Svenskfientligheten beror inte på skattepolitiken, utan migrationspolitiken


INRIKES. ”Slutligen Herr Talman, så har vi ju i veckorna fått tagit del av ännu en knivskarp analys av vår käre regeringschef, oklart vilken gång i ordningen. Denne intellektuelle gigant – Stefan Löfven – har förklarat för oss att den utbredda och oförblommerade rasistiska svenskfientligheten som drabbar i huvudsak våra barn och ungdomar, beror på skattesänkningar.

Hur man överhuvudtaget kan komma fram till en så urbota genomkorkad analys övergår mitt förstånd. Att någon känner sig manad att misshandla en oskyldig person, på grund av dennes svenska etnicitet, och dessutom urinera i vederbörandes mun, på grund av missnöje med skattepolitiken; det är så urbota genomkorkat och tillika så fruktansvärt oförskämt mot alla barn och ungdomar som fallit offer för svenskfientligheten. Men OM det nu skulle vara så, då borde ju statsministern vara glad nu, för det vi gör här i kammaren senare i eftermiddag, det är ju faktiskt att stoppa en skattesänkning. Förvisso en meningslös sådan, men ändå, och tillskjuter istället mer pengar till välfärden. Tillåt mig tvivla att svenskfientligheten upphör i samband med eftermiddagens votering.

Nej, herr Talman, svenskfientligheten beror inte på skattepolitiken, den beror på er migrationspolitik. Inbilla er inget annat.” Oscar Sjöstedt, ekonomisk-politisk talesperson för Sverigedemokraterna.

Om den intellektuelle giganten Stefan Löfven m.m….

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


10 responses to “Svenskfientligheten beror inte på skattepolitiken, utan migrationspolitiken

 • G Nordström

  Herr Dumberg kör hårt med polarisering, men glömmer om personerna utvisas så försvinner polariseringen.

  Gilla

 • Kungen

  Ja då ökar SD lite igen. Kan vi få en kommentar från den knivskarpe ledaren….
  😄😄😄😄 Nej han fattar ingenting av vad som händer. Han tror ju att allt beror på alliansens skattesänkningar. Han har ju inte gjort nåt fel

  Gilla

 • Dissidenten

  Sjöstedtens tal är knivskarpt. Frågan är om vår ”intellektuellt knivskarpe” statsminister, överhuvudtaget fattar ironin.
  Det blir i framtiden ännu farligare, att ”inte se det komma”. Troligtvis utvecklar det sig till ett regelrätt raskrig om inte kraftåtgärder blir vidtagna.
  Det är Löfven den främst ansvarige för. Han har under 5år kallat alla som inte delar hans omtöcknade sanning, för facister och nazister. DET är kränkningar som inte glöms. Löfven borde öppna en uppslagsbok och läsa definitionen av demokrati. Gärna före nästa val. (Om det blir något).
  Nu väntar vi bara på nya regler i schack. Svarta pjäser får slå ut vita, men inte tvärtom.

  Gillad av 1 person

 • turrim

  Det är skönt att höra klartext när den är korrekt.

  Gillad av 1 person

 • Kungen

  Ett marsvin hade varit bättre som statsminister

  Gillad av 1 person

 • Svenskfientligheten beror inte på skattepolitiken, utan migrationspolitiken – Suzie Weathers

  […] publicerad på Petterssons gör Sverige lagom!: INRIKES. ”Slutligen Herr Talman, så har vi ju i veckorna fått tagit del av ännu en […]

  Gilla

 • ulsansblogg

  Reblogga detta på ulsansblogg och kommenterade:
  Den s k svenska avundsjukan är inte endast nationell vilket verkar ha varit en myt i MÅNGA år.Avundsjukan finns i hela världen och avundsjukan blommar nu ut i sin fulla prakt när den svenska frikostigheten inte accepteras utan de s k flyktingarna vill ha mer och mer. Att vi svenskar kanske inte kan förklena oss hur länge som helst är ett faktum.
  Påtala i decennier att den som med sina egna inkomster och som bekostar en extreminvandring och är kritisk kallas för fascist är oerhört kränkande. Det är endast den statliga politiska makten som med sina befogenheter kan kallas för fascistisk. Det svenska folket har ALDRIG tillfrågats om vi ska vara en multikulturell nation där vi SVENSKAR ska betala hela notan. (att Stefan Löfvén är okunnig och inte vet vad riktig fascism är borde de mer pålästa inse.)

  Gillad av 3 personer

 • Maurice

  Bra debatterat av Oscar Sjöstedt. Håller med till 100%.
  Svetsaren! Det är bara att avgå f-f!

  Gillad av 3 personer

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: