Förorten som blev orten…

INVANDRING. Orten är en subkultur som uppstod i början av 2010-talet i Sverige, vars betydelse inte är helt definierad. Subkulturen innefattar bland annat en viss typ av kläder, musik och språk. I media framställs orten i regel som en negativ bild, vilket kommer sig av att de kulturella betingelserna är kopplade till kriminalitet i stor utsträckning. Namnet på subkulturen kan härledas ur förorten.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

5 thoughts on “Förorten som blev orten…

  1. Otroligt att de kan tillåtas bete som svin, utan de buntas ihop av polisen.
    Släpp mig din jävla fitta….rakt i ansiktet, utan åtgärd.
    I vilket annat land är detta möjligt och norm?
    Gängen vill sätta upp vilka regler som gäller och polisen ska bara försöka lugna dom med snällhet.

    0
    1
  2. Lider starkt med de svenskar som tvingas bo ute i förorterna. De uppnäsade vänsterliberalerna som vill packa in halva Afrika och halva mellanöstern lyser starkt med sin frånvaro ute i förorterna. De vill verkligen inte bo med sina gunstlingar för det ska tydligen vi andra göra. Dom här godhetsknarkande människorna bor gärna på söder ihop med andra svenskar och sippar rödvin och klagar på alla ”rasister” . Dags att ställa PK-maffian till svars i varje given situation!!.

    0
    1
  3. Att ge h-mördare permanenta uppehållstillstånd med stöd av att de påstår sig känna fruktan att vistas hemma i h-mordkulturen, vilket leder till h-mord här, borde ge Nobelpris i feltänk, t.ex. när Turkiet kan ge dem all inclusive för 1/10 del av priset.

    0
    1

KommenteraAvbryt svar