Rwandier döms till 15 års fängelse för knivmord i Andersberg, Gävle


BROTTSLIGHET. I dag dömdes Ibbe Ishimwe, född 1997, för att ha knivdödad en jämnårig man i stadsdelen Andersberg i Gävle. Herr Ishimwe dömdes till 15 års fängelse och ska dessutom betala närmare en kvarts miljon kronor i skadestånd till offrets anhöriga.

Afrikanden dömdes för mord, olaga hot, hot mot tjänsteman, misshandel och försök till stöld. Dock ingen utvisningen eftersom Ibbe Ishimwe är medborgare i Rwanda och Sverige.

-Fick Pettersson bestämma skulle det svenska medborgarskapet var indraget på 10 sekunder och Ibbe på väg hem för att avtjäna straffet där…

TIDIGARE 2019-09-26. Man knivmördad i Andersberg, Gävle

BROTTSLIGHET. En man dödades vid centrumgallerian i Andersberg i Gävle i förmiddags. Mannen fördes till sjukhus men hans liv gick inte att rädda. Polisen vill inte gå ut med hur mannen har dött men utreder händelsen som mord.

En misstänkt person greps kort därpå. Ett område kring centrumet spärrades av. Polisen är fåordig om händelsen och vill inte lämna några detaljer.

-Pettersson noterar att Andersberg är ett av 7-Klöverns mångkulturella paradis…

Polisen

Om Andersberg på bloggen…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


9 responses to “Rwandier döms till 15 års fängelse för knivmord i Andersberg, Gävle

 • compulsoryunion

  Anders berg numera heta AfroBerg?

  Gilla

 • Kungen

  Vore det inte vettigare att utvisa honom direkt.
  Varför ska vi betala en fängelseplats i 15 år ?
  RETURN TO SENDER…

  Gilla

 • Kenth Andersson

  15 år på något av Kriminalvårdens fina fullservade hotell som patetiskt kallas för fängelse blir i slutänden inte 15 år efter avräknad häktestid och frigivning efter 2/3 för som det så fint heter i dagens trygga och heligt mångkulturella Sverige där brottslingar har ett skyhögt högre människovärde än skötsamma medborgare !
  Snart är denna raketforskare med svenskt medborgarskap ute på gatorna igen och bidrar till att rädda Sverige från undergång.
  Skönt att man 2019 gick i pension efter 35 år som fångvaktare på Kumlafängelset och nu slipper se och höra dagens totalt respektlösa kriminella i den mångkulturella lekstugan innaför murarna.

  Gillad av 1 person

 • Rwandier döms till 15 års fängelse för knivmord i Andersberg, Gävle — Petterssons gör Sverige lagom! – Life, Death and all between

  […] via Rwandier döms till 15 års fängelse för knivmord i Andersberg, Gävle — Petterssons gör Sverig… […]

  Gilla

 • gamgubben

  Mord, rån är så gott som dagligvara, men än värre är de ständiga nålstick som svenskarna får utstå.
  Helt oförståeligt att inte alla ser orsaken till allt som sker i vårt land nu. För att skydda sin egendom skaffar fler och fler larm, stängselomgärdade bostadsområden exakt som i mellersta östern där alla hus har murar och vakter. Det samma existerar i Afrika.
  Det är inte underligt att personer med den bakgrunden gör som de brukade i sitt hemland, de ser blommor frukt och tar för sig. Ägarna av husen blir naturligtvis rasande, och PK-eliten ropar rasister när husägarna opponerar sig.
  Vilka är ansvariga? De som tog besluten om massinvasionen.

  Gillad av 1 person

 • Kalle Bergström

  Offret var tydligen inte en liten svensk flicka, det ser man på skadeståndet.

  Gilla

 • ponnsan62

  Har han så mycket pengar.
  Var kommer dom från?
  Är Rosenbad inblandad?
  Själv tror jag det är skatte betalnaren som får stå för allt

  Gillad av 1 person

  • Tanten

   Det är vi skattebetalare som står för alla enorma skadestånd!

   Vore intressant att veta hur många miljarder som vi betalar i ”skadestånd” av våra skattepengar.

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: