Samlar David Sundin PK-poäng?

MEDIA. David Sundin, komiker och programledare. Sedan 2017 är Sundin tillsammans med Babben Larsson programledare för underhållningsprogrammet Bäst i test i SVT. David Sundin var också programledare för Melodifestivalen 2020 i SVT tillsammans med två andra.

-Pettersson vet inte men undrar om man måste vara på ett visst sätt för att göra karriär på skattefinansierade SVT. Nedanstående tweet är från 9 september 2014, valet var den 14 september 2014.

Nu roar sig SVT-anknutne David Sundin med att blockera ett stort antal av vad han kallar högerkonton på Twitter, däribland riksdagsledamöter. Är det så SVT-anknutna diskuterar ett fritt meningsutbyte eller samlar David Sundin PK-poäng hos arbetsgivaren.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 

 

 

23 thoughts on “Samlar David Sundin PK-poäng?

 1. Han är inte rolig nån gång- inte när han kör sina egna skämt och inte när han läser manusskämt från kort som i melodifestivalen.

 2. Programmet Bäst i Test visar klart och tydligt på vilken allra lägsta nivå dagens vänsterextrema landsförädiska och mångkulturälskande Sverige befinner sig !

 3. Javisst är det så, se på Marianne Mörk till exempel, på självaste julafton som programledare och ljuständare så lyckades hon kasta skit på den
  Svenska flaggorna och slet dom ifrån granen, det var ju innan Regeringen blev Nationalister, och då tycker SVT likadant. förstås
  Efter det ökade hennes närvaro i TV kanalerna, så nu kan man inte
  slå till ett program utan att hon dyker upp som Gumman ur lådan?

  Så det är väl llka dant med denne folkförnekare vad han inte begriper är att han kastar skit minst en och en halv miljon väljare, inte bara på ett enskilt parti!

 4. Ni som hellre vill ha intellektuell stimulans än en skitkastande PK-kanal.

  Vad är TV-kanalen Axess?

  Axess erbjuder aktuell svensk och internationell idédebatt inom samhällsvetenskap och humaniora. Axess TV sänder program inom kultur, samhälle och vetenskap. Utbudet består av egenproducerade program och utvalda internationella produktioner.

  Axess ägs av Nordstjernan och har sitt säte i Stockholm.

 5. Men Sverige är inte mamman, som lägger fram kläder åt sina barn. Hennes arbetande skattebetalande barn får mindre och mindre utdelning av det de bidrar med. Sverige är mamman som ger bort bidragen, kläderna, utbildningen, vården och framtiden till främmande människor. Därför röstar jag SD, som kanske kan rädda mamman från självskadebeteendet.

 6. Den där grabben har ju mustasch. Mina fördomar säger mig att man ska se upp med den sortens mustaschprydda proselyter.

 7. Vilken Jävla Pellejöns Det för jävligt att SVT. varje Lördag visar sådan jävla skit påTV och Den jävla Pajasen Stefan Luuk och hans bisittare någon som heter Hallberg tror jag Synd om alla Gamla som sitter hemma och inte Kommer ut
  och så sänder man sådan jävla SKIT PÅ SVT .Lekstuga för kändisar
  kan inte tänka mig att det finns enda vettig Människa som Bänkar sig i Tv
  soffan och tittar på Sådan Skit

 8. Det finns ett stadium när man är barn då intresset för kiss och bajs är stort.Det vet alla som har eller har haft småbarn.Detta intresse är dock ganska snabbt övergående.Hos vissa av våra sk.” underhållare ” så fastnar dom i den perioden och fortsätter i vuxen ålder att vältra sig i ”skituttryck ” och kommer inte längre i sin personliga utveckling.Dom flesta får senare jobb på SVT som passar dera intellektuella nivå alldeles förträffligt.

  • Exakt så, det finns en uppsjö av s.k. komiker som är kvar i kiss och bajs åldern, frågan är om inte dagens 3-4 åringar intellektuellt redan passerat dessa tragiska varelser.

 9. Att lyssna på vänstern är lika med att anus inte förstår var skiten kommer ifrån!
  Med tanke på deras vurmande så är det förvånansvärt lite de uträttar.
  De fuskar med skatten och lever ofta på bidrag. Pengarna ska alltid tas från andra.

  Det borde finnas 2 nya rutor på deklarationen.

  1. Avsäger mig avdragen så de kan fylla hålen skapade av invandringen.
  2. Erbjuder mig att betala 25-50% mer i skatt eftersom invandringen bara kostar.

  Antar att det blir som följande.

  I Norge infördes ett frivilligt ”skattekonto” trots att vänstern ville göra det obligatoriskt. Det kom in 11.000 norska kronor. Käften är alltid störst på dem som lever på andra.

 10. Och vad har ”komikern mm” David Sundin själv gjort?

  Skitit i det mesta, precis som Stefan Löfven (S) … Kanske till och med skitit i det blå skåpet tillsammans med statsministern?

  http://3.bp.blogspot.com/-IT3Td3tVI_U/VqjDgT3YI4I/AAAAAAAAAUo/YNthLktzFqo/s640/skitit%2Bi%2Bdet%2Bbl%25C3%25A5%2Bsk%25C3%25A5pet.jpg

  Kan ha hänt varje gång både ”komikern” och statsministern gjort bort sig riktigt grundligt, vilket ju händer hur ofta som helst.

 11. Hela hans yrkeskarriär går ut på att förnedra det svenska folket. Sundin är ett gammalt svenskt efternamn sedan flera hundra år tillbaka. Men han är inte etnisk svensk. Förmodligen har han problem med sin identitet.

 12. Uppblåsta, flinande svenska kändisar finns det något vidrigare! Kanske går detta urblåsta mähä omkring med bajsbyxorna på för jämnan.

  • Tyvärr måste jag säga att snart alla program är på en nivå för förståndshandikappade.
   Bajs och kiss, sex och naket.
   Svordomar , sjuka skämt som alla deltagarna skrattar åt, en annan förstår inte vitsen med det roliga.
   Oerhört pinsamt .
   Att de ids.

 13. Nog är man fattig i anden om man tittar på det programmet. Skaffa er ett liv ni som läser kvällspressen och tittar på slik smörja.

 14. Sverige är ju fullt av PK mähän så låt honom bara trängas i båset bland de andra åsnorna.

 15. Är detta en flirt med Heinrich Schyffert, om att hålla en nivå lägre än det lägsta lågvattenmärket. Håll dig till propagandaorganet, du. För där ställs det ju inga krav på kvalitet. Kulorna från tvångs-skatten ramlar ju in ändå.

 16. David Sundin och Özz Nujen i samma löjliga program på bästa sändningstid är vad vi får för pengarna.

Kommentera