Stäng

Vi skall bara ha bra och kvalificerade invandrare

Storbritannien tar för första gången på många år, kontroll över vilka som får migrera dit. Kunna språket, o vara duktiga o skötsamma, kunna försörja, inta bara sig själv utan även kunna bidra till samhällets bästa!

FjärranÖsternRedaktören antar att de som inte är kvalificerar för att bosätta sig i Storbritannien, kommer i vanlig ordning de Svenska skattebetalarna att få äran att försörja.

12 reaktioner på “Vi skall bara ha bra och kvalificerade invandrare

 1. Hörde två invandrarkvinnor diskuterade, på SVT, slöja eller ej, den med slöjan var också lärare. Hon utan slöja deklarerade att hon ville anamma våra seder och där ingår inte slöja, efter en stunds munhuggning böjde slöjkvinnan sig fram och sa ”jag har lika stor rätt som du och kan du inte tolerera slöjor så får du flytta härifrån.”
  Hon den invandrade som inte ville bli svensk ansåg sig därmed ha större rätt att vara här eftersom den som ville leva svenskt borde flytta.
  Behövs mer bevis på vad de strävar efter?

 2. Varför borde vita länder ha någon som helst icke-vit invandring? Det är bara destruktivt och ännu desto mer om de är ”skötsamma”, eftersom risken för rasblandning då blir större. Vi behöver ingen icke-vit kompetens inom något område, vi har gott om kompetenta människor bland våra egna folkfränder.

 3. Migrationsverket, Socialen och Kriminalvården fusioneras och blir en myndighet direkt uppkopplad till Riksbankens fors av pengar för att klara Socialismens ambition att Sverige är hela Afrikas öppna Anstalt

 4. Rent skitsnack från britternas sida. Det är inte européer som ställt till med oredan i framförallt England utan invandrare från deras forna kolonier, främst de som har en muslimsk majoritet. Enoch Powell varnade redan för det 1968, fem år före inträdet i EEC som det kallades då; ”On 20 April 1968, he gave a speech in Birmingham in which he warned his audience of what he believed would be the consequences of continued unchecked mass immigration from the Commonwealth to the UK.” (Wikipedia)

 5. Nu diskuteras slöjförbud på SvD Ledarsidorna. En moderatkvinna jamsar om att det är en besvärlig fråga och så ungefär går de andras tankar.
  Varför förstår de inte att det är från VÅR nations sida nödvändigt att det är vi som bestämmer, gästerna måste respektera oss om vi skall få någon god känsla för dem.
  Bara ta beslut, om de inte passar så var så god att lämna. Det här krypandet betyder bara att de kommer snart att äta oss med huller och hår.
  Vi är en human nation med bestämda åsikter, visa det eller gå under.

 6. Nu har Turkiet öppnat porten till EU för raketforskare, nu kommer Sveriges befolkning öka ännu mer till det mångkulturälskande etablissemangets stora glädje och som dessutom anser att en okontrollerad massinvandring bara är lönsam på sikt !
  Grattis Sverige och alla svenskar, nu får vi återigen öppna våra berömda kramgoa hjärtan.
  Blir det mån tro tårtkalas idag hos den landsförädiska 7 klövern efter beskedet att porten nu öppnats ?
  Undrar vad SD tycker och kommer att säga om detta men å andra sidan, vad spelar det för roll loppet är ju kört.
  Kanske kommer Coronaviruset att en rejäl skjuts i samband med ännu fler nysvenskar men det gör inget för vår beredskap är ju enligt sjukvårdsministern god !!!!!!!!!!!!

 7. Att inte vara destruktiva mot samhället och begå hatbrott mot urbefolkningen, borde vara en självklarhet för en normalbegåvad.
  Om man inte ens försöker göra sitt bästa för att bidra till välfärden, ska man ut härifrån.
  Sverige kan inte fortsätta vara en socialinrättning för världen. Kravlöshet göder de dåliga nyinflyttade.

 8. ”Kunna språket, o vara duktiga o skötsamma, kunna försörja, inte bara sig själv utan även kunna bidra till samhällets bästa!” I min värld är detta en SJÄLVKLARHET, min syn på detta är inte den samma som regeringens.

  En klok man ser inte samma träd som en dåre!

 9. Ardalan Shekarabi fick inte put i UK,kom till Sverige fick efter 4 år put av humanitära skäl.Sedan tog han sig till sossarnas överklas genom mygel och svammel.Hur många Shekarabis finns som efter UK hamnade i Sverige???????SVETSARN AVGÅ .

Kommentera

%d bloggare gillar detta: