Kommunfullmäktige stoppar moskébygge

ISLAM. Kommunfullmäktige i Halmstad stoppar bygget av den planerade moskén på Fyllinge. Det står klart efter att kommunfullmäktiges sammanträde på torsdagen, rapporterar P4 Halland.

Bygget har under flera år varit omdiskuterat. 2017 beslutade kommunen att sälja mark till Islamiska barn- och kulturföreningen för ett moskébygge. Sedan dess har markavtalet prövats i kammarrätten, bygglov har nekats och nu sätter slutligen Halmstads kommunfullmäktige stopp för bygget i Fyllinge.

Det var i februari som kommunstyrelsens samhällsbyggnadsutskott röstade för att stoppa det planerade bygget, ett beslut som nu även kommunfullmäktige tar.

Kommunfullmäktige var inte eniga om beslutet.

C, L, V och MP vill tillåta bygget medan S, M, SD och KD röstade för att stoppa bygget.

-Pettersson säger att tyvärr gäller stoppet bara platsen i Fyllinge, det är inget totalstopp vilket det borde vara.

Vad är det som är så svårt att förstå? Koranen är oföränderlig och importerar vi Mellanöstern får vi Mellanöstern.

ISLAM. Var är kvinnorörelsen och feministerna? Var är Gudrun Schyman, Maria Ferm och Veronica Palm när världen försämras framför ögonen på er? Varför accepterar Twittervänstern detta utan att protestera? Förklara för mig vad som är bra med det facit som vi ser varje dag, säger Pettersson som är en stolt islamofob.

Vi börjar med Syriens huvudstad Damaskus och jämför med London. Varför är Syrien ett helvete och London ett mångkulturellt paradis? 

Iran 1970

Iran idag

Afghanistan

Kairos universitet 1959

Kairos universitet 2004

Amsterdam 1980

 Amsterdam 2011

Strand i södra Europa 1970

Strand i södra Storbritannien 2016

 Falun 1971

Året är 1971, det är en solig sommardag utanför Bürens herrekipering i Falun. 22 medlemmar av familjen bin Ladin är på besök i Dalarna, Sverige. Usama bin Ladin är tvåa från höger. − Pettersson tittar på bilden, ser att flickor och pojkar bär tidstypiska 70-tals kläder, de ser helt enkelt normala ut. Det har gått utför för Saudiarabien, framförallt för flickorna.
Året är 1971, det är en solig sommardag utanför Bürens herrekipering i Falun. 22 medlemmar av familjen bin Ladin är på besök i Dalarna, Sverige. Usama bin Ladin är tvåa från höger.
− Pettersson tittar på bilden, ser att flickor och pojkar bär tidstypiska 70-tals kläder, de ser helt enkelt normala ut. Det har gått utför för Saudiarabien.

Borlänge 2010

2015-01-21_1322

Mogadishu 1880

1880-talet kom engelsmän och senare italienare.
1880-talet kom engelsmän och senare italienare.

Mogadishu 1950

2015-01-21_1749

Mogadishu 1960

Somalias blev självständigt 1960
Somalia blev självständigt 1960

Mogadishu 2009

Muslimer har makten och skyller på att väst och kolonialmakterna har förstört landet.
Muslimer har makten och skyller på att väst och kolonialmakterna har förstört landet. Allvarligt talat så hade nog både muslimerna och vi det bättre under kolonialtiden.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

13 thoughts on “Kommunfullmäktige stoppar moskébygge

 1. Pettersson

  27 03 2020 at 11:22
  Prästsonen. Bobel Barqasho fick 14 år för att ha kastat ut sin fru från sjätte våningen, det är på intet sätt nedtystat.

  Däremot vet jag inte om han är gripen ännu, han försvann utomlandsmellan rättegångarna.”

  Min bror bodde granne med familjen och då visste ingen något om att han blev anmäld eller dömd. Eller så vågade ingen tala om det högt. Grannarna är syrianer till 80 %.
  Jag fick en uppfattning om att ingen vågade ta tag i saken. Minns bara hur folk sade att det var bra att hon skulle kunna vittna , eftersom hon klarade sig.

  Hon var enligt min bror en jättefin tjej, omtyckt av alla.

  Tack för informationen, Pettersson!

 2. Vilket skådespeleri /cirkus det här med huvudbonader och heltäckande svart och männen i klädda pyjamas och Jesussandaler. Helt otroligt.

 3. Året var -71!: Bin Ladin familj var här för att besiktiga landet och dess befolkning för att senare ta över.

  Inte en arab skulle vi släppt över gränserna. Minns på 70 talet när en Saudisk prinsfamilj kom, flott parkerade sin bil 5 m från Entrén till Sheraton i Stockholm och allmänt betedde sig som om de ägde landet, svensken efter som en n.gerpojke bugandes .
  Det rann om mungiporna på servispersonalen och dörrvakterna mm. Den största potten i servispersonalen fick en finsk kvinna som sov i städskrubben bredvid den högste prinsen .Hon blev miljonär på en månad. Och stack från landet, då hon var rädd att staten skulle ta hennes “dricks”.
  Det var en cirkus man aldrig glömmer. Många unga svenska kvinnor var till buds att tillbringa tiden med prinsen. En svensk tjej fick jobbet, över en miljon i hennes ficka för att tillbringa några timmar med den gamla mannen under en månad.
  Det var tider det och följa cirkuset så nära var ett nöje, varje dag hände otroliga saker . När följet lämnade landet desinficerades hela hotellet av otroligt stora kryp, som hade följt med i en kakkartong var svåra att avlägsna.
  Då tänkte jag tyst att det här bådar inte gott.

 4. Ja var är dom Svenska kvinnorna när kvinnor av annan etnicitet råkar illa ut?
  Var är dessa priviligierade gaphalsar när kvinnor puttas från balkonger, mördas,giftsbort?
  En mer egocentrisk,självgod, vidrig, skapelse kommer inte sakna när Svenska folket går ur tiden.

 5. Religionsfriheten innebär två gentemot varandra bärande principer. Den ena är att du har rätt att samlas och utöva religion. Den andra är att du har rätt att slippa pådyvlas religion, om du är myndig det vill säga. Barn har inte den rätten enligt FN. Sedan vet vi att muslimer är pigga på att bygga säregna byggnader och dränka omgivningen med oönskade ljud.

  Om vi nu ska tillåta byggandet av moskéer, vilket kan diskuteras, så är det vissa regler som måste följas om vi ska respektera internationella traktat. Till att börja med ska byggnaden följa svensk byggtradition. Inga kupoler, inga minareter, med andra ord en domuslada i råbetong. Den ska också vara väl avskild från övrig bebyggelse. Tomtmark får de själva införskaffa på den öppna marknaden. De ska även själva finansiera bygget genom arbetsinkomster. Böneutrop eller andra störande ljud får inte förekomma.

  Slutligen mina vänner tror jag att med dessa regler att inte en enda moské skulle bli byggd. Själva syftet tror jag är att islamisera Sverige och det görs inte med en domuslada långt ut i skogen. Och de kan heller inte anklaga någon för rasism då de får, men inte vill bygga.

 6. Det var en trevlig nyhet. Samtliga moskeer i hela Europa borde stängas/rivas. Detta medeltida fenomen hör inte hemma i Europa. Det hör hemma på medeltiden i medeltida länder.

 7. Vi har sekten i Vårt Fosterland!
  Vi bjuder sekten på vår uppbyggda välfärd!
  Vi tillåter sektens apor att våldta våra kvinnor!
  Vi låter sekten ha stridsledningscentraler i varje tätort!
  Vi vet inte in det finns vapen där!
  SÄPO tillåter att socialdemokraterna har kontrakt med sekten!
  Kontraktet säger att S ska bidra till att islam införs i Sverige!
  Kontraktet säger att muslimerna ska få platser i Regeringen!
  Sektens ”lagbok” säger att sekten ska hata oss!
  Sektens ”lagbok” säger att de ska skada eller döda oss!

  Vill vi ha sekten i Vårt Fosterland?
  Kan vi ha sekten i Vårt Fosterland?

  Känner du dig trygg med sekten i Vårt Fosterland?

Kommentera