10-15 skott med automatvapen mot villa

BROTTSLIGHET. Vid fyratiden natten till söndagen fick polisen larm om skottlossning i ett villaområde i Norsborg.

Steget Efter Trygghet
Steget Efter

Patruller skickades till platsen och upptäckte, vad man tror är, skotthål i ett bostadshus. Platsen spärrades av.

Ingen har skadats i samband med händelsen. En förundersökning är inledd om grovt vapenbrott och försök till mord.

Just nu har vi ingenting mer att säga i ärendet, säger Eva Nilsson vid Stockholmspolisen. Ingen är gripen.

Polisen 

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

9 thoughts on “10-15 skott med automatvapen mot villa

 1. Så här slappt agerade den tidigare inrikesministern Anders Ygeman (S) när han skulle stoppa det illegala inflödet av vapen till Sverige.

  Regeringen ville stoppa smuggelvapen från Balkan (Publicerad 21 februari 2016) Anders Ygeman (S) reste till Balkan för att träffa överenskommelse om att stoppa vapensmugglingen till Sverige.

  https://www.svt.se/nyheter/inrikes/regeringen-vill-stoppa-smuggelvapen-fran-balkan

  https://twitter.com/Ygeman/status/802802833326272513

  • Tillägg:

   Men Ygeman missade fullständigt alla smuggelvapen som kommit / fortfarande kommer från Slovakien, som INTE är ett land på Balkan.

   Slovakiska vapenhandlare säljer gamla militärvapen som kan byggas om

   Ett mejl. Inga licenskrav. 20 pistoler. Svårare än så är det inte att för SvD att beställa en låda slovakiska vapen. De marknadsförs som ofarliga – men kan byggas om till dödliga skjutvapen.
   Med en fejkad anonym mejladress tar det knappt en halvtimme innan svaret kommer i inkorgen. De 20 pistolerna som vi just har beställt kan hämtas ut över disk i Slovakien.

   ”Du behöver bara id-kort”, svarar en av Slovakiens största vapenhandlare.(Publicerad 2019-10-22) Fortsättning bakom betalvägg på länken nedan.

   https://www.svd.se/sa-latt-bestallde-svd-pistoler-fran-slovakien

   Jag har inte läst eller hört att nuvarande inrikesminister Mikael Damberg (S) har agerat i vapensmugglingshärvorna.

   https://pbs.twimg.com/media/DPQoX00W4AAWPy1.jpg

   Bildkälla: Kommentar från hllviken på toklandet,wordpress,com

  • Tillägg 2:

   2016-02-18 – Ygeman diskuterar illegala vapen på Balkan Publicerad 18 februari 2016 Måndagen den 22 februari åker inrikesminister Anders Ygeman till Serbien och Bosnien-Hercegovina för att diskutera illegala vapen, hur samarbetet mellan polisen i respektive länder kan bli bättre samt hur man kan förhindra att vapen från Balkan hamnar i andra länder.

   Så ska vapensmuggling från Balkan stoppas | SVT Nyheter

   2018-12-05 Så ska vapensmuggling från Balkan stoppas Publicerad 5 december 2018. Vapen flödar från Balkan in i Sverige. Nu utökar polisen sitt samarbete med Serbien för att få stopp smugglingen. – De höjer på ögonbrynen när vi berättar hur det ser ut i de svenska städerna, säger Erik Nord, polischef i Storgöteborg.

   https://www.svt.se/nyheter/lokalt/vast/sa-ska-vapensmuggling-fran-balken-stoppas

 2. I Sverige jagar man vanliga skötsamma jägare.Dom ska man jävlas med så mycket det bara går.Nu senast så hade man en stor raid på tjuvjägare uppe i Norrlands inland.Inte en enda hittade dom ! Tänk om sådana resurser skulle användas i stället för att hitta och beslagta alla illegala vapen som är i omlopp.Polisen vet nog i vilka kretsar man borde leta och störa så mycket som möjligt.Inte slösa resurser på jägare som har koll på sina jaktvapen.

 3. Eftersom EU har gjort det lättare att föra vapen över gränserna så borde vi naturligtvis sätta ner foten och införa bättre bevakning vid gränserna både in och för utförsel.
  Det har redan gått för långt med att låta folk passera för att söka asyl eller att tillåta främlingar göra enkla arbeten.
  Eftersom vi har så många arbetslösa och ovilliga att göra enkla arbeten så skall naturligtvis bidrag minskas och istället låta folk få plocka bär utan att betala skatt för intjänade pengar.
  Enkla arbeten skall göras av de arbetslösa, bort med bidrag och skatt på sådana arbeten. Då friställer vi alla dessa som sysslat med bidragsansökningar och vi får arbetare utan att importera folk.
  Men eftersom detta kräver att vi verkligen tänker efter innan vi lägger våra röster på partier med oheliga allianser till medeltida odemokratiska klaner eller partier med flummiga idéer om klimat, så är vi som vanligt för sent ute.

 4. Samhällsbyggarna i riksdagen har orsakat så mycket skada nu, så Sverige skulle behöva rusta upp med övervakningskameror på alla gator i alla städer. Även starkt beväpnade militärtrupper utlokaliserade till oroliga områden. Automateld ska inte förekomma annat än av militär eller viss ordningsmakt i Sverige. Det verkar drälla i överflöd av kriminella, som har tillgång till och är beredda använda automatvapen så fort deras inprogrammerade eller medfödda svagheter känns hotade. Hur tänker myndigheterna? Hur långt har det gått? Hur långt ska det gå? Var är regeringens pistoler och ammunition, som försvann ifrån regeringskansliet? Varför får vi så sällan rapporterat något av betydelse?

 5. Önskar innerligen att vapnen när dom väl avlossas inte riktas mot oss Svenskar som byggt landet utan mot de ‘Svenskar’ som försöker rasera och ta över landet. Kanske en och annan rikoschett förhoppningsvis kan träffa ansvariga politiker.

 6. Är naturligtvis i dessa tider 10-15 Coronaskott !
  Alltid skönt med mångkulturell trygghet, eller hur alla landsförädare ?

Kommentera