Lindberg lyckas få med SD, nazister och rysk propaganda i samma mening

MEDIA. Socialdemokraten och Aftonbladets desinformatör Anders Lindberg har fortfarande inte fattat något. Så gott som allt handlar om en alldeles för omfattande invandring under alldeles för många år. Invandringen påverkar allt. Arbetslösheten, bostadsbristen, skolan, socialbidragen, skatterna, välfärden, ekonomin, pensionerna, brottsligheten, allt! Till och med eventuella klimatändringar. Miljöpartiet med flera vill att vi drar ner på vår standard samtidigt importerar de människor som inget annat vill än höja sin levnadsstandard, åka bil, flyga, köpa prylar, bo flott osv. Invandringen måste begränsas, vi måste börja skicka hem folk, annars är vi snart som ett muslimskt arabland och hur det ser ut i de länderna har vi facit på.

Anders lyckas få med Sverigedemokraterna, nazister och rysk propaganda i samma mening, skriver om det som andra larmat om i tiotals år och skyller på högern. Lindberg har lite rätt om högern, Reinfeldt och hans gäng förvärrade problemen genom att göra upp med Miljöpartiet om ökad invandring men inte genom skattesänkningar.

Att skylla på socioekonomiska effekter och skattesänkningar som herr Lindberg gör är rejält felaktigt. Sverige är troligen det land i världen som lagt mest pengar på integration under 30-40 år och idag ser vi resultatet, invandrarna pissar på oss.

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

22 thoughts on “Lindberg lyckas få med SD, nazister och rysk propaganda i samma mening

  1. Jag börjar bli irriterad över skitsnacket om att det är fattigdom och utanförskap som gör att barn pissar andra barn i munnen. Jag tycker att Anders ska studera svensk historia, sedan ska han för mig berätta hur många statarungar som pissade godsägarens barn i munnen. Statarna var väl bland de fattigaste vi hade i Sverige men inte sjutton blev dom kriminella för det (kanske en och annan). Men jag tror att allt handlar om uppfostran och inte om pengar. Statarungarna fick hemma lära sig vad som är rätt och vad som är fel, invandrarungarna för lära sig att ta det dom vill ha.

    • Precis…även jag ignorerar stollen, men han är ofta omnämnd i denna blogg så då blir det svårt.

  2. Socialdemokratisk politik där det är mer synd om de som utför brotten än det är synd om brottsoffren – den politiken har vi testat i typ 50 år nu.

    Knappast förvånande att det förhållningssättet har nått vägs ände.

  3. Anders Lindberg skriver i sin ledare bl a …

    ”Även på denna ledarsida måste vi kritiskt fundera igenom om vi verkligen klarat att beskriva balansen mellan förebyggande åtgärder och mer aktiva polisinsatser på ett rimligt sätt.

    Men vi tänker bättra oss. Frågan är hur beredda till omprövning politikerna är och i så fall om vad?

    Aftonbladets ledarsida har tidigare efterlyst en slags Försvarsberedning mot brott, där ALLA partier kompromissar sig fram bortom spel och politisk prestige.

    Det finns nog inget svenskare än att slakta heliga kor i en rejäl parlamentarisk kommission.”

    Regeringen hade chansen att samla ALLA politiska partier och nå en blocköverskridande uppgörelse redan i september 2019. Så här gick det:

    Mikael Damberg: ”Vi bjuder in alla partier utom SD till samtal”

    Läs mer, se och lyssna till SVT Agenda-videon på länken nedan.

    https://www.svt.se/nyheter/inrikes/debatt-ulf-kristersson-m-och-mikael-damberg-s-om-gangvaldet

    Regeringen höll benhårt fast vid sitt eget 34-punktsprogram, gav inte efter i samtalen för krav från M & KD och regeringen utestängde dessutom SD från deltagande.

    SD:s svar till Damberg: ”Använder sig av ett dagisspel”

    https://www.svt.se/nyheter/inrikes/sd-s-svar-till-damberg-anvander-sig-av-ett-dagispel

    Kort därefter sprack samtalen givetvis och ingen uppgörelse nåddes.

    Anders Lindberg har uppenbarligen redan förträngt detta?

  4. Det är Anders Lindberg påstår är väldigt rasistiskt och klassfientligt: att man rånar, misshandlar och förnedrar för att man växt upp i
    en förort. Konstigt att inte alla som växt upp under fattiga förhållanden i orten gör så då?

    Inte sprang statar-ungarna runt och rånade, förnedrade och pissade andra ungar i munnen!

    Nej du, Lindberg, det är andra saker som spelar in i förnedringsrånen!

  5. Jag ser hans skriverier, som bevis för att han genomgott en omfattande hjärntvätt redan som barn. Socialdemokratröstande är nedärvt genom generationer. Det leder till osjälvständigt tänkande.
    Att socialdemokratiska partiets agerande idag, är ljusår från det ursprungliga partiprogrammet, inser inte Lindberg och inte heller en borttynande skara väljare.
    Retoriken dessa individer använder är direkt tagen ur 68-vänsterns irrläror. Lindberg kan sägas vara offer för ett övergrepp, som fått till följd att han fått kroniska skador, på hjärnkontoret. För att underlätta för stackaren:
    Sluta köp msm-blaskor. Bojkotta deras annonsörer! Ur askan kommer nya tidningar, utan politisk agenda, att uppstå.

  6. Jag är också troende. Jag tror nämligen på en ny regeringsledare som heter PIPPI LÅNGSTRUMP. Hon är bäst.

  7. Föräldrarna till en förövare intervjuades i TV. Inte mycket misär där. Föräldrarna swishade pengar vid behov. Gav honom nya mobil.
    Vore kul o höra vad Anders Lindberg hittar på som förklaing.

  8. dags att börja tänka till . man får ju intrycket att denna blasska har en agenda som gå ut på att trycka eller publicera idiotiska ståndpunkter ..inte för åsikten i sig utan för att provocera . vilket gör att folk springer och köper skiten som då ligger bakom betalvägg. det gör ju att man faktiskt får inkomster och det är ju inte bra särskilt särskilt när dyng blaskan 115 miljoner i annons in komster..
    en mer nyanserad och intetsägande ståndpunkt efterlys så att folk inte lägger pengar på skit tidningar

  9. Vad ska idioten lindberg jobba med när hans skitblaska gått i konkurs ?? Det är ju bara en tidsfråga. Detta gäller 99 % av journalistkåren som har fastnat i vänsterträsket och trivs där

    • Han extraknäcker redan som lärare ute på Bommersvik, plantskolan för unga (s). Det finns alltid några stollar där ute som går på vad AL fabulerar om

  10. ”Där man bränner skolor brinner snart människor”
    Som den idiot han är, Lindberg, så begriper han inte vad han skriver och hur sant det är.
    Det är bara det att han tror att det är höger-spöken som bränner ner skolorna när det egentligen är de muslimska invandrare han vurmar för. Och hur de behandlar andra människor ser vi dagliga bevis på, både i sverige och andra muslimska länder.

    • Sant som det är skrivet ! 👍

      Övrigt:
      Såg böjning på ordet dum, böjningen löd :
      DUM – DUMMARE – …. sen var det en bild på Anders Lindberg.

      Kan det vara så att Svenska Akademien, har gjort om böjningen för ordet dum !?

  11. Följer man blint sin partibok så blir de såhär, man vägrar konsekvent att se verkligheten, man inser inte hur omkörd man egentligen är, man tror in i döden att vara socialdemokrat är de finaste och bästa som finns, kusligt att de finns folk i 2000-talet som fortfarande tror på sagor och som blint låter sig styras av andra.

Kommentera