Helena du Rées, sambo med Jerzy Sarnecki

BROTTSLIGHET. För er som likt mig inte visste vem Helena du Rées är så säger jag bara att hon är kriminolog och sambo med Jerzy Sarnecki. Paret bor naturskönt på Lidingö i en villa värd 13 miljoner, till Helenas fördel ska nämnas att företaget, Famedic AB, där hon är styrelsesuppleant har betalt 7 miljoner i skatt de senaste fem åren och tjänat mångdubbelt. Övriga i styrelsen är Madeleine du Rées och Stephan du Rées. Jag nämner villan och summorna för att visa en annan verklighet. 

Nåväl, det verkar som Helena inte är gift med Jerzy, då skulle hon inte jämföra en svensexa med förnedringsrånen.

Katerina Janouch är inte så imponerad

-Pettersson säger att dumheten inom vänster dit du Rées och Sarnecki räknas är monumental, men ändå inte, de har dragit in skapligt med kulor och lever gott…

”Saknas stöd för påståendet att överfallsvåldtäkterna har ökat det senaste decenniet.”

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

25 thoughts on “Helena du Rées, sambo med Jerzy Sarnecki

 1. Trodde paret bodde i något s.k stackars utsatt område ett begrepp som av någon märklig anledning blivit så modernt i dagens trygga och heligt mångkulturella Sverige !
  Tänk så fel man kan tänka.

 2. “du Rées, (de Rees, du Rees), släkt från Flandern. Stamfadern Lovis de Rees adlades av kejsar Karl V 1531. Hans son Thomas de Rees (f. 1535, d. 1590), var först en »förnäm och ansenlig» köpman i Antwerpen men fick för sin tros skull och av fruktan för spanska inkvisitionen fly med sin hustru, även hon av förmögen köpmanssläkt, till Hamburg och synes här åter ha vunnit god ekonomisk ställning.” (Riksarkivet)

 3. Sanslöst. Jag har varit på många svensexor, ingen har blivit det minsta förnedrad. Ren idioti. Är denna person på riktigt? Jerzy och Helena verkar i så fall förtjäna varandra.

 4. Sanslöst. Jag har varit på många svensexor, ingen har blivit det minsta förnedrad. Ren idioti. Är denna person på riktigt? Jerzy och Helena verkar i så fall förtjäna varandra.

  • Intressant att en viss omskuren så kallad folkgrupp hotar sina barn att skära dem i fyra delar och kasta dut dem från balkongen osv. Trots Pela och Fadime-mordkultur fortsätter Sverige obegränsat främja mördarbakterier spridningen.

 5. självklart att de gnäller, för vilka firar bröllp med mera med att skrika onämnbara ljud & skjuta med både pistoler och gevär för någon “äktat” en kvinna.
  vadå barbarisk sedvänja??

 6. Sensationella uppgifter från Brå.

  De svenska svensexorna är den brottslighet som ökar mest av alla. Nya forskaruppgifter slår fast det. Känt kriminolog par bekräftar. ” Så är det”

  Statsministern kommenterar: ” Vi såg det inte komma”.

  • Peter Skoglund, Vad är poängen med din kommentar.
   Jag tycker att man skall lyssna på poliserna som utreder liknande brott.

 7. Fast vi behöver ju inte jönsa runt i okunnighet om vika som bär skulden till allt elände nuförtiden. Detta har ju hela PK-slöddret sett till att korvstoppa oss med dagligen. Och det ständigt upprepade svaret lyder : “Pensionärerna” !!! Det är nämligen ofarligt att hacka på denna grupp, medans de Verkligt Skyldiga är att betrakta som minerat och fridlyst område.
  Dags att införa ett nytt begrepp : PK-SKAM !

 8. De med dekadent livsstil håller förmodligen fast vid både mökvällar (möhippa) och svensexa men kom ihåg att ingen kan med tvång ta brudgummen eller bruden in spe, ut för en förnedringskväll utan deras samtycke.
  Har du dåliga kompisar kan du förvänta dig vad som helst vilket den s.k. upper class, den i Fjollträsk tydligen gör.

 9. Har Helena någonsin bevittnat en svensexa , om så är så måste hen ha bytt kön ifrån att ha varit man till att bli kvinna , hen har tydligen aldrig hört talas om möhippa vilket även det är en Svensk tradition . Sedan kan hon ju fråga sin sambo hur många svensexor som har anmälts till polisen för att slutligen hamna i domstol som därefter straffbelägger det hela .

 10. Förvirrande för mig.
  Visste inte att man blev så korkad av akademisk utbildning. Tackar min lyckliga stjärna, att jag hade turen, att yrkesutbilda mig, till ett riktigt jobb.
  Tack för att jag under 45-år, som skatteslav, har fått bidra till ”Snickesnacky”och hans sambos enorma visdom.

 11. Den rödsmetande vänstern är sig lik i alla sammanhang
  först sätter dom igång foderintaget, sen kommer tankegången
  något dygn efteråt, om den någonsin kommer?

 12. En extremistisk liberal har alltid fel…så även denna kärring att hon sen är tillsammans med fågelskrämman Jerzy “snicke snacki” Sarnecki gör ju inget bättre.

 13. OT:

  Politikern Jeff Ahl (AfS) har blivit avstängd ifrån plattformen Youtube, den Svenska regimens påtryckningskampanj ger resultat.

  Men att gnälla på KIna Polen Ungern och Ryssland om deras påverkan på media och sociala plattformar går bra…hehe dubbelmoral de lux.

 14. Svenska svensexor kan inte finnas då inget är svenskt. Allt är importerat som den Afghanska sedvanan, bacha bazi eller den muslimska, att våldta alla som inte bär slöja.
  Där har ni förklaringen varför de kvinnliga i den svenska handelsdelegationen till Iran när Steffan lekte muslim för en dag.

Kommentera