Löjligt straff och frikännande för invandrargäng som grovt misshandlade och förnedrade bilist i Borås

BROTTSLIGHET. En 15-årig pojke, Hassan, döms av Borås Tingsrätt till 30 timmars ungdomstjänst för misshandel av en manlig bilist i Boråsstadsdelen Norrby. Övriga sex åtalade frias från misshandel. En av dem döms dock för skadegörelse och olovlig körning.

Det var i oktober förra året som en man misshandlades brutalt efter att ha konfronterat flera personer som kastat ägg på hans bil. Mannen fick bland annat käken sönderslagen. Händelsen filmades och lades ut på Snapchat. Filmmaterialet har varit en viktig del i åklagarens bevisning.

-Pettersson säger att detta måste vara ett totalt misslyckande för åklagaren Anna Arvidsson men advokaterna till de sju åtalade drog in sammanlagt drygt 1.150.000 kronor, alltså 165.000 i snitt. Hoppas hon läser på och överklagar.

TIDIGARE 2020-02-04. Invandrargäng misshandlade och förnedrade bilist, filmade och lade ut filmen på nätet

BROTTSLIGHET. Mannen sade ifrån när en grupp ungdomar kastade ägg på hans bil. Då blev han brutalt misshandlad – och tvingades pussa en av gärningsmännen på handen. Allting filmades och lades ut på Snapchat. Nu åtalas sex invandrarungdomar för grov misshandel och en för medhjälp, varav de yngsta bara är 15 år.

Mannen i 25 årsåldern, blev sparkad och slagen med tillhygge, försökte ta sig in i bilen men hindrades, någon höll fast mannen medan andra slog, en av de misstänkta filmade. Mannens skador blev svåra. Hans käke blev avslagen på två ställen. Flera tänder gick sönder. Han fick opereras på Sahlgrenska universitetssjukhuset. Mannens bil blev också sönderslagen. En ruta krossades och en backspegel slets loss. En av ungdomarna tog också en sväng med bilen, enligt åtalet och man ser att de tillhör kompetensregnet när de filmar sig själva och lägger ut. Smarta killar, synd att det inte döms ut riktiga straff i Sverige.

-Pettersson säger att den som åker in i Norrby, Borås bör vara rejält beväpnad eller ha eskort. Stadsdelen är numera ockuperad av främmande trupp och inte ens parkeringsvakter kan visa sig där på dagtid utan skydd av polis.

Om det mångkulturella paradiset Norrby på bloggen…

De åtalade herrarna heter Akkawi, Sleiman, Saied, Saied, Abbod, al-Saied och al-Saied. På deras Facebooksidor ser man att det är riktiga snorungar, en av dem poserar enligt nedan…

Arab boende i Norrby, Borås

TIDIGARE 2019-10-13. Ungdomsgäng misshandlade bilförare grovt och slog sönder hans bil i Borås

BROTTSLIGHET. En bilist kör Norrby Tvärgata i höjd med Norrbyskolan i Borås när ett ungdomsgäng börjar kasta saker på hans bil. Föraren, en man stannar bilen och frågar vad de håller på med. Då attackerar ungdomarna som uppges vara 10-15 personer bilen.

När de är klara med bilen ger de sig på föraren och börjar misshandla honom, kraftigt. Föraren lyckas till sist fly från platsen springande och möter då en polispatrull. Polisen kör föraren till sjukhus. Föraren har kraftiga skador på bl a käke och huvud. Polisen återvänder till brottsplatsen och den nu sönderslagna bilen tas i beslag. Ingen gripen i nuläget.

-Pettersson ser inget signalement men det blev väl bortglömt…

Polis

Om det mångkulturella paradiset Norrby på bloggen…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

11 thoughts on “Löjligt straff och frikännande för invandrargäng som grovt misshandlade och förnedrade bilist i Borås

 1. Under 15 år kan man tydligen grovt misshandla och mörda utan påföljd.
  Socialen bestämmer vad som ska hända med gärningsmannen.
  Mellan 15 och 17 blir det ungdomsvård, någon typ av sammhällstjänst och snack med socialtant. Ingen inskränkning av rörelsefriheten alltså.
  Särskilt grova brott kan ge sluten ungdomsvård i max 4 år.
  De som blev frikända var väl yngre än 15 år och han som fick det löjliga straffet var troligen mellan 15 och 17.

  Detta är sjukt, kan inte minnas att det alltid varit så här.
  Något av skitpartierna i rikstan måste ha fifflat med lagarna.
  Hade vi haft en oberoende konstitutionsdomstol så hade aldrig vår lagstiftning varit ett skämt.

 2. MEDBORGARGARDEN NU !

  Och alla som är delaktiga i detta, indirekt eller direkt bör ta sig en funderare…kommer de ta mig oxå !?

  Bidrar gärna till vedergällning !
  Tand för en tand * 10 !

  Nästa gång är det din 15-åriga son som utsätts…
  Vill du då fortsätta att rösta för dessa partier som tydligen tycker att detta är ok !?

  FY FAN 😡

 3. Tittar just på filmen Death Wish som handlar om att ta lagen i egna händer när polisen och samhället inte sköter det dom ska. En rejäl “vigilante” som rensar i gängen skulle behövas på många ställen i vårt land.

 4. Det blir mer och mer bråttom att ändra lagarna så att även underåriga kan ges kännbara straff. Eller varför inte ge dem beting “om du inte klarar minst fem B och resten minst E i Gymnasiet, utvisas du.”

 5. Det är ett allvarligt hatbrott. Alla ska förstås dömas för brottet då de hade samma mål och syfte. Deras föräldrar ska naturligtvis utvisas tillsammans med sina avkommor. Deras rättigheter i Sverige är förbrukade. Försvararna kan gärna följa med, som första gradens landsförrädare. Jag förstår inte varför svenska myndigheter har ambitioner att importera kriminella varelser till Sverige.

 6. Med detta vill den “svenska” kriminella regimens sk rättsväsende säga: ‘du ska inte tro att du kan sätta upp käften mot våra invandrare, du ska inte tro att du får/ kan försvara dig mot våra utlänningar som är här för att ta över ditt land’! Du ska vara tyst och köra vidare!

 7. Tukthus dryga böter och utvisning av släkt och vänner…då talar vi straff, detta är en örfil och ett hån på hela det Svenska folket.

 8. Svensk tolkning av likhet inför lagen är utan tvivel på glid.

  I svensk rätt är principen fastlagd i 1 kap. 9 § regeringsformen som lyder ”Domstolar samt förvaltningsmyndigheter och andra som fullgör uppgifter inom den offentliga förvaltningen skall i sin verksamhet beakta allas likhet inför lagen samt iakttaga saklighet och opartiskhet.”

  Inför våra ögon spelas gång efter annan avvikelserna upp.

  Några lever i gräddfil och förbrytelser renderar mer eller mindre symboliska “straff”.

  Effekten är självklart stark erosion av myndighetens förtroendekapital!
  Det lär knappast sluta där.

 9. Det som saknas i Sverige är en journalistkår som värnar om offren när de är svenskar. De politiskt tillsatta nämndemännen är också något som hör till vänsterdiktaturer.

 10. De gör som de vill, våra myndigheter bidrar. Tänk det
  varit tvärtom; grupp svenskar som ger sig på ensam
  invandraregrabb. Oj oj, vilka rubriker o straff. Inse att
  svenskarna är utsatta fr både myndigheter o kriminella ,
  de som tagit emot m försörjning. Glöm tacksamhet!
  De föraktar oss, eftersom vi visar hygglighet o omtanke.
  Glöm aldrig det.Arma land

 11. Lagvrängare, sjukvård, bilreparationer. Allt detta höjer BNP och det tycker vi socialdemokrater är jättebra 🙂
  Hälsningar Steffe och Magdalena

Kommentera