Bostadshus beskjutet i Västerås

BROTTSLIGHET. Ett antal skott avlossades mot ett flerfamiljshus i stadsdelen Gideonsberg i Västerås, rapporterar VLT, bakom betalvägg.

Vid kontroll upptäckte vi att någon hade skjutit med ett skjutvapen in mot en port i ett lägenhetshus. Det hade blivit skador i form av skotthål, säger Matilda Isaksson, befäl vid polisens regionledningscentral, till tidningen.

Larmet kom vid 23.30-tiden på söndagen. Ingen person skadades. Händelsen rubriceras som grovt vapenbrott och framkallande av fara för annan. Polisen har inte gripit någon i ärendet.

6 thoughts on “Bostadshus beskjutet i Västerås

  1. Hur många presumtiva mördare går lösa i samhället, kan beväpna sig när de vill, är fullt inställda på att använda vapnen mot andra människor när deras kriminella verksamhet kräver det. Sverige har tyvärr myndigheter, som i alltför många fall inte ens försöker bekämpa kriminaliteten utan tvärtom skyddar den. Kriminaliteten tycks ibland ha inflytande långt in i rättsväsende och parlament. ( Vad hände t.ex. med regeringens försvunna pistoler? ) Jag vill gärna tro på en rättsstat, men nu luktar den riktigt illa.
    Det är dags nu att börja skydda och ge stöd till de skötsamma medborgarna i Sverige. Då behövs rättsmyndigheter, som är motiverade utföra sitt uppdrag. Jag tror Sverige fortfarande har hedersamma människor, beredda att bekämpa den utbredda kriminaliteten med samma beslutsamhet och hängivenhet, som ”de omutbara” i filmen med samma namn.

  2. CNN reporter fick en riktig skopa av Trump som stämmer mycket bra på indoktrinerade vänsterpropaganda personer här i landet.
    – Du har inte kvar den hjärna som du föddes med.

  3. Det rullar på som vanligt i landet.
    Undrar när det kommer artiklar med Trump-hat från vänstermedia. Sverige fick en utskåpning igen i natt av Trump. Med en dödskurva per capita som sticker iväg uppåt jämfört med länderna runt omkring.

Kommentera