Harvey Weinstein dömd för våldtäkt och sexuellt övergrepp


BROTTSLIGHET. Harvey Weinstein är född 1952 i New York och en amerikansk filmproducent. Den 14 oktober 2017 uteslöts Weinstein ur Amerikanska filmakademien efter ett antal anklagelser om våldtäkt och sexuella trakasserier av kvinnor. Weinstein själv nekar till brott. Kvinnornas vittnesmål blev starten till #metoo-kampanjen, som syftade till att uppmärksamma hur omfattande sexuella trakasserier är mot kvinnor.

Harvey Weinstein Wikipedia

I går, måndagen den 24 februari år 2020 dömdes Weinstein mot sitt nekande för våldtäkt och sexuellt ofredande. Dock dömdes inte Weinstein för alla de brott han anklagats för och undgick därför en livstidsdom, straffet meddelas den 11 mars 2020.

-Pettersson säger att det är helt tyst i media om att det inte var så länge sedan som Weinstein hyllades av president Barack Obaman, hans fru Michelle Obama samt hela Hollywoods vänsterliberala elit, annat är det med bekanta till Donald Trump, då drar ”oberoende” medier upp varenda olämplig kontakt Trump haft under sin livstid.

Michelle Obama: Harvey Weinstein är en underbar människa och en god vän…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 


Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: