Alla är invandrare enligt Anders Lindberg


INVANDRING. Socialdemokraten och Aftonbladets desinformatör Anders Lindberg försöker lära oss historia. Uppenbarligen finns det ingen gräns på herr Lindbergs antivetenskapliga nivå.

Anders har kanske inte läst den vetenskapliga DNA-studien om att gruppvåldtäkter, bilbränder, mord och förnedringsrån mot barn är importerade fenomen eller att invandringen i själva verket beror på högerns skattesänkningar.

För övrigt kan jag berätta en hemlighet, det var Petterssons stam som invandrade först. Förfäderna kom norrifrån och skottade bort inlandsisen…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 


7 responses to “Alla är invandrare enligt Anders Lindberg

 • ThePeter

  Vi må ha kommit som invandrare i forntiden, men va faan spelar det för roll.
  Våra förfäder byggde Sverige till vad det blev INNAN dagens invandring, sanktionerat av 2 regeringar under 2000 talet, utan att fråga folket om tillåtelse att göra Sverige till ett multikulti samhälle och allt med va det innebär. Flosker som ”vi är alla invandrare” är inte relevant i någon debatt och tillför inget, det är i nutid som problemen finns och det är nu vi kan lösa dom. Det är inte ordet invandrare som gör vissa människor omöjliga i samhället, det är deras kulturella livsstil och politiska religion, som regeringen vill att VI skall anpassa oss till…………..tankevurpa eller globalism?

  Gilla

 • Bajen666

  Dom julgranar morsan och farsan tog in kom ifrån den Svenska landsbygden (sådd och uppväxt i Blekinge) dom var fan inte importerade.

  Lindberg är en dåre av omåttliga mått.

  Gillad av 1 person

 • Kungen

  Lindberg tillhör de 99% av journalisterna som snart är utan jobb. Hehehe 😄😄😄😄

  Gilla

 • Fyllfinnen

  Tur att det inte görs en DNA studie på Anders Blindberg, då skulle dom upptäcka en ny ras inom mänskligheten. Lågintelligent med knappt hjärnceller till överlevnad, tankeförmåga lika med noll inom mänskliga mått. Oturlig nog för resten av mänskligheten kan den föröka sig med hjälp från andra, forskare hoppas den dör ut av sig själv innan dom går ut med att den finns en avart inom mänskligheten.

  Gilla

 • gamgubben

  Naturligtvis har Lindberg för en gångs skull rätt. Vi uppstod inte från intet, utan kom någonstans ifrån som exempel härstammar jag själv ifrån Västergötland, Värmland, Dalarna och Uppland. Den äldsta anmoder/fader är från 1500-talet.
  Men det som sker idag är helt klart importerat. Vi har ju invasiva arter vi strävar att bli av med, varför kan inte mänskliga arter inkluderas i denna strävan?

  Gilla

 • Kattsand

  I så fall borde lagen om hets mot folkgrupp gälla rasism mot svenskar också, kan t.ex behöva tillämpas i dessa tider när förnedringsrånen blivit vanligare….

  Gillad av 1 person

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: