S-pamp – det som står i vägen är fördomar och en och annan pamp

INRIKES. Socialdemokraten, mångmiljonären och sosse-pampen Margot Wallström verkar totalt sakna självinsikt när hon i sitt första Maj tal på Facebook säger att pampar och fördomar står i vägen för sossepolitiken. Det står Wallström och säger på sin pampiga tomt, betald med svenskarnas skattepengar. 

Om Margot Wallström på bloggen…

…och då har vi inte nämnt när Wallström går före i bostadskön med hjälp av facket och betalade 32 kronor i månad för lägenheten i centrala Stockholm. 

-Pettersson undrar om det finns något värre än en socialdemokrat som blivit mångmiljonär med hjälp av korruption och talar om jämlikhet…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

17 thoughts on “S-pamp – det som står i vägen är fördomar och en och annan pamp

 1. Girigheten personifierad ska inte uttala sig. Det räcker att hon höjer armarna och sjunger ”upp till kamp”. PATETISKT

 2. Jag vill inte tro att detta är sant. Vi uppmuntras att spara. Vårdpersonal går på knäna till undermåliga löner. Våra politiker ska vara förebilder o arbeta för den ideologi de representetar. Ett icke kaptalistiskt partis företrädare har ett stort ansvar, större än de flesta. Jag är chockad om detta stämmer. Vill inte tro på dessa siffror. Är intresserad att av bemött av Margot Wallström.

 3. Här har ni hört en person som kan konsten att säga, som hon tror, de rätta sakerna. Kryperi och underdånighet gör alla diktatorer till envåldshärskare tack vare sådana Politiskt Korrekta uttalanden.
  Den dagen våra ledare får upp ögonen för sina fatala misstag, är det för länge sedan försent för befolkningen. Dock ej för de underdåniga de byter raskt sida för att fortsätta sitta så nära köttgrytorna som möjligt.
  Jag ryser av obehag då jag ser och hör eländet.

 4. Landsförräderi brukar straffas hårt men inte i dagens trygga och heligt mångkulturella Sverige !

 5. Allvarligt talat så tror jag inte hon själv begriper hur korkad
  hon låter? Undrar hur många av dessa miljoner som står uppräknade hon hade haft om hon inte ägt sin gyllene partibok i s, inträdesbiljetten till vilket kräm jobb som helst med eller utan kunskap.

  Jag kallar sådana politiker för samhällstjuvar, detta sker samtidigt som här blir fler o fler fattiga i landet !

 6. Hon är väl en av pamparna? Så hon vill motarbeta sig själv? Den kvinnan får mig att kräkas lite i munnen. Vidrig socialistkärring som sitter på sin höga häst och trampar på dem som gett henne allt.

 7. Politikerna har ju ansvaret för styrningen av Sverige, genom sin politik. På riksnivå , i regioner och i våra kommuner.

  Så vad har man skapat för ledande ”servicekänsla” åt alla kommuninvånare?

  ”Chefer och tjänstemän som jobbar i landets kommuner har lågt förtroende för kommuninvånarna. Det visar en studie från Örebro universitet där 1500 chefer på olika nivåer i kommunerna deltagit.

  https://sverigesradio.se/artikel/7436995

 8. Till alla som ogillar M.W. så gillar jag era kommentarer. Se på pampen, se på det ojämlikaste. Se vilket självmål, det största.

 9. Jämlikhet inom S betyder väl att vi inom S tar dina skattepengar, och du bara håller tyst och nickar. Även använder vi pengarna för att få hit bra valboskap, glad boskap är bra boskap inför valet

 10. Vilket epitet kan man sätta på en sådan socialistisk landsförrädare. JAG JAG JAG JAG
  skall tjäna storkovan på allt jag tar mig för oavsett om jag fått uppdraget från de som betalar och röstat på sossarna, en del av Sveriges befolkning

 11. För att bli mångmiljonär och samtidigt vara utan allt förstånd så gå med i SSU.
  Det bevisar Margot till hundra procent. Margot den jämlikaste av de jämlika.

 12. Vilken satans vidrig skata hon är, jag mår riktigt illa bara jag ser på bild.

  //Gunnar

Kommentera