Araber döms för våldtäkt till fängelse och utvisning


BROTTSLIGHET. På nationaldagen 2019 överföll och våldtog två män en kvinna i Folkets park, Malmö. När domen meddelades i december dömdes den ena mannen till fängelse, medan den andre friades. Nu river hovrätten upp domen och ger båda gärningsmännen fängelsestraff och utvisning.

Araberna straffas nu med två års fängelse vardera och att betala 115.000 kronor gemensamt till kvinnan. Båda ska dessutom utvisas från Sverige med förbud att återvända de närmsta tio åren.

-Pettersson tycker det är märkligt att opartiska SVT missar att nämna att männen ska utvisas…

TIDIGARE 2019-12-18. Gruppvåldtogs av araber på Nationaldagen

BROTTSLIGHET. En 21-årig man döms till fängelse och utvisning för att ha våldtagit en kvinna i Folkets park i Malmö på nationaldagen. Han nekar till brottet, men kvinnan är trovärdig, enligt domstolen, som också tar fasta på dna-bevisning.

Fayz Alyajuari, född 1998, skriven i Malmö och medborgare i statslös (palestinier) döms till fängelse i ett år och nio månader. Efter avtjänat straff ska han utvisas och får inte återvända till Sverige på tio år. Det egentliga straffvärdet är drygt två år men Fayz får rabatt av syltryggarna för att han ska utvisas. Han ska betala 125.000 kronor i skadestånd till brottsoffret.

Radwan Bakheit, född 1993, skriven i Malmö men medborgare i Jordanien frikänns trots att kvinnan bedöms som trovärdig och pekat ut honom som den andre våldtäktsmannen.

Advokatkostnaderna uppgår till c:a 366.000 och de betalas av skattebetalarna.

TIDIGARE 2019-10-05. Två efterlysta våldtäktsmän överlämnade sig själva efter bildpublicering

BROTTSLIGHET. De två män som misstänks för en våldtäkt i Malmö har överlämnat sig själva efter att polisen på torsdagen gick ut med övervakningsbilder på dem. Männen, som är 21 och 26 år gamla, kom till receptionen på Rättscentrum i Malmö där de greps och anhölls av en jouråklagare.

De kommer under dagen att förhöras och DNA-topsas.

Polisen

-Pettersson ser att det verkar hjälpa med övervakningskameror och offentliggjort signalement, synd att det dröjde så lång tid innan polisen släppte bilderna och att det görs så sällan.

TIDIGARE 2019-10-03. Polisen söker två våldtäktsmän

BROTTSLIGHET. Det var den 6 juni 2019 som Anna, 30, tillsammans med vänner begav sig till Folkets park i centrala Malmö för att fira nationaldagen. En stund efter midnatt, vid klockan 00.30, lämnade Anna för en kort stund sina vänner. Då dök två för henne okända män upp, rapporterar Aftonbladet

Bakom en buske i nära anslutning till en av ingångarna till Folkets park ska männen ha överfallit och våldtagit Anna. Det var först när hon lyckades skrika på hjälp och uppmärksamma andra i parken om vad som skedde som männen ska ha avbrutit övergreppet och lämnat platsen.

 • Om du har sett något rörande överfallet i Folkets Park, Malmö natten mot den 7 juni 2019 – kontakta polisen genom ”Efterlyst” på telefon 08-702 00 90 eller via mejl på efterlyst@tv3.se.

 • ”Efterlyst” sänds klockan 20.00 i TV3 på torsdagar och går att se i efterhand på Viafree.se.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


8 responses to “Araber döms för våldtäkt till fängelse och utvisning

 • Kenth Andersson

  En kort vistelse på något av Kriminalvårdens fina fullservade hotell, utvisning i domen är ingen garanti och skadestånd om det nu blir något sådant det får svenska skattebetalare stå för !

  Gilla

 • compulsoryunion

  Eliasson ansvarar för att låtsas ska verkställa utvisningen, ”kontrollerad migration” och att sköta skogsbränderna?

  Gilla

 • runar

  tidsbestämd utvisning igen
  fantastiskt rättsväsende vi har i bananrepubliken Abzurdistan

  Gilla

 • Katten

  Kan vara tillfällig sinnesförvirring. När de kommer så långt att de ska utvisas dyker det upp synnerliga själ att inte göra det.

  Gilla

 • Kungen

  Varför ska dom sitta i svenskt fängelse och sedan utvisas ??? Onödiga utgifter.
  UTVISNING DIREKT ÄR MYCKET BÄTTRE OCH FRAMFÖR ALLT BILLIGARE

  Gilla

 • SVENSK

  Svt har en agenda att inte upplysa fortfarande hjärntvättade om att det rör sig om utlänningar, de ska helst tro att det är ”vita män”, SVENSKAR!

  Gilla

 • gamgubben

  En eloge till Hovrätten. Tyvärr PK allt det här hamnar på minussidan vad gäller det pekuinära.

  Gilla

 • Lellego

  OT,

  Aftonslasken bryr sig nu helt plötsligt om Alliansen. ”Bråket mellan M och C hotar lokala Allianser”, skriver de.

  Det paradoxala för S är nu att efter att ha varit väldigt nöjda med att spräcka Alliansen och blockpolitiken, så är det nog inget hellre de vill än att Alliansen skall återuppstå.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

<span>%d</span> bloggare gillar detta: