Svenskfientligheten beror inte på skattepolitiken, utan migrationspolitiken

INRIKES. ”Slutligen Herr Talman, så har vi ju i veckorna fått tagit del av ännu en knivskarp analys av vår käre regeringschef, oklart vilken gång i ordningen. Denne intellektuelle gigant – Stefan Löfven – har förklarat för oss att den utbredda och oförblommerade rasistiska svenskfientligheten som drabbar i huvudsak våra barn och ungdomar, beror på skattesänkningar.

Hur man överhuvudtaget kan komma fram till en så urbota genomkorkad analys övergår mitt förstånd. Att någon känner sig manad att misshandla en oskyldig person, på grund av dennes svenska etnicitet, och dessutom urinera i vederbörandes mun, på grund av missnöje med skattepolitiken; det är så urbota genomkorkat och tillika så fruktansvärt oförskämt mot alla barn och ungdomar som fallit offer för svenskfientligheten. Men OM det nu skulle vara så, då borde ju statsministern vara glad nu, för det vi gör här i kammaren senare i eftermiddag, det är ju faktiskt att stoppa en skattesänkning. Förvisso en meningslös sådan, men ändå, och tillskjuter istället mer pengar till välfärden. Tillåt mig tvivla att svenskfientligheten upphör i samband med eftermiddagens votering.

Nej, herr Talman, svenskfientligheten beror inte på skattepolitiken, den beror på er migrationspolitik. Inbilla er inget annat.” Oscar Sjöstedt, ekonomisk-politisk talesperson för Sverigedemokraterna.

Om den intellektuelle giganten Stefan Löfven m.m….

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

10 thoughts on “Svenskfientligheten beror inte på skattepolitiken, utan migrationspolitiken

 1. Herr Dumberg kör hårt med polarisering, men glömmer om personerna utvisas så försvinner polariseringen.

 2. Ja då ökar SD lite igen. Kan vi få en kommentar från den knivskarpe ledaren….
  😄😄😄😄 Nej han fattar ingenting av vad som händer. Han tror ju att allt beror på alliansens skattesänkningar. Han har ju inte gjort nåt fel

 3. Sjöstedtens tal är knivskarpt. Frågan är om vår ”intellektuellt knivskarpe” statsminister, överhuvudtaget fattar ironin.
  Det blir i framtiden ännu farligare, att ”inte se det komma”. Troligtvis utvecklar det sig till ett regelrätt raskrig om inte kraftåtgärder blir vidtagna.
  Det är Löfven den främst ansvarige för. Han har under 5år kallat alla som inte delar hans omtöcknade sanning, för facister och nazister. DET är kränkningar som inte glöms. Löfven borde öppna en uppslagsbok och läsa definitionen av demokrati. Gärna före nästa val. (Om det blir något).
  Nu väntar vi bara på nya regler i schack. Svarta pjäser får slå ut vita, men inte tvärtom.

 4. Reblogga detta på ulsansblogg och kommenterade:
  Den s k svenska avundsjukan är inte endast nationell vilket verkar ha varit en myt i MÅNGA år.Avundsjukan finns i hela världen och avundsjukan blommar nu ut i sin fulla prakt när den svenska frikostigheten inte accepteras utan de s k flyktingarna vill ha mer och mer. Att vi svenskar kanske inte kan förklena oss hur länge som helst är ett faktum.
  Påtala i decennier att den som med sina egna inkomster och som bekostar en extreminvandring och är kritisk kallas för fascist är oerhört kränkande. Det är endast den statliga politiska makten som med sina befogenheter kan kallas för fascistisk. Det svenska folket har ALDRIG tillfrågats om vi ska vara en multikulturell nation där vi SVENSKAR ska betala hela notan. (att Stefan Löfvén är okunnig och inte vet vad riktig fascism är borde de mer pålästa inse.)

Kommentera