Stäng

Bergsturken Özz Nujen har synpunkter på vår nationaldag och vårt land

NATIONALISM. Pettersson är konservativ nationalist med en grundinställning att samhällsförändringar ska ske så långsamt och försiktigt att man inte råkar slå sönder något som fungerar väl. 

Özz Nujen är också nationalist, i varje fall enligt hans egna ord, fast han är kurdisk nationalist, beredd att dö för SITT Kurdistan. Det är hans egna ord så jag tycker han ska hålla sig bort från vårt land.

Özz skriver i Expressen:

Vår nationaldag…

Vårt land…

Vår ekonomi är på topp…

Vi är ett av världens tryggaste och säkraste länder och vårt välfärdssamhälle avundas av många och fungerar som en förebild att eftersträva.

Ett av världens tryggaste och säkraste länder säger Özz som hjälpte den blivande terroristen Akilov att stanna illegalt i Sverige.

Expressen borde sparka Özz Nujen, han skriver falska nyheter på nästan varje rad. Vårt nationaldag, vårt land, Özz är inte svensk, han är kurd…

Kurden Özz Nûjen har gjort sig känt som en av de värsta svenskhatarna i Sverige. Sverigedemokrater som är emot mångkulturen beskrivs av Özz som rasister och idioter. Nu visar det sig att Özz Nûjen själv är en radikal nationalist, i en chatt på tv3.se säger han att hans största dröm är ett ”fritt Kurdistan”, och att han till och med skulle offra sitt liv för den nationalistiska kampen.

-Pettersson har inte sett att PK-etablissemanget jagar Özz Nûjen för hans nationalistiska tankar, men det är väl bara svenskar som inte får drömma om ett eget land, sedan kan man naturligtvis undrar varför Özz familj har sökt sig hit och inte stannat kvar och arbetat för ett fritt Kurdistan som 99 procent av hans släktingar har gjort och varför Özz inte har anslutit sig till de kurdiska peshmerga-trupperna som kämpar mot IS istället för att fara land och rike runt i Sverige och dra dåliga skämt om Sveriges historia.

Özz borde göra som många andra tappra kurdiska kvinnor, slåss för sitt land, inte snacka skit om vårt…Kurder tog tio byar från IS medan kurden Özz Nûjen tycker att andra ska hjälpa kurderna

Intervjun med nationalisten Özz…

Kurdnationalisten Özz Nûjen

Dunia: Har du släktningar kvar i Kurdistan? Du är grym. Vi är stolta över dig

Özz Nûjen: Ja 99 % är kvar där

Dila: Tack för ett bra program! Vad är din största dröm?

Özz Nûjen: Ett fritt Kurdistan 🙂

Danne: Kan Kurdistan bli självständigt??

Özz Nûjen: Såklart!

Niko: ÖZZ va skulle du kunna ge för ett självständigt kurdistan?

Özz Nûjen: Mitt liv

I chatten framgår det dessutom att Özz Nûjen inte har bildat någon egen familj i Sverige så vad hindrar att han återvänder till sitt kära Kurdistan och ”roar” kurderna med sin ”komik”.

Läs mer om Kiss och Bajs-Turken HÄR 

37 reaktioner på “Bergsturken Özz Nujen har synpunkter på vår nationaldag och vårt land

 1. Individen som beskrivs som bergsturk, med diffus funktion inom vårt nordligt belägna rike, synes närmast motsvara en kryptozoologs ideala försöksobjekt med vidhängande vivisektion – ett tankeexperiment med associationer till den felande länken, det vill säga övergångsstadiet mellan antropoider och människor.

  Då den främmande varelsen förmår imitera något som påminner om mänskligt tal och skrift, skönjer vi frasen ”några hänger lite pliktskyldigt ut svenska flaggan på sin balkong”, varmed han vill erinra om att minsta försök att uppmärksamma Sveriges nationaldag kan härledas till något slags ytlig traditionell tvångshandling utan substans och innebörd.

