Zombiejägare greps med bilen full av vapen i Malmö

BROTTSLIGHET. Ett tyskt par rullade av färjan i Malmö i en bil med dekalerna ”Zombie Response Team” och ”Infected people will be shot”, vilket fick Tullverket att fatta misstankar. Och i bilen hittade de en stor mängd armborst, batonger och andra vapen.

Foto: Tullverket

Paret skulle enligt förhör bosätta sig permanent i sin sommarstuga i Blekinge, och hade därför packat med sig stora delar av sitt bohag. Men bilen de färdades i fick Tullverket att reagera. Efter kontroll hittades ett dussintal vapen, bland annat flera armborst, tårgasrevolvrar, elchockanordningar, batonger och ett gevär.

– Det är ju att de kommer i en bil som har sådana dekaler på sig som får Tullverket att reagera. De var på väg att flytta till Sverige och har packat ner delar av sitt bohag, däribland de här föremålen. Men de menar att de inte kände till att det krävdes tillstånd för att föra in det i landet, säger Michelle Stein, åklagare i ärendet.

De två åtalas nu för smuggling, och för ett fall av vapenbrott efter att ett armborst hittats i bostaden i Blekinge. De båda nekar till brott och menar att det rör sig om främst prydnadsvapen, och att de inte visste att det var olagligt att föra in i Sverige.

Enligt Sydsvenskan (bakom betalvägg) är ”Zombie response team” en sammanslutning människor som utger sig för att förbereda sig för apokalypsen.

-Pettersson säger att vapnen kanske behövs i Malmö…

Foto: Tullverket

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

11 thoughts on “Zombiejägare greps med bilen full av vapen i Malmö

 1. Ja, det gäller att vara välbeväpnad i dagens och landsförädiska 7 klöverns trygga och heligt mångkulturella Sverige !

 2. Är dom zombiejägare på allvar? Vilken planet är dom ifrån?

  Mig veterligen så finns det absolut ingenting som liknar Zombies, utom på film.

  Kan vi en gång för alla acceptera detta, och förflytta dom som fortfarande tror på det, till därför avsett rymningsfritt sjukhem?

 3. Detta måste vara förebilden:
  Filmen ”Die Zombiejaeger”, där tyska zombiejägare kommer hit och skjuter zombies:


 4. …då har de hamnat på rätt ställe, Sverige består ju till
  55% av zobies…listan kan göras lång på alla möjliga
  typer, från mindre Zombiesidioter i salig röra…så om
  man travade dem i hög, skulle skithögen lätt placera
  Pluto…förutsatt man travade dem lite finurligt

 5. På takboxen står det Rocket Launcher. Verkar ju vara överspända typer. Ger Knutbyvibbar. Psykfall har vi nog av i landet.

 6. Kan nog behövas i Blekinge också.
  Det finns snart inga fredade platser i landet Sverige längre.

 7. Dom kommer inte undan med saft och bullar eftersom dom inte är bobbo.

Kommentera