12 thoughts on “Annika Strandhäll vinklar

  1. Det är riktigt otäckt när folk i gemen på allvar tror att detta avskrap inte är genuint korkade. Visst har majoriteten sanningssägare och de riktigt förnuftiga och logiskt tänkande som genomskådat precis allt plockats bort överallt och t.o.m opinionsbildande alternativa bloggar fortsätter ju t.ex att basunera ut t.o.m de sinnessjuka lögnerna från ww2 för att innehavaren på fullt allvar tror på tramset trots att de är väldigt enkla att genomskåda för personer som inte är mentalt efterblivna. Att utvecklingen av den mentala lobotomeringen skulle gå så långt att alla dessa totalt världsfrånvända och genuint korkade inom politiken som t.ex. A. Strandhäll allmänt skulle lyftas fram som att inte vara det är förvånande. Det finns fler, Ygeman, Sahlin, Löfvén, Wallström med många fler. Jo, de är genuint korkade och presterar bedrövligt dåligt på alla iq-tester. I ett friskt samhälle skulle de alla på sin höjd anförtros uppdraget att städa ett verkstadsgolv.

    • Annika är dum hon är skrattretande dum.
      Hon är en sådan man ställer in fötterna på morgonen åt vilket håll hon ska gå.

  2. I dessa tider borde man ju hålla sig för god för att ägna sig åt polarisering och aggressivt betéende. För vad folk har mellan benen kanske inte är det mest relevanta i sammanhanget, utan damerna kanske skulle koncentrera sig på vad som finns mellan öronen i stället. Hupp, det var där resonemanget började gå på tomgång…

  3. Änkan Strandhäll förnekar sig som vanligt inte det minsta
    dock var det väl ett bra tag tag sedan hon tog till orda så låt oss hoppas det dröjer ännu längre till nästa besök på Twitterkontot

  4. Dårarnas försvarstal in i det sista. Man tror inte det är sant att det finns så många idioter i offentligheten, men det är det, i vart fall i Sverige.
    De tycks vara de enda som får komma till tals. Rädda sig den som kan för nu har de tillskansat sig ännu mer makt. Beklämmande att till och med SD har godkänt detta.
    Bevare oss väl.

KommenteraAvbryt svar