Allt åldras inte väl…

MEDIA. Olle Lönnaeus skriver så kallad ”kvalitetsjournalistik” i Sydsvenskan och Helsingborgs Dagblad. Det är inte ofta de ”riktiga” journalisternas uttalanden och artiklar åldras så bra. 

-Pettersson är ingen expert på virus men vet att klimatförändringar funnits i över 4 miljarder år och de har inte utrotat människan, tvärtom har människan utvecklas de senaste miljoner åren, trots klimatförändringar.

Bild från Pixabay

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

8 thoughts on “Allt åldras inte väl…

 1. Inte fan är dom blyga av sig heller?, Kvalitetsjournalist? Måste vara det mest missvisande titeln på Svenska journalister!

  Det går att avläsa i deras upplagetapp!

 2. Jag läste att Sydsvenskan får en ny chefredaktör. Vi får se om han har fått direktiv att rädda tidningen försedd med en sopkvast med stålborst.

 3. ”Journalisten” Olle Lönnaeus lägger in ”såvitt jag förstår” i sin Tweet.

  Tillsammans med den övriga texten i hans Tweet kommer bekräftelsen omedelbart att någon förståelse i ämnet har inte ägt rum öht i Lönnaeus medvetande.

 4. Instämmer, men jag vill gärna omformulera sista meningen till, ”tvärtom har människan utvecklas de senaste miljoner åren, tack vare klimatförändringar”.

 5. Personligen tycker jag han borde ändra namnet till Lögnaeus vilket torde vara mer rättvisande i hans fall. Det var bl a han som häromdagen kallade riksclownen för ”Landsfader Löfven”. Kan det bli mer absurt?
  Förr fanns en tidning MAD som var mer trovärdig än det vad denne varelse avlåter sig.
  Han ligger i samma härad som Anders Lindberg, Arnstad och en mängd andra tokstolliga desinformatörer vars skrivelser är så verklighetsfrämmande att t o m de mest faktaresistenta idioter borde hånle åt.

 6. Lönnaeus skriver efter sitt förstånd det blir mycket skrivande och lite förstånd.

 7. Bild och glaskulan och en hand.

  Först med sådan vy, delvy, i en bild var förmodligen Leonardo med sin målning beskrivning av – Salvator Mundi .

 8. Lönnaeus förtjänar inte att uppmärksammas av Pettersson. Han är en skrivande apparatnik marinerad i PK.

Kommentera