Åkesson: Första maj – inte längre Socialdemokraternas domän

INRIKES. Första maj. Dagen som en gång i tiden var Socialdemokraternas oinskränkta domän. Den tiden är nu förbi. Partiet har sedan lång tid övergett svenska arbetare. I dag står Sverigedemokraterna upp för svenska arbetare på samma sätt som S en gång gjorde. Vi är stolta över det, skriver Jimmie Åkesson (SD) på Altinget

Jimmie Åkesson, Sverigedemokraternas partiledare,  Foto: News Øresund, Johan Wessman. 

Det finns inget parti i Sveriges historia som gjort så mycket för att värna arbetarens rättigheter som Socialdemokraterna. Men det var då. Nu är nu.

Socialdemokraterna har bytt skepnad. Den politiska kompassen som visade vägen mot sammanhållning har slutat fungera. I stället för att satsa ordentligt på välfärden och skapa resurser för detta, i stället för att slå vakt om jobben, har Socialdemokraterna fullt ut anammat otrygg splittringspolitik. Konsekvenserna har vi alla sett i form av social, kulturell och ekonomisk dekadens.

Strategin inom de nya Socialdemokraterna, tycks ha varit att pressa ur svenska arbetare och pensionärer så mycket pengar som möjligt. Detta för att ha råd med notan för en ansvarslös migrationspolitik. Det är provocerande och ett svek av enorma portioner.

-Pettersson är konservativ nationalist och min grundinställning är att samhällsförändringar ska ske så långsamt och försiktigt att man inte råkar slå sönder något som fungerar väl. Dock är jag demokrat för att alternativen till demokrati är sämre liksom alternativen till nationalstaten.

För rätt många år skrev jag att Sverigedemokraterna har en potential som inget annat parti i Sverige att faktiskt stå för demokrati, i bemärkelsen att lyssna på väljare och partimedlemmar och anpassa sig efter dessas, snarare än journalistkårens, åsikter. Tyvärr är SD alldeles för toppstyrt och har gjort sig av med mycket duktigt folk på vägen medan en och annan skitstövel fortfarande sitter kvar, men Åkesson och gänget vet att man måste kompromissa för att nå resultat.

Den svenska partidemokratin är på tillbakagång, och SD är det enda undantaget från regeln, och har chansen till en framgångssaga som en gång socialdemokraterna framför sig.

SD kan bli det enda partiet som står för vad folk, i stället för journalister, tycker, och det borde ge ge stora valframgångar. En del politiker, journalister och andra debattörer, till höger och vänster, menar att det är ”bristande integrationspolitik” som är problemet.

Integrationen är direkt kopplad till volym och volymen är fortfarande alldeles för hög. Självklart ger en skolklass med två invandrarelever oerhört mycket bättre integrationsmöjligheter än klassen med 30 invandrarelever.

Det är svårt att veta vilken grupp som ljuger mest. Journalisterna som jagar ”rasister” och friserar verkligheten, de borgerliga som låtsas att allt blir bra om vi sänker ingångslönerna, precis som lönen spelar någon roll när man ska anställa en analfabet som vägrar samarbeta med personer av motsatt kön eller de röd-gröna som säger att allt blir bra om alla ”vita” män tar på sig en kollektiv skuld…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

8 thoughts on “Åkesson: Första maj – inte längre Socialdemokraternas domän

 1. Bara hoppas att J.Å och SD framöver får visa i verkligheten vad partiet kan och kommer att göra för fosterlandet Sverige !
  Att hela tiden tala i teorin är Silver men göra verkstad i verkligheten är Guld.
  Lycka till SD……


 2. …som Pettersson är inne på…i drygt 50 år har nu
  sossarna nött skosulor d.1 Maj…mot den politik
  de i själva verket praktiserar…komiskt te max!

 3. 1 Maj är bara hyckleri numera. Stryk den helgen och gör den till vanlig arbetsdag. Sossarna och kommunisterna får väl ta ledigt om de vill demonstrera.

 4. Det var länge sedan vänstern brydde sig om arbetare. Nu är all välvilja fokuserad på dem som inte tillför något.

  Vi ska betala, utstå påhopp om rasism när de obildbara inte får arbete.
  Ingenstans finns insikt eller ärlighet, när Alliansen satt vid makten var lönerörelsen viktig, vid liberalt vänsterstyre måste vi visa samhällsansvar.

  Hur man än vänder sig har man arslet bak! De som gör rätt för sig och ofta sliter ut sig är också dem som är de STORA förlorarna. Kan inte förstå detta vurmande för dem som skapat detta kaos.

  110 miljarder betalas ut till kommunerna årligen, kan någon berätta för mig vad det lönar till? Beror kanske på att pengarna behövs till att fylla tomrummet skap av meningslös invandring.

  Låt första maj bli en riktig dag, d.v.s en dag för dem som arbetar, inte en dag för de inflyttande parasiterna!

 5. Svenskvänliga partier bör inte ta upp (S) och (V) traditioner på 1:a maj:

 6. Arbetarrörelsens företrädare värnar inte längre om de arbetare som bär upp pampväldet. LO och (s) sympatiserar i första hand med de grupper som ger flest röster och i sin tur den så högt eftersträvade MAKTEN. Och vi vet ju alla var de “rätt röstande” grupperna finns. Bland bidragsförsörjda, invällda, lata parasiter. Bland IS-terrorister, Bilgrillare, Våldtäktsmän, Rånare, Bedragare, Mördare, Slaktare, Jihadister, etc. Glöm ej heller kontraktet med “Sveriges Muslimska Råd” och “Muslimska Brödraskapet”.
  Så…1:a maj har nog passerat sitt bäst-före-datum.

 7. Retarden: “Det kommer en dag när vi slår på radion på morgonen och inte nås av andra nyheter än antalet döda och sjuka”

  hmmm, det får vi verkligen inte hoppas. Det kommer i så fall bli väldigt många döda som försöker fly.

  Kan ingen stänga av den här 85-IQarn?

Kommentera