Man knivskuren i ansiktet vid rån – fyra män gripna

BROTTSLIGHET. En man blev utsatt för sparkar och slag vid en basketplan intill en lekplats i Sjöbo, Borås. När polis kom fram till platsen förstod man att det rörde sig om ett rån, skriver polisen på sin hemsida. 

Offret ska bland annat ha fått en skärskada på kinden och blev av med sin klocka.

Efter att polispatrullerna sökt i närområdet kunde man gripa fyra misstänkta gärningsmän som är mellan 16 och 20 år gamla.

-Pettersson minns när Borås var känt för Teko- och postorderföretag, nu har politikerna bytt till grabbar från Bagdad och Mogadishu och de verkar nöjda…

Steget Efter Trygghet
Steget Efter
Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 

 

1 thoughts on “Man knivskuren i ansiktet vid rån – fyra män gripna

  1. Socialdemokraterna fortsätter med import av än flera kulturberikare.

    Nästa gång är det DIN SON som misshandlas , eller DIN DOTTER som gruppvåldtas av ett gäng gonorré/klamydia/hepatit/AIDS baaaaaaarn
    ( ja, de är ju barn mellan 18 – 50 år, om de kommer ifrån icke skidåkande länder).

    Fortsätt att rösta för detta om du vill att ditt barn ska få sitt liv förstört !!!

Kommentera