Socialdemokrat: Daltandet och flatheten har gett oss ungdomsrånen

BROTTSLIGHET. Direkta motsägelser mellan vad en statsminister säger och vad en statsminister gör skadar demokratin. Det blir en obegriplig paradox att sänka skatten och sedan säga att skattesänkningar skapar förnedringsrån.

Sanningen är en annan: Om ett samhälle daltar med individer som begår vidriga gärningar, då blir det så här, skriver tidigare socialdemokratiske riksdagsmannen Jan Emanuel Johansson på Expressen.

Statsminister Stefan Löfven var fel ute när han skyllde ungdomsrånen på skattesänkningar, skriver Johansson, och menar att brottsligheten snarare beror på att unga kriminella inte får några kännbara straff för sina handlingar.

”Det som hänt är ett samhälle som slutat säga ifrån. Där konsekvensen av att under timmar misshandla, förnedra och råna en person blir ungdomsvård”, skriver Johansson.

Jan Emanuel Johansson, f.d. riksdagsledamot för S, Bild från socialldemikraterna i Stockholm. CC-licens

-Pettersson säger att Jan Emanuel numera är mångmiljonär och entreprenör på att utnyttja det system socialdemokraterna skapad…

Om Jan Emanuel på bloggen…

Strama åt migrationen och hjälp människor på plats

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

7 thoughts on “Socialdemokrat: Daltandet och flatheten har gett oss ungdomsrånen

 1. Det är ju hyckleri när han säger detta nu, efter att i åratal utnyttjat systemen genom att tex driva flyktingförläggningar osv.

  Men så länge opinionen mot allt detta inte fick komma fram, passade det bra att bli miljonär på detta.

  Icke att förglömma västindienresorna, där denne sosse var en av de bråkiga ungdomarna som även då tjänade på den kultur vi haft i Sverige allt för länge – Kulturen att dalta med våldsverkare.

  Så, denne sosse har tjänar på detta system från det att han själv var en “busig unge”, via mångmiljonklipp på galna system med flyktingboende, men just nu, när opinionen vänt, passar det att vända kappan efter vinden.

  För att tjäna ännu mer?

  Nej, be först om ursäkt för att du själv utnyttjat systemen och tjänat på dem. Sedan kan man byta sida.

 2. Finns det verkligen en så klok sosse. trodde att hela sossepartiet är beredda att köra utan bogvisir.

 3. Här har vi en man som tjänat massor på den ohejdade migrationen.Plånboken var viktigast inte konsekvenserna av den ohejdade och ansvarslösa invandringen.Det här är väl vad man kallar eftertankens kranka blekhet ?

 4. De gärningar man begår och både får förståelse och belöningar(förmåner) för, de gärningarna fortsätter man att begå.

  -Hur är det nu, Abbe? Vad ska vi ändra på så du slutar överfalla åldringar? Vad vill du ha?

  Den svenska kompromissviljan, samförståndet, har förlorare. De benämns brottsoffer.
  …och skattebetalare.

 5. Det är den ansvarslösa invandringen av folk som vi inte ens vet vilka det är, plus korrupta politiker och media som har gett oss detta helvete….

 6. Om orsaken var fattigdom så skulle den här typen av gärningar vara betydligt vanligare i fattigare länder.

  Tittar vi på Ryssland utifrån våldtäktsgärningar så sker det fler totalt per år i Sverige än i hela Ryssland, världens största land, och fattigare än Sverige.

  Faktum är att om vi räknar in Visingsgradländerna, balkan och Ryssland så kommer vi närmare totalen av våldtäkter i Sverige.

  Så vad är det som gör att negrer i Östländerna inte våldtar och pissförnedrar Rusiska människor? Det finns trots allt negrer där också.

  Svaret måste vara de samhällssociala eller statliga våldsmonopolet.

  Nu en kränkande våldtäkt eller pissa i mun på barn i Öst innebär att en neger med stor sannolikhet riskerar att bli ihjälslagen där polisen skulle hjälpa trots att det är olagligt att slå ihjäl negrer och trots att människor inte får lägga sig i polisiära ärenden i Öst.

  Således handlar förövarnas beteende utifrån det om samhällssocila attityder snarare än Öststaternas våldsmonopol.

  Och vi är bara människor så negrerna i Sverige agerar efter de konsekvenser som samhällssociala konstruktionen ger.

  Vilka signaler skickar vi då till förlvarna när vi säger att deras brott beror på att vi Svenskar har gett dem för lite bidrag?

  Jävla lekstuga

Kommentera