Malmö är Malmö igen

INSÄNDARE. När jag idag på morgonen slog upp sydsvenskan som vanligt efter att ha dukat upp för frukost, en vana som f ö kommer att upphöra från den 1 april eftersom vi nu har sagt upp prenumerationen som en följd av tidningens censurjournalistik som infördes av amazontrojkan med Pia Rehnquist och Heidi Avellan i spetsen, ser jag att läget vad det gäller grov invandrarkriminalitet nu verkar ha gått tillbaka till det normala läget.

Bild från Jeander

Dom första månaderna av det nya året har ju kännetecknats av ett onormalt lugn vad det gäller avskjutning av s k mångkulturella tillgångar i staden.

Det är ju faktiskt på det sättet att jag har varit lite orolig för att det som kännetecknar just Malmö, d v s den grova mångkulturella kriminaliteten, håller på att försvinna. Det vore ju förödande för staden eftersom det ju är precis detta som gjort Malmö känt över hela världen och som har fått Malmö att inte framstå som en tråkig stad att leva i där bara tråkiga svenska värderingar styrt livet.

Men nu verkar det bli pang i bygget igen för i dagens sydsvenska så kan man läsa om den senaste mångkulturella avskjutningen som f ö återigen ägde rum bara ca 500 meter från min egen bostad.

En 19 – åring sköts ihjäl på söndagskvällen och återigen så är det en från kriminella kretsar känd person. Enligt poliskällor så bar den skjutne mannen maskering av något slag och var dessutom själv beväpnad samt bar skyddsväst. Alltså en typisk mångkulturell beklädnad med tillhörande utrustning.

En tidigare avskjutning ägde ju rum så sent som den 10 mars i den mångkulturella stadsdelen Holma.

I dagens tidning så kan man också läsa om att tre kända kriminell åtalas för en skräckfärd under pistolhot.

Tre unga män åtalas för att ha tvingat med en jämnårig man på en drygt två timmar lång skräckfärd efter att man ”lånat” hans bil utanför en hamburgerrestaurang i södra Malmö. Misstänker att denna restaurang är Max som ligger några hundra meter från min bostad vilket i så fall bara stärker mig i min uppfattning att jag bor i ett spännande område.

En av de tre åtalade, en 19 – åring, drog en pistol och tryckte denna mot den kidnappade 18 – åringens tinning. Denna 19 – åring har funnits på polisens radar sedan han var 11 år gammal.

Alla tre gärningsmännen är sedan tidigare kända av polisen och nämnde 19 – åring dömdes för ett våldsamt rån när han var 16 år gammal där han riktade ett vapen mot offrets huvud medan en annan person filmade det hela. Offret undkom genom att han kastade sig i kanalen.

19 – åringen är en av de tretton personer som kallats till möte inom Malmöpolisens projekt Sluta skjut där dom uppmanades att lägga ner vapnen.

”Sluta skjut” är ett samarbete mellan Polisen, Malmö stad, Kriminalvården och engagerade medborgare

Han dök dock tydligen inte upp på mötet där polisen generöst bjöd på bl a pizza och anledningen till detta kan ju ha varit att hans favoritpizza med mera allt inte fanns tillgänglig på mötet.

Ett fatalt misstag från polisens sida som naturligtvis i god tid innan skulle ha tillfrågat dom tilltänkta mötesdeltagarna vad för slags pizza dom gillade mest.

Det kan ju också vara så att pizzorna innehöll både bacon och fläskkött och att det var huvudanledningen till att vissa mötesdeltagare inte dök upp.

Något som polisen bör tänka på inför nästa möte.

Det är hur som helst mycket tillfredställande att läget i Malmö vad det gäller avskjutning av s k mångkulturella tillgångar tydligen håller på att återgå till det normala och att Malmö återigen kan bli en spännande mångkulturell stad värd namnet.

Sandor Herold, tråkig invandrare av den tamare sorten

7 thoughts on “Malmö är Malmö igen

  1. Hur kan någon svensk vilja bo i malmö ??????
    Det finns ju knappt några svenskar kvar.
    Har tidigare jobbat där och det är inget jag saknar…

  2. Nummer 2 av bondhålorna i Skåne,har Stenbock glädjen att vara bosatt i.
    Som du säkert vet Sandor tycks det förekomma en tävlan sedan år tillbaka,att toppa kriminal-statistiken,städerna emellan i Skåne.
    Tidigare var ju Landskrona ledande med dagliga rån.mord och sprängningar. Sedan upptäcktes detta av folkvalda i Sundets Pärla,och importerna påökades rapid.
    I dag bor jag mitt i s:a Ghettot och kan från mina fönster mot gatan,se . höra dessa kämpar vråla förbi i sina lyxåk,på väg mot nya äventyr.
    Enda fördelen i mitt område numera är att Zigenarna tycks sitta inne,eller flyttat vidare…. 😉
    ”Lebe wohl,und alles gute” Sandor,som man säger i Berlin..

  3. Stod det verkligen i Sydsvenskan att dom tillhörde den
    importerade skaran?, Det måste i så fall ha varit misstag,
    för Sydsvenskan röjer aldrig en förövares identitet, om
    personen inte är Svensk?

  4. Låt oss hoppas att självsaneringen kommer in i gamla vanor igen. Fängelseplatser saknas ju, så varje uppgörelse med avsett resultat är en besparing för skattebetalarna.

  5. Malmö, tycks vara statens lyxexperiment för att odla ett parallellsamhälle med frihet till våld, antisemitism och kriminalitet. Det kostar övriga kommuner och skattebetalare i Sverige minst 6 miljarder extra per år. Stora krav på förändring däms nog nu upp från ansvarsfulla väljare till nästa val. Det krävs möjligen en ambitiös 10 års plan av konkret förändring till att börja med.

KommenteraAvbryt svar