Snart sista numret av Sydsvenskan för Sandor…


INSÄNDARE. Till Pia Rehnquist , Heidi Avellan , professionella tidningsförstörare

Om allt fungerar som det ska så är tisdagen den sista dagen då vi får pappersbilagan av er censurdrypande tidning i brevlådan.

I inlägget här så publiceras namnet på dom tre troligtvis inblandade i mordet på Jaffar. I er censurblaska får man naturligtvis förgäves leta efter något som avslöjar att det återigen är frågan om mångkulturella vildar.

Till dags dato har er förbannade lögntidning inte ens publicerat namnet på Jaffar fast det snart gått ett halvår sedan han mördades och hans namn har publicerats i dom flesta tidningar och även i samtliga nyhetsprogram på TV.

Kallar ni detta för seriös nyhetsförmedling så vet jag inte var ni har fått er journalistutbildning någonstans och man kan inte annat än tycka att sydsvenskans ledarredaktion är en skam för journalistkåren. Man kan med fog misstänka att ni har fått utbildningen på Nordkoreas journalisthögskola.

Både du Pia Rehnquist och Heidi Avellan har verkligen lyckats i er uppsåt att mörka och censurera i princip allt som har med grov invandrarkriminalitet att göra.

I ert grundliga arbete har ni ta mig fan t om lyckats att förstöra serierna i tidningen där man tidigare fick sig goda skratt när man läste serier som Blondie, Kalle och Hobbe, Snobben och andra serier värda namnet. Idag är dessa serier utbytta mot något som i varje fall hos mig inte frambringar ett enda skratt.

Förmodar att ni gläder er åt att bli av med mig som prenumerant för i så fall så är glädjen ömsesidig.

Kan nu bara i dessa Coronatider hoppas att toalettpapper inte blir en bristvara i vårt samhälle för då har jag ju inte ens sydsvenskan att ha som ersättning till detta nu när den inte kommer att finnas här hemma.

Men troligtvis så duger den väl inte ens till detta ändamål, med betoning på ända.

M V H, Sandor Herold, Malmö


12 responses to “Snart sista numret av Sydsvenskan för Sandor…

 • ss

  Slutade prenumerera på Helsingborgs Dagblad för 4 år sedan.
  Ville läsa nyheter inte åsikter. De fick de också reda på när jag fick erbjudande. Den köptes lite senare av Syd Svenskan. Har skickat några mail till Avelan direkt i stället för insändare som ändå inte kom in.

  Gilla

 • Kungen

  Jag slutade med dagstidning för tre år sedan.
  Varför hålla på att reta upp sig inkompetenta journalister när man ändå inte kan göra nåt åt det ? 99 % av landets journalister är ju idioter…

  Gilla

 • Peter Sjöström

  Tack Sandor för din vassa penna . Du är alltid läsvärd . Jag bor i Värmland och har aldrig läst ” din ” tidning . Damerna du refererar till har jag dock hört på radion , Avelan är ju ganska frekvent där . Mvh Sjöström

  Gilla

 • Det får vara nog nu

  ” Kan nu bara i dessa Coronatider hoppas att toalettpapper inte blir en bristvara i vårt samhälle för då har jag ju inte ens sydsvenskan att ha som ersättning till detta nu när den inte kommer att finnas här hemma.

  Men troligtvis så duger den väl inte ens till detta ändamål, med betoning på ända. ”

  Sandor är rolig. 🙂

  Gilla

 • Bajen666

  Ett mycket bra epitet på den kriminella nyadeln…….”mångkulturella vildar”.

  Jag kan stolt meddela att jag ALDRIG köpt eller läst sydsvenskan trots att jag bott och levt i södra Sverige hela mitt liv.

  Kvällsposten har jag köpt en gång (15 år sen) när jag skulle åka tåg till Köpenhamn…det ångrar jag än idag…förlåt för mina synder.

  Gilla

 • folksam2010

  Sandor jag kommer sakna dina Satir inslag.. snudd på så jag är beredd betala din prenumeration för att få ta del av dina slående kommentarer men jag vill inte gynna denna skitblaska

  Gillad av 1 person

 • Dissidenten

  Dumpade min lokala blaska, efter 50 år, av medicinska skäl. Falskheten och pk-ivern var så genomskinlig att jag hotades av en stroke.
  Uppmaning till er alla: Dumpa pk-pressen. Bojkotta dess annonsörer!
  Ur askan ska en frisk journalistik resa sig.

  Gillad av 1 person

 • turrim

  Tack Sandor för många sanna inlägg. Jag hoppas att du fortsätter att häckla överheten, särskilt Sydsvenskan. Det finns säkert någon som är nödd att ha tidningen och som är beredd att tipsa dig.

  Gillad av 1 person

 • Kent

  Grattis till ett bra beslut Sandor men är du inte rädd för ett allvarligt blodtrycksfall nu.

  Gilla

 • ossie

  Konstigt att han stått ut så här länge med att finansiera dyngan.

  Gilla

 • Thor

  Öknamnet på Sydsvenskan är inte oförtjänt Asylsvenskan,

  Gillad av 2 personer

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: