskan tar dem en dag!
  Ponnsan
  AfS

Kommentera