Är Özz Nujen dum i huvudet på riktigt va?

EPIDEMI. Thomas Di Leva har ställt in sina shower, hockey och andra spelas utan publik, skidåkning och curling är inställt, fotbollsligor pausar sina säsonger osv, men Özz Nujen och Jonas Gardell ska fortsätta för tydligen riskerar ingen att bli smittad under deras föreställningar.

Sedan har ödmjuke Özz mage att kalla andra dum i huvudet, undrar om det är svågern som uttalar sig?

-Pettersson har hört Özz säga att han är kurdisk nationalist men säger att svenska nationalister är rasister och nazister så jag tycker det är dags att bergsturken Nujen tar sin klan med sig och flyttar hem till Kurdistan.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

33 thoughts on “Är Özz Nujen dum i huvudet på riktigt va?

 1. Jag kan berätta från säker källa att människor som kommer från diktaturer litar aldrig på regeringar även om dom får komma till en demokrati. Den äldste i släkten berättar hur dom ska göra. Lyssna på Özz så fattar ni. Det blir inte bättre av att dessa folkslag även härbärgerar en mängd inavel.
  Det är därför det ALDRIG går att få styr på människor som kommer från Mellanöstern.

 2. Usch mår illa av att bara se äcklet, vidrig terrorist sponsor som enligt mig har försakat all rätt att över huvud taget öppna käften mer. De som betalar för att se äcklet kan inte vara friska i huvudet.

 3. Dessa goda antirasister verkar i första hand drivas av sin hunger för pengar.
  Bieffekter som ökad smittspridning, skiter de i.

 4. Sponsra en terrorist eller sprida en dödlig sjukdom, vilket är värst egentligen ? Vissa gör vad som helst för lite pengar, och det värsta av allt är väl att man skylla ifrån sig i statlig media utan vidare.

  Man får lite Nord Korea vibbar av det hela, men SVT/SR ser inget fel med det så länge dom är sponsrade av skattebetalarna

 5. Snälla vakna ..gå inte på derras shower.
  Onda individer..annser jag…
  Derras hummor ligger. I klass med Fablerna…
  Vakna och tänk själv

  • Samma som den där Imamen i Iran, som påstod att Corona var Allahs vrede mot alla otrogna hundar. Fick själv viruset. Karma is a bitch…

 6. Özz har inget land men han kan väl flytta tillbaka till sina släktingar i djungeln?

 7. Passa er noga för Corona!

  Jag har nog fått det. Varit sjuk i veckan. Fick problem att andas och en fruktansvärd torrhosta som kom så snabbt att det inte påminde om någon annan sjukdom jag har haft. Vännen som var med vid det troliga smitt tillfället som också insjuknat sa det samma.

  I så fall, med tanke på hur lite jag har träffat andra, måste det vara enormt smittsamt! Den enda gången vi har träffats nyligen var när vi åt middag ihop under en halvtimme på en lunchrestaurang. Ingen av oss hade smittan med oss. Inte konstigt att den har spridits som den har gjort!

  Tyvärr måste vi nog räkna med att alla kommer att få det! Men vi måste dra ut på tiden!

 8. Vad har de som kan locka en större folksamling?
  Förvånad att det finns folk som har något intresse av att se en terroristfinansiär och en som fått en karriär på grund av sin homosexualitet.

 9. Kurden har inget eget land så ditt kan vi inte skicka honom . Hade han ett eget land så skulle han bo här ändå och snylta . Beträffande hans huvud så talar det för sig själv . Som pastor Janssons liknelse med påsen !! Mvh Sjöström

 10. Jag tycker att bergsturken ska åka hem till sitt eget land nu…. han har aldrig varit komiker.
  Han är en idiot som får alldeles för mycket uppmärksamhet

 11. Stor i truten har han ju alltid varit Özz och att kalla någon dum i huvudet när han blir ifrågasatt är helt i linje med hans uppblåsta person.Och du Özz ,jag tror inte du ska prata så mycket om att man ska göra rätt för sig.Varför inte börja med dig själv och redovisa dina eventuella svartbetalningar till terroristen Akilov ?

 12. Det vidriga är att en primitiv nolla som Özz Nujen omfamnas och lyfts fram av journalisterna på tvångsfinansierade SVT/SR.

 13. Özz Nujen och Jonas Gardell, två av dom klaraste bevisen på misstaget att lägga ner mentalsjukhusen i Sverige.

 14. Nej, Coronasmitta är väl inte det värsta, man kan råka ut för på hans show.
  Rekommenderar en plåtskiva för häcken!

  • Se upp för rohypnol våldtäktsdroger i drinkarna, Zzz-oran och Öhhzzz kan ske gruppvåldtar

 15. Özz och hans syskon tjänade ju pengar på svartjobb och på att anställa Akilov, så hans moral är lika avskydd som det man riskerar att få under fötterna när hundägare inte plockat upp det som hundarna lämnat.

  Faw Azzat är involverad i Glöm inte Pela och Fadime, en organisation som vänstern har oförskämt dåligt intresse för.

 16. Kanon! Bra av Özz att inte ställa in!

  Hur skulle dumsvensken som går dit kunna klara sig utan den förnedringen som dom bjuds på?

  Självföraktet som dom som frivilligt betalar för att hånas av hans så kallade humor måste känna får mig att vilja kräkas!

  Att inte publiken bara blir hemma säger ju allt om dom!

  För övrigt är det inte just 500 som är farligt, utan hur många som har rest dit utifrån!

 17. Önskar jag några olycka och misär så är det dom två stolpskotten, Özz Nujen och Jonas Gardell.

  Corona är allt för milt för dessa idioter…nej en bilolycka med funktionshinder som följd…brutna ben med gips ett par år.

 18. Den där Özz kommer aldrig att bli Svensk. Den Nordkoreanska ledaren är mer Svensk än vad denna rasist och nazist någonsin kan bli.

 19. Det säger jag från himlen att fy fan! Vilka politiker och myndighetspersoner vi har fått i Sverige. Genus, HBTQ, kräkningsprojekt, politiserade myndigheter, skolor fy fan……Vi är inget förberedda på landskriser eftersom idioterna har köpt näthatsgranskning och annat skit för pengarna.
  Dra åt helvete alla feminister och miljömuppar och andra dårar i riksdag och regering. Amen.

 20. Sen finns det dom som anlitar svart arbetskraft ocv urholkar systemet och finansierar terrorister.
  Özz! du kastar höns i stenhus.

  • Jag håller fullkomligen med Özz. Varför pratar någon människa på jorden överhuvudtaget med honom, han har ju väldigt svårt att svara på grund av att han saknar HJÄRNA.

Kommentera