Vad är värst bedrägeri eller våldtäkt? SD eller V?

BROTTSLIGHET OCH MEDIA. I går dömdes två politiker för olika brott i Sverige. Den ene heter Stefan Jakobsson och är Sverigedemokrat från Stallarholmen i Södermanland. Han dömdes för bedrägeri mot riksdagen till villkorlig dom och att betala tillbaka 11.000 kronor till riksdagsförvaltningen. Stefan hängdes ut i alla medier över hela landet inklusive SVT och Sveriges Radio med namn, bild och partitillhörighet. 

Ivan Todorov, feminist och vänsterpartist som kallade kvinna horfitta och våldtar samt misshandlar henne men hängs inte ut i “riktiga” medier.

Samma dag dömdes en Blekingepolitiker till två års fängelse och 100.000 kronor i skadestånd för våldtäkt  och misshandel, rapporterar Sveriges Radio. Här får vi inget namn och ingen partitillhörighet. Partitillhörigheten står dock i vissa tidningar.

Nåväl, mannen heter Ivan Todorov, är vänsterpartist eller f.d. Ivan kallar sig feminist och visar det genom att klä sig i så kallad “fittmössa”. Herr Todorov har engagerat sig politiskt i feministiska frågor och visade det genom att kalla kvinnan ”horfitta” när han släpade runt henne på golvet. När skattefinansierade SVT rapporterar om händelsen så glömmer de partitillhörighet och namn., vilket de inte gjorde med Stefan Jakobsson (SD).

-Pettersson antar att SVT missat av tillfälligheter för som vi vet är public service opartisk och sakligt…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 

 

 

28 thoughts on “Vad är värst bedrägeri eller våldtäkt? SD eller V?

 1. Givetvis är detta bara ett misstag… Förmodligen för att flera journalister jobbat på detta scop….

  Undertecknad drar slutsatsen att vi har alldeles för många skattefinansierade journalister som ibland gör misstag eller kan man kalla det hyss…. givetvis kommer ett förkalrande avsnitt inom kort i tablån.
  Allt annat vore lika otroligt som att någon smittas av COVID-19…….
  i sverige…..

 2. Stenbock som hämtar sina nyheter,lite runt om i Europeisk press känner igen denna vänstervridning.
  I bl.a. Tyskland o. Österrike har det nu gått så långt,att FPÖ o. AfD betraktas som en säkerhetsrisk !!!
  På alla sätt söker PK-media skriva ner de båda partierna,och beskyller dem dagligen med nya uppdiktade sagor. Senast igår stod en enad vänstersida (S,FP,VPK,och de Gröna) i Brandenburgs plenumsal och ville förbjuda näst största parti (AfD) i Bundeslandet.
  Detta tycks inte vara en ren tillfällighet av att skribenterna fördummats utan en form av gemensamt angrepp,mot alla icke Socialister.
  Den stora faran i denna ensidiga vänsterpress är,att 20/30-talet återupprepas i form av öppna strider på gator o. Torg.

  • Fast det är väl inte det artikeln handlar om? All brottslighet är av ondo, men här handlar det om hur statsstyrda media framlägger saker olika pga allas “lika värde”.

 3. Så fungerar allas lika värde och likhet inför lagen, i vårt pk samhälle.
  Vem som öppet hängs ut, beror på vilken grupp personen tillhör, inte på brottets allvar.
  Detta är givetvis inte ett försvar för SD folk som myglar och bedrar skattebetalarna.

 4. När jag försökte påvisa detta för ett antal notiser sedan fick jag många tummar ner.

  När vi tagit fast de stora hajarna är det dags för akvariefiskarna. Det finns många anledningar till att man skall prioritera brott efter “grovhet”. Den kanske bästa anledningen är att annars växer sig de rättsvårdande myndigheterna sig feta och lata och orkar inte dränera träsket.

 5. Om tillräckligt många av “rätt” värdegrund begår ett visst brott verkar det brottet bli “normaliserat” som det heter, det har nog hänt åtskilliga gånger under historiens gång….

 6. Alla ska vara lika värda enligt feltolkningen av FN deklarationen, men är det en socialist eller kommunist så värderas de i kvadrat, allt enligt svensk demokratimodell.

 7. Det som en sverigedemokrat gör är ALLTID värre än vad andra gör. Det säger ju sig själv – eller hur ??

 8. Ännu ut bevis för att SD hade rätt på att public service är vänstervridet. Vi lever i ett ruttet sossesamhälle där administrativ personal hos myndigheter är vänster. Det behövs verkligen en stor upprensning!

  • Ännu ett bevis för att SD har rätt att SVT, som mottar 8? miljarder av skattebetalarnas, skall infinna sig till Riksdagen för förhör.

   För övrigt är SD Stefans 11 000 kr, vilket torde stämma efter granskning, en piss i Mississippi. Däremot är Stefans, den röde, försnillning av statens kassakista via ombudet Magdalena till de onda från länder i förskingringen inget piss utan en katastrof. Dom pengarna är att jämföra med en Mississippiöversvämning i Louisiana med undantagstillstånd vilket drabbar folket som bor där precis som de som bor och bott här blir drabbade hemma här i Sverige och som hör hemma här.

   • Dessutom den röde, rosa femittan, Ivan Todorov var kommer du ifrån och vad är det för svart brosch du har på halsen?
    Är du en ulv i fårakläder som tillhör de svarta Trotskijs sekt?

 9. Hur skulle någon som anmäler detta tvivelaktiga fallet till Granskningsnämnden lyckas få rätt med såna här ledamöter / beslutsfattare som sitter i den nämnden?

  Kokainist med AFA-kopplingar – Här är Johannes Wik som bedömer era mål i Granskningsnämnden (Publicerat i Samhällsnytt 11 januari 2019)

  Läs vidare på länken:

  https://samnytt.se/kokainist-med-afa-kopplingar-har-ar-johannes-wik-som-bedomer-era-klagomal-i-granskningsnamnden/

  Samhällsnytt AVSLÖJAR: Vänsteraktivist skriver beslut i granskningsnämnden (Publicerat 8 januari, 2019)

  Läs vidare på länken:

  https://samnytt.se/avslojar-vansteraktivist-skriver-beslut-i-granskningsnamnden/

  • Tillägg:

   Både Kultur- och demokratiminister Amanda Lind (MP) samt SVT:s vd Hanna Stjärne har i flera TV-inslag på senare tid rekommenderat TV-tittarna att anmäla program till Granskningsnämnden om innehållet inte uppfyller villkoren i sändningstillståndet och de etiska reglerna som Public Service har att följa. De finns att läsa på bl a SVT:s och SR:s hemsidor.

   Läs mer på:

   https://www.svt.se/omoss/var-roll/

 10. Den ena rufflaren ursäktar inte den andra rufflaren.
  Inom alla partier, föreningar finns brottslingar.
  Det är inte konstigt.
  Alla partier drar till sig snyltare.
  Ofta, guchelov, så avslöjas dom

  • “Rädd”

   Rufflare och snyltare?

   Vi pratar våldtäktsman med feministiska förtecken i och på huvudet.

   • Skoglund: ja, och. Jag pratar om brottslingar. De finns i alla partier.
    Min tanke är att man kan prata om en i taget.
    Att alltid dra upp andra brottslingar när media hittar en i det parti man gillar.
    Det kallar jag för undanmanöver.
    Jag har verkligen ingen sympati för kommunistiska brottslingar, och inte andra heller.

 11. Svensk media opartisk?

  Då måste man nog ha “f-mössa” på sig. För att tro och hävda.

Kommentera