Jag tycker hemskt illa om Isabella Lövins politik

INSÄNDARE. Jag är gammal nog för att ha upplevt rädsla under Hitlertiden, Stalintiden, Maotiden, under Kubakrisen, för kärnvapenhotet, för talibaner, röda khmerer och för Kim Jong-un och Usama bin Laden.

MEN JAG ÄR MER RÄDD FÖR ISABELLA LÖVIN.

Miljö- och klimatminister Isabella Lövin” by Miljöpartiet de gröna is licensed under CC BY-NC-ND 2.0

Alla fanatiska sekter skrämmer mig. Klimatsekten med sin skickliga men försåtliga propaganda kanske mest. Även om jag vet att de alla slutar med kollektiv undergång. Från Hitlers galna nazism till Stalins kommunistiska helvete. Eller de andra mindre domedagssekterna som Folkets Tempel under ledaren Jim Jones. Klimatsekten är däremot global. Stödd av världens rika oligarker med total kontroll av information och media. Baserat på politiska riktlinjer från FN, EU och George Soros et consortes – dolda som förfalskade vetenskapliga rapporter. Med kraft att stoppa verkliga forskare och desarmera all seriös  forskning. Stänga vägarna för s.k. klimatförnekare, ersätta dem med medlöpande charlataner och styra forskningspengar till dem som bekräftar hotbilden.

Jag skräms varje gång Lövin får rabbla upp kommande fasor i klimatkrisens spår. Oemotsagd trots de mest oerhörda lögner. Med närmast religiös fanatism hota med den domedag som man hotat med vart tionde år sedan 1800-talet. Med hotet om de kommande fasorna i helvetes hetta och skärseldens plågor som all religion byggt sin makt på. I samvetslös strid med alla tiders vetenskapsgenier, nytänkande upptäckare och kättare som avslöjat lögnen om kejsarens nya kläder. Då kunde man köpa sig fri med avlatsbrev. Nu betalar man med utsläppsrätter, en ström av meningslösa straffskatter och ett liv utan den välfärd som förfäderna med uppoffrande slit gav oss. För att mildra klimat-ångesten. Lövin har själv skrivit under Romavtalet. Världens dyraste avtal som kräver att några få ”rika” länder ska betala flera 1000 miljarder till andra länders klimatkamp mot koldioxiden. Länder som satsar våldsamt på kolkraft och kärnkraft och tacksamt ser Sverige tömma sin statskassa. Trots att vi redan är i stort sett fossilfritt land. Trots att koldioxiden gjort jorden grönare än någonsin, mångdubblat skördarna och räddat miljoner från svält.

Man har värvat en hel ungdomsgeneration till sekten. Genom att utse Greta till profet och frälsare. På henne ska vi lita mer än på den samlade visdomen hos de experter som ägnat sitt liv åt klimatforskning.

De som på varje punkt kan motbevisa Lövins lögner. Koldioxid är livets gas och dess negativa påverkan är försumbar. Havsnivån stiger inte. Polarisarna smälter inte. Isbjörnarna är inte hotade. Temperaturen har på hundra år stigit någon grad. Vi är på väg mot en ny liten istid. Orkaner och oväder har minskat. Vindkraft kan aldrig täcka det globala elbehovet. Inte heller svensk solkraft. Öknarna minskar. Skogen växer dubbelt så fort som för hundra år sedan. Att sluta äta kött påverkar inte klimatet. Plastkassar är oslagbart bäst för miljön. Korallreven är inte hotade av klimatet. Elbilar släpper ut mer än dieselbilar. Elbrist hotar och därmed hotas svensk industri och jobben. Snart kräver datorerna lika mycket el som hela dagens samhälle och släpper ut mer växthusgaser än alla bilar eller allt flyg. Andra försum-made miljöfrågor än klimatet är viktigare. Jakten på mark för odling av palmolja, snabbväxande träd för träflis och andra ersättningar för traditionella bränslen orsakar skövling av regnskogarna – som bränns med enorma utsläpp av växthusgaser som följd.

Steget Efter

När dumheten har makten tvingas förnuftet gå i exil. När ondskan härskar gömmer den sig bakom godheten. När argumenten tryter höjer man rösten. När boklig visdom och erfarenhet besvärar bränner man böcker. Där man bränner böcker, bränner man snart människor. När folket inte har bröd kan de väl äta kakor. När verkligheten inte stämmer med kartan gäller kartan. Jag tycker verkligen genuint illa om Miljöpartiet. Dom skrämmer vettet ur mig.

