Unik grind stulen i Skänninge

BROTTSLIGHET. Urban Johansson Hammarström skriver på Facebook. Någon stal våra grindar i natt! Om någon sett något tar jag gärna i mot den infon! Vi kollar blocket och händelsen är polisanmäld. Vi bor i Skänninge 30 min väster om Linköping. Hittelön 7000 kronor. 

-Pettersson säger att den grinden går man inte till ett byggvaruhus och köper billigt…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

8 thoughts on “Unik grind stulen i Skänninge

  1. Nej en sådan kan man inte se på byggvaruhusen, men ifall
    man gör en resa utrustad med kamera på fina gatan bland
    kråkslotten som finns i Rumänien bland Ziggisarna där är
    det inte omöjligt att den dyker upp på ett kråkslott, dom visar
    gärna upp sitt välstånd.

  2. Grinden finns nu hos en totalt skrupelfri skrothandlare inköpt för mettallpriset a 1kr/kg. Det finns gott om dom och en hel del av dom kan inte ens säga goddag på svenska.

  3. Föreslår er som har liknande stöldbegärliga grindar, att ta ett snack med en larmtekniker. Små pengar i sammanhanget.
    Mina grindar kan inte avlägsnas utan att hela området hör det.

  4. Vad heter ersättningen man får när man säljer en stulen grind?

    Grindslanten förstås – när jag växte upp hade vi den tavlan hängande på väggen i finrummet, vilket udda uppväxt jag hade enligt dagens mått, men en helt naturlig sådan på den tiden.

    Kommer ihåg vilken kalabalik och uppståndelse det blev, när ett visst resandefolk drog förbi i trakten, allt fick noga bevakas, alla djur noga räknas efter dom dragit förbi.

  5. grebom5 – Sweden – Retired male with more than 25 years experience of overseas work, mostly in Africa and Asia but also Europe. Convinced that Islam is a dangerous religion present in our time but still using medieval ways of practising their religion.
    gamgubben skriver:

    De grindarna gör sig förmodligen bra vid någon av palatsen i Brunnsäng.

KommenteraAvbryt svar