Invandrare talar om vad som gäller…

INVANDRING. Stram Kurs är ett danskt politiskt parti grundat 2017 av advokaten Rasmus Paludan. Partiet som har tilldelats partibokstaven P gick till val på att förbjuda islam i Danmark, att stoppa invandring från icke-västländer samt att utvisa icke-västliga invandrare och flyktingar. Partiets valmöten fick ofta karaktären av demonstrationer och fick stor uppmärksamhet i media.Vid folketingsvalet nådde partiet 1,8 procent vilket var 0,2 procentenheter under spärren för att ta sig in i Folketinget. Jämför det med Alternativ för Sverige som fick 0,31 procent i sitt första val. 

Under en demonstration av Stram Kurs i fredags den ​​24 april 2020 dök en invandrare upp som påstod att han heter Muhammad. Han uttryckte stort hat mot det danska folket, som han påstås ha haft sex med djur, så att de inte kunde reproducera sig tillräckligt med varandra. Mohammed sa att om 10-15 år finns fler invandrare i Danmark än det finns danskar.

Stram Kurs partiledare Rasmus Paludan har tidigare sagt och Pettersson kan inte annat en hålla med.. ”Det finns inget behov av att begränsa invandringen, det finns ett behov av ett stort antal muslimer ska lämna landet varje år”

Danmark verkar ha haft otur, våra invandrare från Mellanöstern och Afrika är mycket trevligare eller…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

11 thoughts on “Invandrare talar om vad som gäller…

  1. grebom5 – Sweden – Retired male with more than 25 years experience of overseas work, mostly in Africa and Asia but also Europe. Convinced that Islam is a dangerous religion present in our time but still using medieval ways of practising their religion.
    gamgubben skriver:

    Vilket är effektivast om du ska tömma en damm?
    A. Öppna avrinningen men låta inflödet bestå, eller
    B. Stoppa inflödet samt öppna avrinningen.
    Kan ni ge ett råd?

  2. Det fria skolvalet är bra. Då kan man välja en skola som förmodligen inte är helt arabfri, men ändå har bättre renommé än andra.

    Nu vill PK ändra i systemet. Bäst vore emellertid, att gå till roten med problemet, dvs verkställa massåtervandring.

  3. Väldigt vad Mikael Damberg tuffat till sig, han läser lagen
    för oss dagligen, han ska stänga ner verksamheter,han
    ska se till att inte stora grupper samlas på Valborg, men
    vilka är det han talar till? Jo Svenska ungdomar förstås
    eller kommer dom att se till att stänga ner en Moske

    där massor av Muslimer samlas?? Tror inte det!

    kommer han att se till att stora ungdomsgäng i Rinkeby
    skingras ifall dom gör tvärtom så som dom brukar???
    Tror inte det heller! Det är lätt att använda stora ord
    när det gäller hur vi Svenskar ska bete oss.

    Det är helt riktigt att man ska undvika och samlas stora
    sällskap, men det borde gälla alla,annars är det verkningslöst!

  4. Moderna raketforskare har ett annat språkbruk än dom äldre.
    Det här har blivit ett stort problem på NASA eftersom ”knol la din,,, m a ma,,,” förstås dåligt av de mer erfarna forskarna. Jag är inte rasist, men skägget har också visat sig vara av ondo eftersom flammorna från motorn riskerar att antända det. Man fruktar att NASA eventuellt kan brinna upp om brinnande skägg går omkring i lokalerna. Annars fungerar det bra.

KommenteraAvbryt svar