Våldtog pojke i skog – döms till fängelse och utvisning

BROTTSLIGHET. En man i 25-årsåldern bosatt i de södra delarna av Kalmar län dömdes idag av Kalmar tingsrätt för våldtäkt. Den dömda mannen har våldtagit en pojke i de övre tonåren i en skog på nyårsafton.

Kalmar slott stod på sin höjdpunkt under Kalmarunionen, då delades inga syltryggsstraff ut för våldsverkare.  Foto Martin Grädler, Wikipedia

Mannen nekar till brott och menar att tonårspojken visade intresse för honom, något som tingsrätten inte anser vara trovärdigt.

-Pettersson ser att Sveriges Radio ”glömde” rapportera att mannen fick låga 2,5 år i fängelse och utvisning.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 

4 thoughts on “Våldtog pojke i skog – döms till fängelse och utvisning

  1. Vistelse på något av Kriminalvårdens fina fullservade hotell s.k fängelse, ok men att denna kriminella parasit blir utvisad finns det ingen garanti för !

  2. Visst ser det bra ut med utvisning…men blir den av han kan ju råka ut för nåt i hemlandet.?!!

  3. Vi måste väl konstatera att det var en ren tillfällighet att
    det råkade vara en invandrare som var brottslingen!

Kommentera