Merkelsteins & Löfvensteins monster…


INSÄNDARE. Politiker och myndigheternas handgångna byråkrater i Tyskland och Sverige, börjar plötsligt få kalla fötter efter det absurda helvete som man medverkat till att skapa i respektive land. Man förlorar i accelererande omfattning kontroll över det socialpolitiska monster man skapat. Med sannolikt oanade konsekvenser som följd. Vi ser i dag hur folket börjar resa sig.

I Sverige vet vi hur det ser ut, och den som regelbundet besöker Tyskland förstår vad jag menar. Att bli mörkrädd… eller uttrycka det som en mardröm, räcker inte längre för att beskriva situationen i dessa båda länder. Frankrike skall vi bara inte snacka om!

Misslyckat koncept. Att försöka vända utvecklingen genom kameror i varje gathörn och ökad polisnärvaro, samtidigt som regimen skrämmer och hotar de utsatta svenska offren till tystnad, införa censur tillsammans med bisarra lagar, om förbud mot ”hat och hot mot folkgrupp”, framstår som totalt meningslöst. Det är ett tomt slag i luften. Har lavinen väl kommit i rullning, går den inte att stoppa.

Att bötfälla människor eller kasta dem i fängelse – vilket pågår för fullt i Sverige, genom Närhatsgranskaren – för att man som medborgare uttrycker sanningen offentligt, samt sin berättigade rädsla och fruktan inför den apokalyptiska utvecklingen, är ett lika desperat som misslyckat koncept.

Resultatet blir ett oresonligt och växande hat mot statens myndigheter, politiker och medlöpare, och leder till att frihetsrörelsen och oppositionen i stället går under jord. I likhet med vad som skett i andra diktaturer. Därmed har regimen helt förlorat kontrollen.

På randen till (inbördes)krig. Tyskar och svenskar har helt enkelt fått nog! Nu börjar folket – långt om länge – slå tillbaka och försvara sig, med identiska metoder som de inkräktande arméerna använder sig av. Det är en fullständigt normal utveckling. Ingenting alls att bli upphetsad över.

Det har ingenting med högerextremism att göra, utan handlar om ren självbevarelsedrift! Så har det alltid fungerat i alla civilisationer: när ett folk och dess land blir hotat, anfallet och invaderat, slår man tillbaka och försvarar de sina och sitt territorium. Enkel logik! Fastän liberalvänsterns skränfockar i både Sverige och Tyskland, skriker högljutt om högerextremism. Vad fan gapar man egentligen om…?

Är det högerextremism att försvara sitt land, sin kultur, sin framtid, sin familj, sig själv, sina barn och barnbarn…?

Samma  -ism, andra uniformer…Tror den sinnesslöa liberalvänstern verkligen att man kan bära sig åt hur som helst, hur länge som helst – mot ett lands befolkning, utan att den till slut reagerar och försvarar sig? Inte ens i Sverige kommer detta att ske. Vilket politikerna snart med största sannolikhet kommer att bli varse.

Det har mig veterligen aldrig kritiserats att både Norge och Danmark, genom sina motståndsrörelser, satte ”käppar i hjulen” för Hitlers nationalsocialistiska arméer då man invaderade och ockuperade och våldförde sig på de båda länderna, för en mansålder sedan.

Någon motsvarande motståndsrörelse var dock inte aktuell i Sverige, då landet – precis som i dag – lade sig platt och visade strupen – för den -ism som vid det specifika tillfälle… gjorde anspråk på Sveriges territorium!

Landsförräderi av första graden. Sveriges inkompetenta, lågutbildade, ansvarslösa och Sverige-hatande politiker och dess politruker, har i praktiken bjudit in fienden, genom att kravlöst öppna gränserna för livsfarliga och blodtörstiga ockupationsarméer från dysfunktionella och primitiva länder. Med den blodigaste av mördarideologier i bagaget. Och låta fienden upprätta sambandscentraler runt om i landet.

Det hjälper inte att kalla det överfallna, hotade och ockuperade folket för nazister, högerextremister, fascister, rasister, främlingsfientliga… eller andra falska, påhittade invektiv, den dagen de reser sig upp för att försvara sig.

Tror politikerna verkligen att de inbjudna inkräktarna kan våldta, plundra, råna, överfalla, förnedra, mörda och slakta landets befolkning – utan att människorna slutligen reagerar? Den som tror detta är en genuin historielös fullblodsidiot!  

Den med 8,5 miljarder årligen tvångsskattefinansierade vänster-propaganda-centralen SVT:s chefer – tillsammans med ”medieforskare” och ”docenter” – ställer sig i dag helt oförstående till SD:s kritik beträffande ”opartiskheten”!

Den handplockade ”medieforskarens” och ”docentens” råd är anmäla eventuell ”opartiskhet” till Granskningsnämnden. Ett lika begåvat förslag som för en privatperson att anmäla någonting till Mediernas Etiknämnd (tidigare PO), eller ringa polisen om du som svensk blir utsatt för ett rasistiskt hatbrott!

Detta om något, måste väl indikera på det extremt allvarliga tillståndet i den vänstersocialistiska diktaturen Sverige!

Johansson 


8 responses to “Merkelsteins & Löfvensteins monster…

 • Tore

  Mycket bra skrivet, hatten av.

  Gilla

 • Conny Lundberg

  Tack för en utomordentligt välformulerad artikel som avslöjar ”Elefanten i rummet” i all sin vederstygglighet!!!

  Gilla

 • ponnsan62

  Ja vi måste nog. ta till vapen först..
  Dom säljer på rosenbad har jag hört.
  Kan ha fel där…det var tjuvar som stal
  Säger dom ..själv undrar jag.

  Eller får vi kontakta Messias Donald Trump..

  Gilla

 • Göran

  De rör sig mot en fullskalig Fascistisk Vänster-kriminell Diktatur!
  Skulle spara många oskyldiga brottsoffer att gå ut i fullskaligt Krig mot denna skrupelfria PK-cancer!
  Deras importkriminella rashatare tillåts göra precis vad som helst!
  De låter fattiga skötsamma Svenskar svälta, frysa och leva i ren misär!
  Medans det bidragsfuskande ”Herrefolket” kan resa runt i världen med mångdubbla Svenska bidrag i ryggen!
  Vilken makt som helst som kunde ta livet av dagens makthavare skulle mötas av jubel från fattiga skötsamma människor!
  Inte konstigt de är rädda för Ryssland…

  Gillad av 1 person

 • Bajen666

  Väl talat, men att politiker och byråkrater/tjänstemän har fått kalla fötter håller jag inte med om….nu när land efter land och Europa faller så mår dom som bäst.

  Dom håller på att samla på sig så mycket stålar dom bara kan i sina privata lador innan bubblan spricker fullständigt…sen flyr dom till varmare breddgrader eller låser in sig i sina nybyggda grindsamhällen.

  Gilla

  • NALLEN

   Visst dom tror att dom har sitt på det torra och flykt planen har planerats och är klar sedan länge. Men precis som nazisterna som trodde sig vara säkra om Tyskland mot all förmodan skulle förlora kriget så var flykten planerad sedan många år tillbaka. Men det vet vi hur det gick för dom som trodde sig kunna fly från sitt förflutna och börja ett nytt liv någon annan stans i världen.
   Samma öde att vänta har dom som plundrat hela landet och gjort allt för att skapa en diktatur och raderar Sverige som LAND och NATION och inte minst försökt radera hela svenska folkets kultur och historia.

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: