Stäng

Se hur flyget minskat i Europa

RESOR. Stängda gränser och andra tuffa restriktioner under virusutbrottet har inneburit en drastisk minskning av antalet flyg i Europas luftrum. Skillnaden jämfört med i fjol är klart märkbar i grafik från organisationen Eurocontrol, som The Guardian publicerat.

Enligt organisationen har några av Europas största flygplatser sett en minskning på 90 procent i april jämfört med samma period 2019. För att visa på skillnaden har man i grafiken ställt olika veckodagar mot varandra.

-Pettersson antar att Greta & gänget är glada, men det är inte helt dött på himmelen…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

6 reaktioner på “Se hur flyget minskat i Europa

 1. Norweigian har gått i konkurs med 380 personal. Är Greta nöjd nu när hon har sett i verkligheten vad hennes budskap för med sig?
  Eller är det därför det är så tyst om hennes stab?
  Nästan otroligt att precis när Greta den gudomliga har mässat över hela världen om klimatet och med detsamma får hon bevis på det hon efterlyser.
  Jag blir ta mig fan religiös på kuppen.

 2. Polster-Greta och hennes anhang måste jubla!

  Ger inte fortsatt Massinvandringen Ökat koldioxidutsläpp?

  Hur går det här ihop?

  Hans Jensevik snackade om att Islamister håller på att ta över kommuner i Sverige..!
  Det är nog Jättebra för etablissemanget…

 3. Titta på bilden till vänster, alltså innan Corona. Visst är det fantastiskt att lilla Sverige, med sin flygskatt, ska rädda världen från undergång genom att ensamt dra ned på vårt förhållandevis begränsade flygande.

  1. Sveriges bidrag till flygandet i Europa är ju ett piss i Mississisippi.
   Sjuk idioti att vi ska rädda Europa från växthusgaser.p.g.a. flygget.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: