Varför?

När vädret är lite småtrist, ruggigt och sporten har gjort uppehåll, finns det tid att fundera.

Funderade gjorde jag efter att ha sett några inspelade filmer under helgen. Frågan efter några av dessa är varför?

Varför är det rasism att säga White Power när det kallas frihetskampanj att säga Black Power?

Varför är det rasism när någon sliter hijaben av en muslimsk flicka, när det kallas vardagsbrott då 20 invandrare misshandlar en vit svensk tjej (Södertälje 2008)?

Varför nekas Ultima Thule att uppträda i svensk tv för att de tolkar svenska visor och sjunger om vårt fosterland, när gangsterrappare från förorten ses på bästa sändningstid trots texter om brott, droger, våld och hat?

Varför kallas det rasism när personer med invandrarbakgrund drabbas av motgångar, när etniska svenskar möter desamma varje dag?

Varför är man rasist om man erkänner sig som svensk nationalist, när invandrare från utomeuropeiska länder hyllas unisont för sin nationalism?

Varför är ordet svartskalle rasistiskt, när ordet svennehora inte är det?

Varför vill vissa att svensk kultur ska förnekas, när samma personer ställer sig bakom att invandrare ska ha rätt att utöva sin?

Varför flyr människor från lagar och regler i sina hemländer, för att sedan komma till Sverige och kräva att deras hemländers lagar och regler måste anammas här?

Varför är det förbjudet att bära kläder med symboler för vår historia, när symboler för importerade religioner försvaras med näbbar och klor?

Varför är det så viktigt för våra beslutsfattare att göra livet i Sverige så bra som möjligt för inflyttade migranter, när så många svenska skattebetalare står utanför samhällets skyddsnät?

Varför manifesterar den svenska vänstern mot rasism när en svensk man misshandlat en invandrare, samtidigt som de manifesterar mot rasism när en invandrare våldtagit en svensk kvinna?

Det är inte bra med långa helger utan sport på tv, för man får då tid att tänka igenom saker som sker i detta besynnerliga land.

18 thoughts on “Varför?

  1. Här blev det uppenbart fel:
    Varför manifesterar den svenska vänstern mot rasism när en svensk man misshandlat en invandrare, samtidigt som de manifesterar mot rasism när en invandrare våldtagit en svensk kvinna?

    Borde stå:
    Varför manifesterar den svenska vänstern mot rasism när en svensk man misshandlat en invandrare, samtidigt som de INTE manifesterar mot rasism när en invandrare våldtagit en svensk kvinna?

  2. Och varför bjuder ABF in en djurplågare för att stänga munnen
    på gamla människor som blivit förbannade på (av) utvecklingen
    i Sverige? Frågorna är många till det vänstervridna styret?

  3. Snart påstår förmodligen extremvänstern att även Coronaviruset i dagens trygga heliga mångkulturella idiot och Islamist-Sverige är rasistiskt om viruset drabbar s.k stackars utsatta och orättvist behandlade importerade på sikt lönsamma raketforskare !

  4. Varför flyr människor från lagar och regler i sina hemländer, för att sedan komma till Sverige och kräva att deras hemländers lagar och regler måste anammas här? Här har Pettersson hittat kärnan till Sveriges väg mot undergång. Så varför?

    • Exakt. Jag ser absolut inget fel i att vi tog emot flyktingar från Pinochets Chile eller de som flydde från islamistgalningarna i Iran. Men packet vi tagit in nu ska ut om de inte väljer att anpassa sig efter våra lagar, regler samt normer. Jobbade själv i nära kontakt med en flyktingförläggning på 90-talet och FN:s kvotflyktingar ska vi då direkt avvisa för det är bara de som haft råd att muta sig in i systemet som kommer hit och när det gäller den svenska flyktingmottagningen som det ser ut nu så skapades den av sossarna för att kunna ge kneg åt alla värdelösa pappersvändare på f-kassan som borgarna kickat åren innan så det här problemet har pågått sedan tidigt 90-tal.

