Mordförsök med kniv på vårdcentral

BROTTSLIGHET. En person har attackerats och skadats på Sollefteå sjukhus – under tisdagseftermiddagen bekräftade regionen att den skadade är en medarbetare.

Ingen har gripits enligt polisen som inte lämnar någon ytterligare information.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

10 thoughts on “Mordförsök med kniv på vårdcentral

  1. messkalle – In the wide world web I am a Swedish ant who retired more than twenty years as aviator. Happily married to a non military feminist believing she is the most beautiful and best for me.
    messkalle skriver:

    Containerfrakten har minskat. Container finns i överflöd till billiga priser. Container kan konverteras till bostäder med VVS. Container kan förses med gallerfönster för att skydda de boende. Container ska användas till hemtransport av de som inte vill/kan uppföra sig.
    – Fördel shipping, Sollefteå och Sverige

  2. Förr i tiden var allmänheten Polisens bästa spanare, dom flesta brott blev uppklarade, i dagens polis Sverige lämnas inga uppgifter ut till allmänheten på order av dom S märkta polischeferna? Därför klaras nästan inga brott upp, eller blir liggande på ändlösa högar.
    Detta enbart för att mörka för allmänheten, som redan vet var merparten av dessa kommer ifrån.?

    Därför räcker det inte ned att den genomusla regeringen sparkas 2022, det vill till en rejäl storstädning och lagföring av Stasi gänget, som gjort ofantlig skada på landet Sverige !

  3. Käre Gunnar ; denna kommun varit ett S näste (du borde veta att Lövén fick sin utbildnig här) !!
    Men vid senaste valet så ”revolterade” kommunborna och det blev ett parti som heter ”Västraintiativet” !!
    Varför, jo S hade släppt fram ”vindkraftsindustrin” utan att ”rådfråga” BEFOLKNINGEN !!
    Därför går det som det går !!!

    • I Sollefteå kommun, se valet 2018 så gick C framåt (Gunnar Hedlund den som var detta parti´s ”hövding” kom från Helgum) det blev något av en ”debakel” vem som skulle bli kommunalråd ! Jag vet inte vad som hände. Men idag är det C som har kommunalråd´s platsen !

  4. Man kan se på SVT/Västernorrland´s reportage att insats styrkan är ”tillkallad” alltså ett ”mera allvarligt” knivslagsmål, eller ????
    I Sollefteå finns ett ”stort” asylboende samt många ”klaner”, ska lägga upp länken till förklaring !
    Sedan finns i flera ”utbyar” även aslyl/emigrant boenden !!
    Sollefteå är tydligen populärt för Mig.verk. då de hela tiden sänder ”bussar” med ”nya asylanter, emigranter och andra sorter” !
    Varför är det så i en del kommuner, fast flera politiker sagt nej tack ???

    https://nyheteridag.se/kostnaderna-for-skyddat-boende-i-solleftea-skenar-nu-kommer-hotet-fran-hela-familjer-och-klaner/

  5. Som vanligt. Polisen lämnar ingen information vilket jag tolkar som att det är en utlänning som härjade där.
    de vet mycket väl vem personen är , men Lövén vill inte att rasister får reda på att våldet ökar för varje en vi importerar.
    By the way. Hörde att Hötorgshallen går dåligt . Ett av de första saluhallar i Sverige, vida känd och populär för ett tiotal år sedan. Svenskar har övergivit stället.
    Det räcker att besöka en gång stället och man förstår att det har blivit någonting alldeles fel med de nya ägarna. Ni förstår vad jag menar.

KommenteraAvbryt svar