Erdogan bekräftar: Turkiet öppnar gränsen till Europa

INVANDRING. Turkiets president Recep Tayyip Erdogan bekräftar de tidigare uppgifterna om att landet har öppnat sina gränser för migranter från Syrien som tar sig mot Europa, rapporterar al-Jazira.

-Pettersson menar att EU och Nato borde bryta alla kontakter med Turkiet, både diplomatiska, ekonomiska och militära.

Alla syriska “migranter” som tar sig till Europa ska sändas tillbaka till Turkiet eller Syrien, där stora delar är lugna och behöver byggas upp. Eventuellt till den syriska hamnstaden Latakia och det bistånd Turkiet fått ska skickas till Syrien.

Migranter på Medelhavet. Bild från Wikipedia

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

6 thoughts on “Erdogan bekräftar: Turkiet öppnar gränsen till Europa

  1. Erdogan är en lydig spelare i religionens intresse av att erövra Europa, tro inte något annat.
    Hur kan Europa vilja bli en del av den goda och fridsamma religionen när de är fullt medvetna om hur det står till i länderna som redan fallit?

  2. Ok, är bara att öppna det berömda svenska hjärtat igen !
    Eller hur landsförädare Fredrik Reinfeldt ?

  3. Tror nog att alla dessa flyktingar är ekonomiska flyktingar, de vill ha samma sak som vi i väst. Demokrati, sjukvård, skola, omsorg ja allt vad ett samhälle i väst står för, problemet är bara det att detta går INTE att kombinera med islam. De ska skickas tillbaks för att bygga upp sitt egna land, inte breda ut islam och tära på andras ekonomier.

    • Inte bara ekonomiska migranter dom är också desertörer, större delen är män (skäggebarn). Dom vill ej ställa upp på att försvara landet eller att återuppbygga det som dom säger är deras land, men som oftast inte är deras land utan en ursäkt för att få leva utan att bidra till ett fungerande samhälle. Men bidrag ska dom ha i alla dess former utan motprestation, för annars är det rasistiskt enligt dom och även vår skattefinansierade media

Kommentera