  5. Varför? Därför röda ideologier, pseudoideologier legitimerar förlorare.
    Destruktiva förlorare. Förlorare dras till de röda ismerna där de omfamnas. Lär sig missionera mer rött om revolution, den ”rätta” rättvisan, vilka som är ”förtryckare”.

    Dessa förlorare som i deras tillkortakommanden aktivt hatar allt som är uppbyggligt.
    Särskilt hat mot sina närmaste och egna samhället. På så vis får de ut sitt inre självhat genom att attackera allt de egentligen är i behov av; stabilitet, konsekvenstänk, ansvar, det som bär för framtiden. De kan inte ellwr väljer bort det aktivt.
    De tillåter sig än mer in i ismerna som lär ut hur orättvist de blivit behandlade och letar liknande människor som också anammat det röda.

    Hatet ger sig uttryck i anklagelser, relativisering av fakta.. sedan kommer lögner för att försvara ideologin. Men framförallt vill de stoppa andra människor som vill beskriva sin verklighet där röd ideologi el andra pseudoideologier inte håller som grundförklaring.

    De kan bara förstöra med det röda då livet är så mycket större och komplext utöver röd ideologi.
    Kvar blir bara förfallet, och ändå fortsätter förlorarna att under hejarop ropa orden ”allas lika värde” , krossa ”rasismen”, ”ingen männska illegal” som i praktiken betyder ingenting mer än lösa brottstycken utan tydlig förankring.

    Covid 19 kommer förändra Sverige och Väst. Intet ont som..

  6. Väldigt bra frågeställningar, och jag tycker nog det är bra med mer tid till eftertanke så att dessa dubbelmoraliska, hycklande ”sanningar” dras fram i ljuset och ses för vad de är- diskriminering mot Sveriges ursprungsbefolkning.

    Jag är 100% nationalist och tycker det är självklart att svenskar ska prioriteras i Sverige. Vi svenskar har ett enda land, och det är Sverige. Det har vi svenskar i många år byggt upp till den välfärdsstat det är (har varit….).

    Vi borde vara stolta över att vi lyckats med detta!

    Vi borde se svenskt medborgarskap som något otroligt fint som man inte förtjänar att få ansöka om med mindre än att man kan tala svenska och bidragit till att bygga upp vårt land i många år.

    Folk som inte kallar sig nationalister förstår jag mig inte på. Är det pga dumhet eller ren ondska? Förstår de inte bättre eller vill de Sverige/svenskarna illa? Vore roligt att få reda på….

  7. En mycket klar sammanställning av Stefan . Tankar som kommer och går var och varannan dag , och just ordet varför . Mvh Sjöström

  8. Klockrent och saningen om PK vänsterns hycklande
    Hur hamna i vi i detta och när tar det slut.
    Var hitta alla dessa blåsta och bortskämda individer sina galna ideer och idiotiska protest upptåg – fick de för lite eller för mycket bröstmjölk med LSD i ??

    • Det var de experimentella 40-talisterna som ville slå sönder familjerna, satsa på sig själva och låta samhället fostra barnen.
      Man kan säga att det blev helt fel. Vi har sett tragiska levnadshistorier och bilder av feminister som söker kärlek och tröst hos unga flyktingar från Mellanöstern. Ibland urartar det i övergrepp. Det är dessa kärlekslösa, desperata, hemlandshatande missfoster som fått styra vårt fina land.

  9. Därför att Sverige kontrolleras helt av vänsterfascister, primärt via Sveriges journalistkår, Sverige lider dessutom av att ha de mest korkade, lågutbildade och okunniga journalisterna i den utvecklade världen.

    • Goder afton Mike E !

      Jag klickade tumme upp!

      Och så tillfogar jag att journalister påfallande ofta också är

      högfärdiga, snarstuckna och aggressiva.

      Det går sällan att föra en saklig dialog med de som jag har träffat.

      ”Göbbelschnauzen” kallar jag dem.

      Med vänlig hälsning
      Tomas.

      Ps. Säg upp fulmedia! Ds.

Kommentera