Rolf Malm

19 thoughts on “Jag tycker hemskt illa om Isabella Lövins politik

  1. Tack Rolf för en lysande text . I övrigt är det Stalins dödsdag i morgon 5/3 . Blir det något högtidligt firande bland vänsterfolket ? Mvh Sjöström

  2. Har alltid känt en stark avsky för dödssekter och till den kategorin måste man räkna MP.
    När man som partiledare står i en valdebatt och framhärdar att jorden håller på att brinna upp. Då hamnar man bland andra undergångssekter.

  3. Själv tycker jag hon ser ond ut.tittar ingen i ögonen…för mig är det falskhet

  4. Problemet är inte rädslan problemet är att du inte gör något åt din rädsla.
    Politiker som Lövin borde få smaka på sin egen medicin.
    Så länge vanliga dödliga ej reagerar på politikernas övergrepp så kommer det att fortsätta.
    Alla ni som kommer att drabbas av Corona smitta gör allt för att smitta ner beslutsfattarna, spotta i deras kaffe, loska i maten de beställer på krogen osv. Ont skall med ont fördrivas.

  5. Min definition på fascism är att fascismen anser att det finns något som står över folkviljan och därför har rätt att ta över demokratin. Med denna definition är miljöpartiet ett klart fascistiskt parti.

  6. Visdomen och livserfarenheten har talat, IGEN.
    Jag känner inte dig Rolf men frågan är varför du inte är minister.
    Förslagsvis statsminister eller iallafall miljöminister.
    Fortsätt att skriva och oppinionsbilda det sovande folket!

  7. Ja tycker lika illa om henne som hennes lilla sektliknande parti, som kör den korkade Stefan Löfven framför sig och påtvingar folket helt galna
    skatter och avgifter, dom står först i kön och skränar om att Sverige
    borde öppna gränserna för dom flyktingar som den tokige Erdogan släppt loss! Dock finns det en sak dom aldrig uttalar sig om, BILBRÄNDER?
    Och det är lätt att förstå varför!
    Dom bryr sig inte ett skvatt om att dom fattigas antal växer lavinartat i Sverige, mot dem uppvisas ett föraktfull attityd..

    Och något ansvar för deras förödande politik visar varken hon eller hennes parti upp, det enda man kan säga att dom lyckats med är
    att varje gång dom byter så kallade språkrör så har dom lyckats att ta fram två ännu värre skadedjur än dom förutvarande !

  8. Tänk vilken nytta alla dessa 1000-tals miljarder kunnat göra ifall de satsats på något som hjälpt mänskligheten.
    Nu kastar vi våra knappa resurser på hitte på teorier, som saknar all vetenskaplig förankring.
    Hur kunde världen bli så galen?

  9. Tycker själv genuint illa både om henne personligen och hennes politik som ju är vidrig.

  10. Rolf du är inte ensam om att tycka illa om Isabella Lövins politik numer är vi ett par miljoner som mer eller mindre föraktar både MP och Isabella.

    Att dom/hon har ett så stort inflytande på Svensk politik är inget annat en stor jäkla skandal…och det kan vi tacka rikspsykopaten Reinfeldt och ”grodan” boll för.

    Igår tittade jag på nyheterna och vem var inte där med sitt äckliga flin…jo rikspsykopaten…som ”expert” på demokraternas primärval.!!

  11. De Gröna kommunisterna har utvecklats till en ren sekt,över stora delar av jorden. Vem kunde för 50/60 år sedan tro,att människan skulle fördummas i den milda grad,att sådana folkvalda skulle styra landet ?
    Inget bra betyg för väljarna…. ;(

  12. I vilket stackars s.k utsatt område bor den öppenhjärtliga och mångkulturälskande Isabella Lövin ?

  13. Agreed 100%. Tanten ÄR, tillsammans med övriga hjernevaskade inom MP-izterna och (OBS!) Erdogan oomkullrunkeligt farligaste, mest samhällsletala person i Europa i allmänhet och Sverige i synnerhet.
    Riksrätt !

  14. Från att vara en vettig rörelse om miljön Har de blivit talespersoner för oligarkernas fascistiska agenda

Kommentera