  Begrepp som vanligt vuxet vett står givetvis icke tillfinnandes inom vederbörandes referensramar och respektlösa rabulistrepertoar.
  Att erbjuda en slik aktör utrymme å sociala plattformar och dessutom ge honom erkänsla för de skändligheter som serveras, är inget mindre än att bedriva hor med antropomorfismen.

  Andreas, enkannerligen äcklad.

 2. Har normalt inget förtroende för Erdogan, men när det gäller kurderna vill jag gärna ge honom fria händer.
  Tröttsamt med alla s.k. motståndsmän som sitter i Sverige och andra länder och gapar. Ge er iväg hem och ta ansvar för era ”nationalstater” i stället för att lura det land som fött upp er.

  Att göra sig lustig över Sverige går bra därför att det är demokratiskt, man får säga vad man vill. Men i de länder de själva kommer från och älskar är det inte säkert att säga vad man vill.

  De som inte vill bidra utan kommer hit och snyltar, dit räknar jag många nyanlända också. Skälet till det är att här är myndigheterna slappa vid kontrollerna och bidragen skyhöga. Du kan i princip vandra genom livet utan att arbeta och bara sitta på kafeer.

  När nujen betalar svart till människor som han inte vet vad pengarna används till så är det en skymf mot landet som givit honom en fristad, från vad kan man undra? Karln verkar ju fysiskt frisk, åk hem och kämpa för den ”nationalstat” du vill skapa. Själv gillar du inte att många Svenskar vill göra likadant.
  Släng ut de invaderande månglarna så att kvinnor känner sig trygga igen och att pensionärer har råd att bli gamla igen.

 3. Hahaha!! Ironi på högsta nivå, när en motbjudande liten kurd ska tala om hur vi ska fira nationaldagen.
  Han har moraliserat och hånat oss och vårt land länge, och nu försöker han rädda sitt eget skinn genom överdrivet fjäsk.
  Glöm det. ADJÖZZ.

 4. Ja frågan kan ställas om och om igen, vad gör han här?
  Han är väl den manliga varianten av Alexandra Plaskalidou,
  stora i käften och oförskämda mot landet dom kommit till,
  vem har bjudit hit dem? Trivs dom inte här är det ju bara att ta
  nästa plan dit dom vill, ( helst enkel resa) vad är det som håller
  dem kvar här, är dom så generalkorkade att dom tror att dom
  har kapacitet att avvänja Svenska folket från att tycka om sitt land,
  att höra sådana figurer i nedlåtande ordalag tala illa om Sverige
  och dess kultur kan göra vem som helst förbannad!

 5. Den dekorationen som kurden har överst på sin kropp……………………är den kurdisk ?
  Finns inte en möjlighet , den självgode typen tar det från VÅR TRADITION som passar honom.
  Vad har hans land för vackra traditioner ?

 6. Inför nästa års SVENSKA nationaldag, så gör vi den svensk utan inblandning av folk som inte tycker om oss !
  Sedan kan de andra fira den internationella (svenska nationaldagen) efter egen smak och tycke !
  De intresserar mig inte i alla fall bara irriterar.

 7. Utomlands när vi svenskar träffades för olika svenska traditioner om någon svensk då hade uppfört sig så plumpt i värdlandet…….då hade jag inte tigit stilla.
  Det är direkt oförskämt och att inte hans landsmän reagerar…….betyder det att de samtycker ?

  1. Fast här är det inget problem, här kan man våldta,starta flyktingförläggning, eller assistansservice, svennarna ska ytnyttjas.
   Och tyvärr har vi en gravt förståndhandikappad stadsminister som kallar detta pensionsräddande åtgärder.

 8. Hur var det på humorgolfen i måndags? Någon som kan berätta vilken skrattvärd humor som åstadkoms?

 9. Haha ni är bara avundsjuka på den där kurden som har lyckats lura av er brallorna era pajas swedis…

  1) Ni är så dumma så att ni inte kan skillnaden mellan Kurdar/Turkar så han frekvent kallas bergsturk

  2) Ni betalar pengar för att se er hånade av en hårig kurd, vilket annat folkslag med lite stolthet gör det?
  Ni är fan så pinsamma så det dånar om det.

