Avskaffa asylrätten, rekommendera Afrika i stället

INVANDRING. Asylrätten fungerar inte som det är tänkt, de flesta säger sig stå för att alla som känner sig förtryckta eller lidande på något sätt har rätten att ta sig till Europa för att söka asyl här. EU och inte minst Sverige säger sig stå för detta och hänger till och med upp morötter för att locka hit folk. Kom till Sverige, här finns det bidrag…

Sveriges ambassad i Jordanien och troligen andra svenska ambassader  informerar om att Sverige erbjuder bidrag under graviditet, har väldig lång betald föräldraledighet när barnet är fött, det berättas också om barnbidrag, 1050 kronor per barn, samt ”extra family supplement” (flerbarnstillägg) och ger exempel: ”Så, en familj med sex barn får inte bara 6.300 SEK extra varje månad utan också ett tillägg på 4.114 per månad bara för att de har sex barn”. Ambassaden berättar om ”gratis skola”, ”gratis sjukvård” och ”gratis kollektivtrafik med barnvagn”. Man informerar noggrant om egenavgiften i vården på mellan 100 och 300 SEK men att ”high-cost protection” slår till vid 1.100 SEK och att det därefter är helt gratis. Och om du är sjuk har du rätt till 80 procent av lönen osv, osv, Är det rätt att locka folk med bidrag? Texten finns på engelska, arabiska, ryska och kinesiska.

Sverige gör vad vi kan för att locka hit asylsökande, ofta ekonomiska migranter, det är inte hållbart. 

Det ger människor incitament att ge sig ut på farliga resor över land och hav och jag tvivlar på att det finns stöd bland majoriteten av befolkning att leva upp till asylrätten.

Sverige och Europa står inför ett migrationstryck från Afrika och Mellanöstern, människor på jakt efter bättre levnadsstandard med förhoppningen att det räcker att ta sig till Sverige, inget om att det även för svenskar ligger många års hårt jobb bakom en fin bil och ett hus. De blir oerhört besvikna när de märker att så lätt är inte livet.

En enorm befolkningstillväxt i Mellanöstern och Afrika kommer att skapa enorma migrationsströmmar mot Europa, krisen i Grekland-Turkiet är bara en liten bäck i jämförelse.

Det är inte hållbart att lura världens fattiga och frustrerade att ta sig till Sverige och Europa så ordnar det sig samtidigt som politikerna påstår att gränsen ska hållas.

Stäng gränsen och inför bidragsstopp. De som kommer för att arbeta ska ha några års arbete och skattebetalningar, en karens innan de får tillgång till välfärden. Under tiden får de klara sig med privata försäkringar.

Afrika är stort och oerhört rikt, och inte den sandöken vi ser i nyhetssändningarna, med hårt arbete kan människor få det bra där…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

16 thoughts on “Avskaffa asylrätten, rekommendera Afrika i stället

 1. Lyder man som Svensk även under Asylrätten, för jag
  tror och vet att många känner sig förföljda av dom myndigheter
  här som sägs vara till för folket??

 2. SÄPO, vår ”säkerhetspolis”, blundar för att socialdemokraterna
  ännu har kontraktet kvar, som de skrev med muslimerna
  redan 1999!

  D.v.s. SÄPO håller med socialdemokraterna att Sverige ska
  bli ett islam- land!

  D.v.s. SÄPO är därmed lika stora LANDSFÖRRÄDARE som
  socialdemokraterna!

 3. Europa är fullt!!skicka dem till Afrika där finns gott om plats där de kan bygga upp industrier,skolor ,sjukhus etc etc.går inte detta så kan de fly
  till Iran, Afghanistan ,pakistan.går säkert hitta nån Försäkringskassa där som kan försörja er.

 4. Varför lockar inte rika länder som Saudi Arabien ,Kuwait Quatar
  dessa människor som ju vill höja sin levnadsstandard?
  Kan det va för att en tjuv kan mista handen o andra rejäla
  straff ifall dom bryter mot lagen,? Men i Mesopanien kan
  dom begå vilka nesliga brott som helst utan straff

 5. Asylrätten gäller närmaste säkra land.
  Vad jag vet befinner sig varken Norge, Danmark eller Finland i krig eller annan kris som ger skäl att fly?

  När de passerat första säkra land UPPHÄVS ASYLRÄTTEN OCH DE BLIR EMIGRANTER, INTE FLYKTINGAR!

 6. Att tillverka ungar verkar vara det enda arbete dom utför,
  ja förutom att slåss mot alla tänkbara motståndare?

 7. Ambassader är till för, min mening, att befrämja svensk export i första hand, men har tyvärr blivit mer och mer, tillsammans med SIDA, en plats för att se till att så mycket av svenska pengar kommer till ingen nytta.
  Minns en SIDA chef som beklagade sig över att det var svårt att göra av med anslagen. SIDA har en uppsjö av nyutexaminerade vänster vridna kann-ingentingare i stort sett bara duktiga på är att “tycka synd om”

 8. Jag vill sponsra aborter i Mogadishu istället för på Kvinnokliniken i Djursholm.

 9. Det är uppenbart att det politiska etablissemanget, med S & MP & V i spetsen, vill locka hit folk de kan göra bidragsberoende för att de ska behålla makten och sin plats vid köttgrytorna!

  Hade de velat ha arbetskraft och rädda pensioner hade de vänt sig till Sydostasien och Östeuropa.

  Etablisimanget VILL HA FOLK SOM FÖRBLIR BIDRAGSBEROENDE, för att SÄKRA SIN PLATS som POLITISK ELIT! Söndra och härska!

  • Nu har ju den linjen skitit sig ordentligt när de partier som står bakom den linjen krymper i rask takt och de andra partierna växer. Sossarna har totalt förlorat sin roll som statsbärande parti efter att ha hållit på fel häst.

 10. Jag håller med dig fullständigt Pettersson.Att lura hit människor på detta vis borde vara straffbart.Man skickar hit ett ” ankare ” som skall bereda väg.Dom får instruktioner vad dom skall säga och göra när dom kommit på plats.Om man lovar guld och gröna skogar så är det inte underligt att vi får denna invasion.Ska man hårddra det så kan man faktiskt påstå att Sveriges regering inte är helt helt oskyldiga till drukningsolyckor på Medelhavet.

 11. Helt rätt. Vårt välstånd har kommit genom
  generationers hårt arbete. Trots det, ligger svensken näst sist ,när det gäller sparade pengar. Dvs reservkapital, om/ när lönen uteblir,
  eller andra obehagliga händelser. Endast Portugal är värre.Arma land

 12. Den chef på den myndighet som skickat ut lockbetet ska hållas personligen ansvarig.
  Detta är ju ett brott mot hela svenska folket och något folkligt stöd för detta finns inte

 13. Den heliga asylrätten har ju missbrukats av bedragare lögnare så den bör minst av allt revideras.

Kommentera