Syrier arbetade andra dagen som taxichaufför, våldtog kvinnlig kund

BROTTSLIGHET. Fahed Albukaai arbetade andra dagen som taxichaufför när han fick en kvinnlig kund som ville hem efter en festkväll. Fahed körde dock inte hem kvinnan utan till en parkeringsplats där han utsatte kvinnan våld. Kvinnans kompis som hade spårat hennes telefon kom till undsättning och Fahed greps.

Fahed Albukaai. Bild Facebook och polisen.

Den 13 februari 2020 meddelade Solna tingsrätt dom i målet. Fahed Albukaai, född 1996-09-12 och medborgare i Sverige (tidigare medborgare i Syrien) dömdes för våldtäkt till två års fängelse. Han dömdes även att betala 115.000 kronor i skadestånd till kvinnan.

Fahed valde att överklaga tingsrättens dom och yrkade på att hovrätten skulle frikänna honom helt från ansvar och avslå kvinnans skadeståndsyrkande. I andra hand yrkade Fahed på att hovrätten skulle ändra brottsrubriceringen för gärningen till försök till våldtäkt och utdöma ett kortare straff och lägre skadestånd.

Den 20 april 2020 meddelade Svea hovrätt sin dom. Tingsrättsdomen fastställs och ska inte ändras.

Fahed ansökte om uppehållstillstånd den 18 september 2013 och fick det beviljat den 19 november samma år. I oktober 2017 ansökte han om att bli medborgare i Sverige. Trots att han förekom i belastningsregistret för flera fall av trafikbrott tilldelades han svenskt medborgarskap den 9 januari 2019.

Samnytt skriver mer…

-Pettersson undrar vem som gav Fahed medborgarskap efter drygt fem år i Sverige där han inte skött sig…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

13 thoughts on “Syrier arbetade andra dagen som taxichaufför, våldtog kvinnlig kund

 1. Jag tycker lagen måste ändras när det gäller våldtäkter, begår man en våldtäkt så ska PERSONEN veta att det finns bara ett alternativ till straff vid detta brott och det är KASTRERING HELT UTAN TVEKAN SÅ KOMMER VÅLDTÄKTERNA GÅR NER TILL 0% DET KAN JAG SÄTTA MITT HUVUD PÅ.

 2. Cirkus Sverige , nästa gång kan det bli din tur ! Ta inte med hunden heller . Dessa vinstmaskiner är kapabla till det mesta . Mvh Sjöström

 3. Tolkbehov på arabiska?

  Det är fullt möjligt att upphäva ändringen av regeringsformen 1977 då man tog bort möjligheten att dra tillbaka ett utdelat medborgarskap. Det görs också i många länder, Danmark till exempel. Två riksdagsbeslut med val emellan och vi kan börja utskeppningarna.

 4. Jasså denna på sikt så lönsamma importerade raketraketforskare och s.k svensk tog dricksen i natura !
  Dömd till vistelsen två år på något av Kriminalvårdens fina fullservade hotell som inte blir två år efter avräknad häktestid och villkorlig frigivning efter 2/3 av tiden, denna kriminella parasit är snart ute igen och kanske tar ny dricks i natura.
  Så fungerar det i dagens vänsterextrema och mångkulturella kriminella paradis Sverige som en majoritet av det naiva och konflikträdda svenska folket trivs i.
  Ett stort tack till alla landsförrädare och dess femtekolonnare.
  Som sagt, Norge hade sin Quisling Sverige har idag sin 7 klöver.

 5. Märkligt att inte vi ställer krav på de dom ges medborgarskap. Att ha blivit dömd i domstol flera gånger, verkar oväsentligt.
  Tänk om företag tvingades anställa folk som stulit från dom under en provanställning?

 6. Taxiförare och bussförare är två yrken, som devalverats. Man har helt enkelt anställt för många blattar.

 7. Att en flykting beviljas PUT direkt är första felet, för att multipliceras med några fel till och slutligen utmynna i medborgarskap. Är mer än urbota dumt det är signifikativt för landet som först blev Absurdistan och nu fullt färdigt Anarkia.

 8. Vet en latinamerikansk kvinna gift med en svensk och gemensamma barn som inte blev beviljat svenskt medborgarskap p g a ringa snatteri i en affär. Vad är det för ämbetsmän som beviljar denne Fahed medborgarskap!!!

 9. Tacka Socialdemokraterna och deras allierade hycklande knähundar för detta.

  Nästa gång är det din fru, flickvän eller dotter !

  Kommer du då säga…hon gjorde fel, och skräpet som gjorde våldtäkten är oskyldig….för Stefan Löfven säger att det är EN VINST FÖR SAMHÄLLET !
  och hans allierade kompis Dan Eliasson säger att det är synd om brottslingen.

  Fy fan för dessa avskräden 😡

Kommentera