  3) Ni tror att världen kretsar kring er lilla perversa lilla värld

  1. Det enda puckot här är ingen annan än du.

   1. Du är så korkad att du inte fattar att använda epitet är avsett som en verbal känga eller förolämpning.

   2. Har jag det?
   Verkligen inte och han lurar garanterat ingen här.

   3. Knappast, det är inte vi som har ambitionen att Sverige ska betraktas som en humanitär stormakt.

   1. 1) Det är allmänt känt att nivåsänkta swedis i denna blogg är inte direkt världsbäst på geografi så jag förstår att ni väljer att använda epiteteter.

    Skall man kall samer för bergsswedis då eller? Ser du inte hur dumt det låter?

    2) Hur tror du att denne håriga kurd blev mångmiljonär om inte dum swedis såg till att bli förnedrade samt såg till att dessutom betala för det?

    3) Dina skattekronor har slösats på att anlita dessa ”kurdkomiker” (Özz, Soran, Shan) eller våldtäktskurder för att lära swedis om vett o etikett i kommunala tillställningar, skolor, föreningar etc.

    Sedan har du mage och påstå att ni är stolta swedis haha tragiska människor som förtränger sanningen

   2. Om du anklagar oss för bristande geografiska kunskaper så kanske du borde kolla in din egen usla svenska först.
    Jo du kan ju kalla samer för det, om du vill förolämpa dem.
    Min poäng liksom.
    Nu är det som så att jag tyvärr inte kan styra var skattepengarna ska gå eftersom majoriteten röstat som den gjort och det är svenskar av den majoriteten du inte finner här, men det har du tydligen inte fattat.

   3. Som svar på punkt 2
    Betalar man bara för svart arbetskraft när något ska göras hemma, då är det jättelätt att spara pengar. Men största problemet med denna person är att han betalade svart till någon som körde ihjäl småbarn.
    Så min fråga till dig är: Du tycker han gjort rätt som betalar en terrorist ?
    Inga dåliga undanflykter om något annat, bara ett ja eller nej

 10. Kan inte fatta att någon betalar för att höra på honom! Det är ok att driva med sig själv men att som Özz driva med svenskar – ja, han själv anser ju sig vara kurdisk nationslist, och inte svensk, det blir oförskämt.
  Du kan dra skämt om att vara tjock -om du själv är tjock, du kan dra skämt om att vara pensionär om du själv är pensionär…att driva med andra blir…nedvärderande.
  Hade en svensk sagt samma saker som Özz säger om svenskar, fast om kurder, då hade denne anmälts för hets mot folkgrupp.

 11. En skattesmitande Sverigehatande terrorfinansiär som tror att han är rolig. Hur kan SÄPO låta en sådan uppenbar säkerhetsrisk gå lös?

 12. Under 30 år så har jag från och till deltagit i nationella festligheter i de länder där jag bott………………alltid på respektive lands traditioner, bör kanske tillägga länder som jag bodde i är kristna eller sekulära.
  Skulle inte få tanken att kräva att folket där skulle ta hänsyn eller ens bry sig om mina traditioner från mitt fosterland !
  När jag har tagit steget och lämnat mitt fosterland så har jag också en plikt att följa det nya landets traditioner. Dessutom om jag varit så korkad att jag krävt något annat så hade befolkningen där aldrig accepterat mig, aldrig !
  Sverige är mycket udda !

 13. Vår nationaldag skriver han. 6 Juni är inte hans nationaldag det är vi svenskar som har nationaldag. Den svinturken kan fira kurdernas nationaldag om dom nu har nån.

  1. Jag vill absolut INTE DELA NATIONALDAG med honom! Jag tycker det är oförskämt att han använder ordet VÅR, han gör anspråk på något han inte delar och där han inget sammanhang har.

 14. Jojo, trygghet…. Att han har mage att visa sig offentligt. Och att någon trycker den smörja han spyr ur sig.

 15. Det räcker med att konstatera: Özz Nûjen är en pajas. Att Expressen fortsätter ge den mannen utrymme säger allt. Om Expressen….

Kommentera

%d bloggare gillar detta: