”Saknas stöd för påståendet att överfallsvåldtäkterna har ökat det senaste decenniet.”


BROTTSLIGHET. Helena du Rées är kriminolog och doktor i juridik, och hon påstår en massa saker, bland annat det i rubriken. Läs gärna vad Tino Sanandaji tycker om damen och hennes lögner på Facebook och läs nedanstående. Helena du Rées är sambo med Jerzy Sarnecki. De har tillsammans sex barn varav ett gemensamt. De bor på fashionabla Lidingö.

Fullbordade våldtäkter 1975-2018 slutlig statistik

BROTTSLIGHET. Nu har den slutgiltiga statistiken för 2018 kommit från Brå. Som vanligt justeras det litegrann uppåt. Denna gång med 116 anmälningar. Ett tidigare inlägg om den preliminära statistiken har fått kritik mot att jag inte redovisar fullbordade våldtäkter och våldtäktsförsök i klump, som Brå brukar göra. Detta trots att jag i inlägget tydligt förklarar varför:

Observera att detta bara är fullbordade våldtäkter. Brå presenterar våldtäktsförsök och fullbordade våldtäkter tillsammans, vilket ger en vilseledande bild då våldtäktsförsöken har en helt annan trend än de fullbordade våldtäkterna.

Fullbordade våldtäkter har ökat med 1 694 procent sedan 1975
Våldtäktsförsök har ökat med 19 procent sedan 1975

Med en så enorm skillnad i trend är det inte bara oseriöst, det är ohederligt, att redovisa dessa två kategorier i klump.

Från Affes Statistik-blogg

Helena du Rées sågar Örebropolisen Peter Springare…

-Pettersson konstaterar att 1975 inte var vilket år som helst.  Det var det år regeringen Palme tillsammans med en enig riksdag beslutade att Sverige skulle bli mångkulturellt.

Invandringen innan 1975 hade gått ut på att man kom som gäst och arbetade för att sedan resa hem med sparkapitalet eller att man kom för att bli svensk och assimilera sig, och det gick oftast bra, barnen till dem som kom då blev svenskar på relativt kort tid.

Med beslutet 1975 tog riksdagen avstånd från tanken att invandrare skulle assimilera sig i det svenska samhället. Invandrarna, deras barn och barnbarn skulle behålla sin ursprungliga identitet, dessutom var ökad internationalisering ett övergripande mål i samhällsplaneringen. Alla partier var eniga och riksdagen bestod av V, S, C, FP och M.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


7 responses to “”Saknas stöd för påståendet att överfallsvåldtäkterna har ökat det senaste decenniet.”

 • Cirkus Sverige.

  DET VARNAS FÖR SVERIGE I ÖVRIGA VÄRLDEN….
  SWEDEN IS NUMBER ONE RAPE COUNTRY….
  allt detta sjuka sker med våra barn, kvinnor och ibland med pojkar, medan Sveriges sk. ledare blundar och säger: DET ÄR EN VINST FÖR SAMHÄLLET !

  Denna sk. styrning av Sverige är helt sinnessjuk.
  De som värnar om dessa och det som sker, kommer naturligtvis själva, (eller deras nära) bli utsatta för våldtäkter och misshandel framöver.
  Att tro om man röstar för denna VINSTEN FÖR SAMHÄLLET, så kommer man inte bli drabbad, är lika sjukt som att fortfarande tro att jorden är platt och att invandringen är en vinst.

  Man har rätt att vara naiv om man är yngre än 18 år, fortsätter det efter 18 års ålder, då är man inte naiv…DÅ ÄR MAN BARA DUM ! ( kanske rent av en idiot) .

  Så……RÖSTAR NI FÖR DETTA, SÅ SNÄLLA, VAR TYSTA NÄR DITT LILLA BARNBARN PÅ 8-ÅR BLIR VÅLDTAGEN….SÄG DÅ: JAG ANSER ATT DETTA ÄR RÄTT, JAG RÖSTADE FÖR DETTA, SÅ DET SOM SKETT MED MITT BARNBARN ÄR INGETING, JAG LITAR MER PÅ VAD VÅLDTÄKTSMANNEN SÄGER, OCH PÅ DENNA, SVERIGES LEDARE SOM SÄGER ATT DETTA ÄR EN VINST !

  En del av Sveriges befolkning är naiva, men många fler är idioter !

  Gilla

 • Stenbock

  Mary-Agnes från Texas US, är en av Petterssons många läsarinnor och kommentatorer…Stenbock brukar titta in på hennes ”Twitter” och läsa saltade och rättframma ord över skeendet i Abzurdistan.
  Väl tillbaka efter sitt senaste besök i Abzurdien¨skriver hon ner dessa ord, över en av PK-pressens lögnhalsar:

  Gilla

  • Stenbock

   PS.
   Nu var det ju enbart hennes rader om en viss Helena de Rees som jag ville kopiera,och inte hela hennes sida…
   Ursäkta….. DS.

   Gilla

 • Gunnar Karlsson

  Vad kan man förvänta sig av den röda skatan Helena du Rées, hon är sammanboende med den notoriske lögnaren SnickeSnacke, Jerzy Sarnecki

  //Gunnar

  Gilla

 • SvenskMan77

  Mörkläggningen i Sverige är total. Fråga vilken snut som helst i fält privat.
  Tror betydligt mer på Tomten än något som kommer från brå.

  Gilla

 • K.N.

  Våldtäkterna har inte ökat, saknas belägg för det.

  Tyvärr.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: