Vi menade väl


BROTTSLIGHET. Vid det här laget har halva Sverige sett det vidriga filmklipp som ligger uppe på Samnytts sida. Ett gäng odjur hoppar på en försvarslös 13-14 årig tjej, stampar henne i huvudet när hon ligger ner och ropar att de ska ”fucka hennes revben”, skriver Jens Ganman på Facebook

Och ja, det _är_ odjur. Oavsett namn, språk, kön, etnicitet. Alla dessa filmklipp och reportage om rån, misshandel och förnedring med rasistiska förtecken blir det som avgör nästa Riksdagsval.

Men innan dess kommer vi – tyvärr – att få se privat rättsskipning och lynch-justis. Etablissemanget försöker nu, med andan i halsen, att ”diskutera ikapp” en rad frågor som sopats under mattan de senaste åren.

Det är för sent. Det här är inga problem som kommer att försvinna om vi så bygger en miljon nya fritidsgårdar. Och vi har inte 10-15 år på oss att bygga bort bostadsmisär, reformera skolan, ”fixa integrationen”, ”skärpa lagstiftningen”, ”se över”, ”titta på”… och allt vad det nu är regeringen ämnar göra.

Vi har inte ens 10-15 månader på oss om det här fortsätter. Det kokar i folklagren och de politiker och journalister som genom konsekvent förnekelse, försköning, lying by omission, brunsmetning, guilt-by-association och en rad andra tarvliga härskartekniker dödat den konstruktiva debatten har ett stort ansvar för den sociala oro vi kommer att få se framöver.

Så går det. När man skjuter budbäraren. Era tragiska idioter.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


10 responses to “Vi menade väl

 • Nisse

  Vilka är skyldiga till detta avskyvärda brott, jo alla dessa lobotomerade fullständiga idioter som röstat fram nuvarande situation i Sverige efter Tage Erlanders tid.

  Det går bra att förfasa sig över olika brott i media, det skrivs upprörande inlägg i bloggar och på olika siter.

  Men i ärlighetens namn, vem är det som bär ansvaret för all kriminalitet, sprängningar, våldtäkter,bilbränder o.s.v.

  Det är alla dessa i mitt tycke fullständiga idioter som har röstat för denna utveckling i Sverige.

  Det hörs dagligen bortförklaringar om att det skulle väl inte bli så här o.s.v.

  Hur djävla dum får man vara, tydligen hur dum som helst om man är Svensk.

  Jag är så otroligt trött på alla dessa amatörer som ska sitta och analysera förhållandet i Sverige och vad kriminaliteten beror på.

  Vi kan börja med att dom värsta kriminella är dom i regeringen, sen dom övriga i riksdagen och sen majoriteten i Sveriges befolkning.

  Sverige styrs av en maffia, som i sin tur styr en väljarbas av fullständiga idioter som omedelbart skulle omyndigförklaras.

  Vad gäller brottsligheten finns bara en lösning, stenhårda och brutala straff. Vad hade hänt i detta fall för 200 – 300 år sedan i Sverige. Ni kan ju söka på Stegling.

  Men så brutala behöver vi inte vara, men livstids fängelse som verkligen är livstid, d.v.s. tills man dör. I vissa fall är dödsdom befogat.

  Men, det kommer inte att hända någonting , Sverige kommer att fullständigt att braka ihop och fullt inbördeskrig mynnar ut.

  Alla experter och tankesmedjor säger ju då att det kommer inte att hända , men vad är då deras svar på att så inte är fallet. Ingenting, för dom vet att det är slutsatsen av nuvarande situation.

  Min slutsats, om inte väljarna, jag vet inte om jag vill kalla dom för väljare, tänker om och använder det lilla sunda förnuft dom har, men jag tror det är obefintligt, då är det kört för Sverige.

  Det här var en lång analys från min sida, men jag är så fruktansvärt trött på alla dess gnäll från olika håll på allting, från kriminaliteten i Sverige till landets ekonomi.

  Svaret på allting är att majoriteten av Sveriges befolkning består av fullständiga idioter som bara tänker på sig själva.

  Har jag fel, så bevisa motsatsen och kom med konkreta lösningar på nämna problem.

  Och ni som kommer att göra tummen ner, det räknar jag med. När sanningen kommer fram är det jobbigt.

  Gilla

 • G Nordström

  Tyvärr så kan nog inte de svenskar som reser sig igen räkna med någon hjälp från militären för att få stopp på eländet Så det blir en svår uppgift med folklig resning

  Gilla

 • Tony

  Och då kan man hoppas på att många ansvariga politiker åker med i Svepet.

  Gilla

 • Dissidenten

  Det är för sent att på ett, inför lagen, godtagbart vis, rätta till samhället. Integration av dessa individer, kommer inte att lyckas ens på 200 år. Vi kan se fram emot en accelererande polarisering, med en kraftig reaktion, från urbefolkningen. Situationen har skapats under de sista decennierna, och maktens damer och herrar, har visat noll intresse för att ta itu med problemet.
  Sverige har alltid, politiskt sett, släpat efter sina skandinaviska grannar och denna gången är en gång för mycket.
  Det hat, som vänstern har spridit, de senaste åren, kan likställas med att ”leka med tändstickor i en krutlällare”. Risken är överhängande för en djävla smäll.

  Gilla

 • michsteinsixtynine

  Inflödet av okända människor måste stoppas. Hur många kvinnor ska våldtas innan man anser det vara nog?

  Hur många barn och ungdomar ska rånas på förnedrande sätt innan det är nog?

  Hur många gängrelaterade skjutningar ska Sverige räkna in? Innan det är dags att reagera?

  De som sitter vid makten nu måste ju ses som i alla fall medskyldiga till dessa icke-svenska brott.

  Man blir riktigt förbannad alltså.

  Gilla

 • kretin

  Prat om.medborgargarden osv är rent strunt. Svenne Banan är för feg och väl dresserad ( läs mentalt kastrerad ) för dylikt. Tvivlar för övrigt att etablissemanget skulle låta SD vinna ett riksdagsval, mycket kan hända vid rösträkningen så som saken sköts i de svenska valen som mer påminner om valen i DDR än fria, demokratiska val.

  Gilla

  • Cinna

   Ja, svensken har dresserats väl och svensken har sina egna myndigheter mot sig, sin egen tvångsskattefinnansierade media mot sig, näthatsgranskaren, ”jag är här” som ringer svenskens arbetsgivare, AFA som sätter hotfulla lappar på svenskens dörr, på svenskens bil… och alltihop tvingas Svensken betala!

   Och så glömde jag nästan Robert Aschberg som förföljer och hänger ut för att begå karaktärsmord på den som vågat kritisera politiken och rättsväsendet som tar de kriminellas parti!

   Gilla

 • karcar2

  Någon avbön kommer inte att ske. Framtagande av femte typfallet och inköp av tårgasgevär till polisen visar hur makten tänker.

  Gilla

 • gamgubben

  Medborgargarden är det sista vi behöver, därför när raseriet får fritt utrymme råkar allt för många oskyldiga ut för svåra skador.

  Nej vi behöver snabbt en avbön från PK-sidan, därefter stopp på all invandring och ett tillkunnagivande från styret att utvisning och återvändande prioriteras.

  Gilla

 • Nicklas

  Medborgargarden med hårdare nypor ligger nog i startgroparna.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: