Egypten bygger en mur till mot Gaza


MELLANÖSTERN. Egypten, som likt många andra kritiserar Israels politik mot araber bygger nu mur nummer två mot Gaza. 2008-2009 byggde man den första som till stor del var underjordiskt.

Syftet med Egyptens murar är att stoppa smugglingen av varor och islamistiska terrorister mellan Egypten och Gaza.

-Pettersson tycker det är märkligt hur tydligt det finns dubbla standarder inte minst från den svenska regeringen och svensk media. Hur ofta har ni hört om att Egypten blockerar Gaza? Var Egyptens gräns mot Gaza öppen skulle araberna inte behöva Israel.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


8 responses to “Egypten bygger en mur till mot Gaza

 • DanTor

  Palestinier-Arab fick det liiite trångt vid tillfället då deras Egyptien skyfflade ut dessa från Sinia-halvön. Judarna var ju lite sena med insikt att i det skede motverka denna handling.
  Därefter fick Egyptierna-Arab gott sedelärande med spö av Judarna i senare krigsomgångar, där rök tillfället att kompensera utskyfflandet av Palestinier från Sinai.
  Egyptierna numera i sitt Arabland anar att visst gränstrycket kommer att öka åt deras håll då det är fullt uppenbart och Judarna kommer att, om-så, dö med stövlarna på, på plats.
  Som motåtgärd av ökande framtida gränstryck får en mera skavisäga påtaglig gräns monteras.
  Araber med sitt Islam har en märklig inställning till sitt eget folk och förträngning av dess historik sin egen, framtid

  Gilla

 • den fete

  ja detta med murar vad vet vi kinesiska muren järnridån ..
  och nu har Thrump sin mur och det ger väl mexarn ett par spänn i inkomster . det lär inte stoppa något. om man tar järnridån taggtråd minor själv skjutande kulsprutor.
  man kan nå en tillfällig framgång ..
  men långsiktigt kommer det att bli ett fiasko när det börjar göras affärer kring och på muren ..

  när det gäller Israel finns det bara en sak att göra.
  konstatera att Tyskland attackerade israeliska folket med hjälp av islamiska prästerskapet.. trots att Tyskland besegrades så har inte islamska stridskrafterna upphört . och det är ju hög tid att judarna tröttna på islamska stridskrafterna och bränner av samtliga mohamidanner .
  man har ju kärnvapen och det lämpliga är ju att Israel tar lärdom av den tyska grundligheten på samma se TT som tyskarna gjorde mot judarna samla i hop mohamidanaena och avliva dom på lämpligt sätt.
  andra världskriget är ju inte över förens Tyskland och des medlöpare är besegrade.

  Gilla

 • compulsoryunion

  En israel som bott 25 år i Sverige sa till mig: om några år kommer Sverige vara tvunget bygga mur mot Malmö och samma folk som skjuter missiler idag mot människor med utbildning, kommer skjuta raketer mot svenne. Jag sa: de skjuter redan raketer mot polisen som ändå aldrig utvisar dem, bara tillverkar röda svenska pass till dem.

  Gilla

 • Olof.p

  Tänk vilket tjat det var på kommunist papegojan SVT om att Trump skulle bygga en mur. Det kommunisterna på SVT ännu inte förstått är att Trump har en stor del i att vår ekonomi fortfarande fungerar, inte minst avkastningen från börsen till våra pensioner. Hur mycket nytta har vi av palestinierna som kastar bort så mycket pengar på?

  Gilla

  • Fjodor

   I USA främjas entreprenör-skapet. Många amerikanske ledare har drivit egna företag och vet att man inte kastar bra pengar efter dåliga investeringar. Det är uselt företagande och det tankesättet behåller de även i politiken.
   I Sverige är det precis tvärtom. Slukhålen i svensk ekonomi gör man inget åt utan tar de goda skattepengarna och kastar i hålet. År ut och år in utan att göra något åt hålet då man anser skatter vara en outsinlig resurs. Man hittar bara på nya verbala termer för att det ska låta bättre och kallar kritikerna för -ist och -fob.

   Gilla

  • odalkvinnan

   Muren var redan på gång under Obamas tid. Det kunde de kanske också säga på SVT?

   Gilla

  • compulsoryunion

   Försvarsministern som skänkt bort Borlänge till n….r har fått pris av Palestinas chefs terrorist för att vara på icke vitas sida i väpnad kamp. Otroligt att Sverige väljer en kommunist som blev avskedad i lumpen till F-minister.

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: