Stäng

”Allah är inte stor. Allah är inget i Sverige. Allah bestämmer inget i Sverige. Varför kom ni hit?

INVANDRING OCH ISLAM. Mona Walter är född 1973 i Mogadishu i Somalia, och flydde till Sverige 1994. Hon växte upp i ett muslimskt hem, omvände sig till kristendom och är en tuff kritiker av islam. 

Mona Walter åkte på en ”Återvandringsturné” innan det blev coolt. Hon skrek i Rinkeby: ”Allah är inte stor. Allah är inget i Sverige. Allah bestämmer inget i Sverige. Varför kom ni hit? Varför lever ni inte i rika muslimska länder? Vad gör ni i kuffarernas land? Åk hem”, skriver Luai Ahmed på Twitter

Mona Walter har varit med på bloggen en hel del.

-Pettersson säger att skulle Åkesson, Kasselstrand eller Pettersson åka till Rinkeby och vara så modiga och säga åt muslimerna att åka hem blev det säkert åtal för hets mot folkgrupp om vi överlevde. Mona är tuff, men lever idag under skyddad identitet.

Vad är det som är så svårt att förstå? Koranen är oföränderlig och importerar vi Mellanöstern får vi Mellanöstern. Åke hem eller till de rika muslimska länderna säger Mona Walter. 

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

19 reaktioner på “”Allah är inte stor. Allah är inget i Sverige. Allah bestämmer inget i Sverige. Varför kom ni hit?

 1. Är från muslimskt land o denna Mona är absolut smartaste somaliern som finns mer av Mona tack

  O fler av mona

  Detta är Sverige Europa är kristet

  Analfabetiska araber och afrikaner

  Go Home to your pest and kolera countries

  Parasiter ingen vill ha er

  Bravo Mona att vara islam borde vara lag på det

 2. Fattar ju inte vad de gör här finns ju massoeär med länder där de kan be till Allah dygnet runt och bygga hur måga moskeer de vill. Fast så var det ju det där med socialbidrag. Dra in pengarns så försvinner dom snart

 3. Klart inte muslimerna lämnar Sverige frivilligt. Här finns bidragen och ser man till det historiska har olika muslimska arméer försökt invadera europa, vilket man tillfälligt och i begränsad omfattniing har lyckats med. men man har alltid blivit bekämpade och utkastade till sist.
  Nu har vi ju en arme utan svärd som försöker igen. Hur ska det gå denna gång?

 4. Ja, så fungerar vi infödda naiva och konflikträdda svenska äkta svenskar !
  Vi knyter näven i fickan gnäller hemma vid köksbordet skriver arga insändare och förväntar oss alltid att någon annan ska fixa biffen, mycket snack och ingen verkstad kan man lugnt säga utan att överdriva.
  Sådana väljare sådana politiker, enkel matematik !!!!!!!!!

  1. Varför ska vi ha en kvinnlig statsminister tycker du?
   Dessutom när du själv erkänner att ingen kandidat finns.
   Jimmie Åkesson! få in det i huvudet någon gång.
   Vi behöver ingen annan nu, sen kan Kasselstrand och afs ta över

  2. En kvinnelig statsminister? Har du inte sett va kvinnorna har gjort mot Sverige dom senaste 10 åren? Kvinnor borde faan inte ha rätt att rösta slik som beter sej. Dom krossar allt.

   Se på Norge, dom har en kvinnelig statsminister. Hon har gjort allt hon kan för att krossa Norge och hon är nu en av Norge mest hatade människor. Jag hatar henne, hon är satan lakei.

   1. Huvudsaken är nu att vi NU, innan det är försent, skaffar oss politiker som tänker på Sverige, och inte drar in fel människor hit !

 5. Mona Walters skulle jag faktiskt kunna ta en fika med hade varit intressant och höra hennes skräckhistorier om islam.

 6. ”Varför kom ni hit? Varför lever ni inte i rika muslimska länder? Vad gör ni i kuffarernas land? Åk hem” 🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗

Kommentera

%d bloggare gillar detta: