Margot Wallström: Islam har bidragit till vår gemensamma civilisation

Sveriges utrikesministern Margot Wallström (S) är en vandrande diplomatisk katastrof.

…och då har vi inte nämnt när Wallström går för i bostadskön med hjälp av facket.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

32 thoughts on “Margot Wallström: Islam har bidragit till vår gemensamma civilisation

 1. Har inte IS talat sitt tydliga språk var inspirationen hämtas ifrån? Jag kan inte tro jag hör rätt från en svensk minister. Sverige har inga rötter i någon Islamsk ökenmylla. Vad sysslar regeringen med egentligen? Jag bara längtar efter en helomvändning av den falska politiken med den helt hopplösa samhällsutvecklingen i Sverige. Sluta höj skatterna och visa lite sans och vett.

 2. ”en vandrande diplomatisk katastrof” – det var en träffsäker analys

  med exakt precision!

 3. Sinnessjukdomen har fått ett ansikte, i framtida lexikon behövs ingen text. Det räcker med en bild, då förstår alla hur det ser ut och är

 4. Tyvärr helt rätt. Islam har på ett negativt sätt bidragit till vår gemensamma civilisation. Det är Islam som blivit symbolen för ondskan i världen.

 5. Med mycket god vilja kan man kanske säga att araber har bidragit; de gav oss lutan (”ud”) som senare blev gitarren i västerlandet. Observera dock att det som varit bra i arabisk kultur, har islam bannlyst och förbjudit. Medeltida arabiska poeter, läkare m fl som fåkunniga räknar till ”islamiska”, har i själva verket varit avskydda av imamer och mufti i sina hemländer. En god muslim ska följa koranen och INGET ANNAT.
  När Wallström påstår att islam bidragit till vår civilisation, är det antingen okunnighet, önsketänkande eller – mest troligt – ren lögn. Det är snarare tvärtom: hittar man något bra i muslimska länder, så är det snott från andra, omgivande kulturer.

 6. delvis stämmer det, de innovationer som va hyfsat bra har vi anammat…de riktigt dåliga har vi delvis förkastat
  Men att därmed acceptera de dåliga i europa, som då denna skitreligion har att erbjuda är inte på ngt vis försvarbart

 7. Kommentar från någon höjdare efter hon slutat i FN : Margots största bedrift torde vara att hon lyckats fylla 60 år . Ett gott betyg tycker jag , vad tycker övriga . Något annat av betydelse har inte uträttat enligt de flesta av oss . Mvh Sjöström

 8. Hur korkad kan en politiker bli ? Hon håller på att slå alla rekord med dylika uttalanden. Islam är bland det mest ociviliserade på denna planet.

 9. Här i demonstrationen som var i Stockholm 2017- 12 09 hyllas minsann och ropar Margot Wallström.
  Samt vad de skanderar efter att Margot W har hyllats.
  Tala om vad som därefter skanderas från 1:42

  • Ni hörde….
   Först hurrade de för Margot Wallström och berömde henne.
   Sen ropade de Allahu Akbar, som IS-återvändare, ropar när de tänder eld på små barn som de våldtagit.
   Efter det tänder de eld på Israels flagga.

   Detta enligt ovan, är den och de som värnar om islam…den ärliga, hederliga, rättvisa och fredliga religionen.

   Ps. Margot Wallström är socialdemokrat.

 10. Jag blir förbannad av att se otyget, kan inte folk ta och vakna nu så vi kan få bort det där eländet från allt vad makt heter?

  Jag vill inte att mina barn ska växa upp i ett Sverige där hon och hennes likar förvanskar allt sunt tänkande och indoktrinerar väljarna med sina sjuka idéer!

 11. Ja, vad gör man inte för att försvara sin största väljargrupp – muslimerna.

 12. Hon lever ju verkligen i takt med tiden som hyllar en mördarsekt, jag
  vill påstå att hon har stora problem med synapserna i sin lilla hjärna.
  Det saknas många knivar i den lådan. När om någonsin kommer våra politiker att vakna, tiden börjar att rinna ut för de Svenska folket och dess seder. Mördarna finns redan i rummet frågan är bara när det blir ett stort terrordåd i Sverige.

 13. Islam bidrar bara till civilisationens utplånande. Det inser de flesta, så även Margot. Men man kan tro att någon håller ett vapen riktat mot henne när hon och feminismen kryper för sina Herrar. Helt enkelt en nyttig idiot i händerna på Bilderberggruppen. Ett ynkligt anförande i Sveriges högsta beslutande organ. Vart är vi på väg…Skäms !

 14. När man tror att botten är nådd, gällande förstånd, så får man höra sånt här. 🤮

  Spottar svenskarna och övriga normala världmänniskor i ansiktet.

  De säger att vi bryr oss inte om att svenskar och övriga människor, som inte delar islams hederliga / ärliga / fredliga religon får fred harmoni på jorden.
  Sosialdemokraterna gör allt för islam ska ta över världen, och alla andra ska underkuvas / förnedras alternativt, totalt upphöra att existera.

  FY FAN för dessa !!!

 15. Hon är en skam för Sverige och hela svenska folket.
  Vad gör hon med alla sinna pengar.

  • Det är inte hennes pengar, det är dina, mina och övriga hårt arbetandes ihopsamlade pengar, som de stulit ifrån våra pensionärer, sjuka, handikappade och barn.

 16. Självklart har islam bidragit till vår gemensamma civilisation. Islam har bidragit negativt och alla andra religioner positivt.

 17. Margot Wallström är en skam och katastrof för Sverige.
  Vad har islam bidragit med förutom en gudalära som är totalt vrickad och dessutom gör anspråk på att styra ett helt samhälle med sina dogmer och terrorism.

Kommentera